Én inkább a korábban legyőzhetetlennek hitt akadályok teljesítése után érzett büszkeséggel vegyes elégedettségre gondoltam, ami segíti a pozitív énkép kialakulását. :)
Abból amit írtál, ugy tűnik, mintha valami kökény-féle terepsuliba jártál volna :)
Persze emlékszem miket meséltél, sőt rájöttem, hogy a Vaska Kálmánt ismerem is. :)
Sajnos én (több okkból kifolyólag) ki vagyok lőve nagyjából július 10-ig. Meg egyébként sem állok olyan tudásszinten, hogy 'vezessek' (hacsak a vak vezet világtalant ki nem elégít :-))). oTo biztosan kinn van minden hétvégén, hozzá lehet csatlakozni. De, ha jól emlékszel a múltkor mondtad, hogy te is sűrűn jársz ki, csak 'megjátszottad' a nagy rácsodálkozást a terepre ;-)))). Szurkoljunk Gustafssonnak, hogy minnél hamarabb lerendezze a motorváltást meg egyéb 'flusztráiót okozó' dolgait ;-))))...
"A sport személyiségfejlesztő hatásáról nem is beszélve..... :)" Ilyenekre gondolsz:
"Hol a pi..ba voltál eddig?":) "Mássz már ki a motor alól!":) "Má' megint én állítsam fel a motort, ez ma a 40-edik.":) "Ne legyél már gizda, látod, hogy én is felmentem!":) "Ha megennéd azt a fél tábla szalonnát, neked is menne.":)
Ha ilyenekre gondoltál, akkor valóban az. :DDDDD Ezek engem is motíválnának:)))
Ha nem mész ki soha mert béna vagy akkor az is maradsz örökre. Tessék gyakorolni, nem mindig a kifogásokat gyártani! :) Amúgy most nincs sár sem, úgyhogy nem fogsz elakadni kopott krosszgumival. Most akkor keretje vagy kerettye?
Hát, remélem nem. (Az utcai gumijaimmal nem erőltetném...) Eredetileg Woll szervezett valamit, szerintem ő is aszfaltra gondolt, legalábbis én így számítottam!
A pénteki az lehet, hogy terepes, mert a Nyúl is menne, ő meg inkább földúton csapat, mint betonyon, de nemtom 1ébként...
Ne bax má' ki velünk! Én má' elkérecckedtem az asszonytú', meg meg is tankoltam!!! :-))) Xerx, akkor te jönnél? Valaki jöjjön, aki ismeri arra az utakat, mert én még soha nem mentem arra, na jó, eccer vótam Visegrádon, de most nem is oda megyünk, ugyi?
Majd ha motort váltottam, vagy kiderül, hogy nem viszik el a mocit, akkor megyek megint motorozni. Vágyom már egy kis hegyvidéki kirándulásra, de lehet, hogy 'csak' a versenyeken lesz belőle valami.
Az utóbbi időben csak pécel mellé jártam ki motorozgatni.
Szerintem én ma hívtam a haverodat :)
No mindegy, az egyesületünkben is van egy eladó 300-as, épphogy bejáratva.
Ha pénteken mentek valahova , lehet hogy veletek tartanék , mert előreláthatólag akkor szabad napos leszek :-) De ez még nem 100% . Majd irjátok meg , hova lesz a menet , hol és mikor lesz a tali .