Sikeres patátlanító-akció a Csongrád-megyei településen Fellélegzik ma már Szentes,
Mert a város szamármentes
A híres cseh rendezôt lebénította barátnôje intim tetkófelirata Nem tudta a szerszámát Milos betenni
Mert a szöveg ez volt: „Tilos bemenni!"
A drága fűtési költségek miatt egyre több görög települ át hazánkba Nagyon megnôtt a hellén gáz ára,
Ezért költöztek át gellénházára
Arab kollégám kicsit tartott a nudista állatkerti melótól Rosszul hatott Dzsafar munkakedvére,
Hogy rálógott a farkunk a medvére...
Rendelet szabályozza olcsón vett dolgok importját egyes ex-brit területekrôl Árut hoztok indiából? Ha gyarmat-áron
veszitek meg, lebuktok a magyar határon!
Furcsa esemény a Matáv-Sopron edzésén Lám, Sira
felállt egy sámlira!
A sütôipari szakmunkás rossz ízlését nem tolerálták maffiózó megrendelôi Esküdött a pék e boraira,
De tévedett. Béke poraira.
Néhány f.szfej kijelentette Komlón, hogy bezáják a bányákat Nincs szükség a széniparra?
Akad egy pár „pénisz" arra!
Mutatványomért cserébe barátnôm megszabadult római öltözékétôl Levette e tógát a Sára,
Mert ez volt a tótágas ára
Belesve haverom ablakán konstatálom, hogy orális megnyilvánulása reggelig tartó pihenést biztosít számára Úgy látom, Dugó nyal ma, s
álma így lesz nyugodalmas...
Szerszámjának elmerülése furcsa asszociációt indít be a folyóparton dolgozó kubikos agyában Látja, ahogy nyeli el a meder e vésôt,
Hatalmába keríti a merevedés ôt...
Hazafelé tartva a pénztárból, az ismert színművész joggal vágyik egy kis hancúrra Igencsak jókedvre deríti Kaszást bére,
A prosti nem hiába kérdi, b.szást kér-e...
Köszönöm, hogy folyamatosan külditek levelezômre aggódó, egyszersmint kérlelô soraitokat, hogy „mi van veled, Mester?" meg hogy „mikor írsz ismét, óh ?"... :-)
Nos, mivel nap mint nap „not enough memory" felirattal kell szembesülnöm több ezer K-s üzeneteitek miatt, inkább úgy döntöttem, ismét tollat ragadok, és alkotok megint csodákat! :-)
(De addig is beírom ezeket: )
Sikeres patátlanító-akció a Csongrád-megyei településen Fellélegzik ma már Szentes,
Mert a város szamármentes
A híres cseh rendezôt lebénította barátnôje intim tetkófelirata Nem tudta a szerszámát Milos betenni
Mert a szöveg ez volt: „Tilos bemenni!"
A drága fűtési költségek miatt egyre több görög települ át hazánkba Nagyon megnôtt a hellén gáz ára,
Ezért költöztek át gellénházára
Arab kollégám kicsit tartott a nudista állatkerti melótól Rosszul hatott Dzsafar munkakedvére,
Hogy rálógott a farkunk a medvére...
Rendelet szabályozza olcsón vett dolgok importját egyes ex-brit területekrôl Árut hoztok indiából? Ha gyarmat-áron
veszitek meg, lebuktok a magyar határon!
Furcsa esemény a Matáv-Sopron edzésén Lám, Sira
felállt egy sámlira!
A sütôipari szakmunkás rossz ízlését nem tolerálták maffiózó megrendelôi Esküdött a pék e boraira,
De tévedett. Béke poraira.
Néhány f.szfej kijelentette Komlón, hogy bezáják a bányákat Nincs szükség a széniparra?
Akad egy pár „pénisz" arra!
Mutatványomért cserébe barátnôm megszabadult római öltözékétôl Levette e tógát a Sára,
Mert ez volt a tótágas ára
Belesve haverom ablakán konstatálom, hogy orális megnyilvánulása reggelig tartó pihenést biztosít számára Úgy látom, Dugó nyal ma, s
álma így lesz nyugodalmas...
Szerszámjának elmerülése furcsa asszociációt indít be a folyóparton dolgozó kubikos agyában Látja, ahogy nyeli el a meder e vésôt,
Hatalmába keríti a merevedés ôt...
Hazafelé tartva a pénztárból, az ismert színművész joggal vágyik egy kis hancúrra Igencsak jókedvre deríti Kaszást bére,
A prosti nem hiába kérdi, b.szást kér-e...
Doki, nagyon ütős a sorod! Talán elegáns egyszerűsége miatt, de nekem a ruszki tus tetszik leginkább, de Mártalúg és sarokszám is jó!:-)
De azért be kell vallanom, hogy engem nem a sorod bénított le ennyire, hanem az, hogy épp két internet-szolgáltató között vagyok félúton (egyik már megszűnt, a másik még nincs), a munkahelyemről meg most csak ennyire futotta...:-(
A topic alkotógárdáját dícséretben és tárgyjutalom kilátásbahelyezésében részesítem!
Az egyik szurkoló partnernőjét markolássza izgalmában, amikor a 90. percben támadást vezet a vesztésre álló hazai csapat, de a kapus véd
Szorongatja Hans Sárit,
Ez az utolsó sansz … hárít.
Liberális hely
Itt az orrba fúrhat ujj,
Nem mondják hogy:Túrha fujj!
Megszólítom a buliba megérkező énekesnőt P. Zadorát és kajával kínálom
Mi a pálya
Pia? Mája?
Vulkánkitörés
Mily szép is ez a Jáva-lanka,
De vigyázz, jön a láva Janka!
Tekintettel arra, hogy a döntő találatot a szigetország éri el, ezért a magyar szurkolók egy csoportja tömeges öngyilkosságot követ el a házigazda mérgével
Mivel a gólt Málta rúgja,
El is fogyott Márta lúgja.
Orosz fürdőszobadizájn
Rusztikus
Ruszki tus
A varázsló nem hagy békén, folyamatosan közgazdasági kérdésekkel bombáz
Majd gondolkodom a költségvetés sarokszámán,
De ha nem zavar, akkor én most szarok sámán!
Tetszik a kovácsoltvasasod, Najsebva, de a többi is igen jó! Youwine is ügyes volt! Klogg, kiemelném taknyosodat. :-)
Íme mégegy oda-vissza kecske. Majdnem stimmel is. :-) Kecske már csak azért lett, hogy ide betehessem. :-) De tetszik ez az oda-vissza azonos dolog. Vagy nyissak neki új fórumot? :-)
Közvetítés S ellóg, öli Szemerét. Ő picit szalad, a laszti cipőt ére. Messzi lő! Gól! Les.
Nem, nem adják meg! A csatár vitatkozik, leköpné a bírót. Szája szélén nyál lóg, öles.
Azt hiszem, ezt a fajta rím-dolgot kitárgyaltuk, ugorgyunk...:-)
OFF
Hunor!
Érdeklődésedre a válaszom: a "férfi" kitételt túl erősnek érzem magamra nézve, nem érzem úgy, hogy felnőttem volna, maradjunk a "fiatalembernél", egy budapesti rajzfilmstúdióban dolgozom mozdulattervezőként (egyébként CSABEE-val együtt dolgozom, merthogy ő szintén animátor - és elmondhatom, hogy az egyik legjobb a szakmában, de csak azért, mert a másik én vagyok...:-), és nemsokára megütöm a 35-öt. (Te jó ég!:-) Verseket pedig sohasem írtam, mert - és ezért nyugodtan meg lehet köpködni - nem szeretem a verseket. Azt szeretem, ha valami rímel, - pl. kiskoromban imádtam a Sicc könyveket, talán más is emlékszik rájuk - de a Költészet valamiért hidegen hagy. A kecskékről soha nem gondoltam, hogy a vers-kategóriába tartoznának, számomra ez csak jópofa marháskodás.
ON
Gratula a legutóbbi sorodhoz, elsőrangúak! Mondjuk a hígy-et én se fogtam:-)
Meg korábbról a bi smaci is jó!
Ez ciki rám nézve? Vajon az egy közröhej-e,
hogy nem t'om, hol a körző helye?
Már a négyéves kissrácok is észreveszik, milyen jó feneke van az óvónéninek Lázban tart e far ovit
a kicsiknél ő a favorit.
Kissé visszamaradott az, aki húszéves korára is ily módon vécézik A felnőttekkel nem kompatibilis,
sőt, agyilag tompa, ki bilis.
A szöveg lxjs nyelven íródott. Az 1860-as évek derekán tuareg kutatók fedezték fel a tevenyállal nedvesített sivatagi homokba fújt betűket, melyeket fonetikusan pötyögtek be a helyszínen mobiltelefonjukba. (Kedd este aztán lefordították mtganda nyelvre, de ezt most nem ismertetem, mivel ezt azóta senki sem beszéli, ráadásul úgy nem is kecskerímel.) Bár a tuareg kutatók még értették a szöveget, rövid, azonos nyelvű megjegyzésükön (sdnlu) kívül több szövegrészlet nem ismeretes lxjs-sül, ezért jelenleg megfejthetetlen az számunkra. De így is gyönyörködhetünk izgalmas dallamában, gazdag magánhangzó-készletében, és az alkotók nyelvi leleményében.
Azt hittem, szimpla kecskerím-minimalizálásról van szó. De ha az "Á????/Á..." kecskerím, akkor ez is az:
Halak vitája arról, hogy van-e fülük -
-
Gondolkodtam a gondolatjel nélküli változaton is, de úgy nem látszik, hogy két soros az alkotás. Esetleg videón jobban kijönne. :-)
Még valami eszembe jutott. Vagyis kíváncsivá tettetek. Nem tudom, volt-e már ilyesmiről szó, de kíváncsi lennék, hogy a nagy rímgyárosok tulajdonképpen kicsodák is. Mivel foglalkoztok, hány évesek vagytok? Férfiak? Nők? Írtok-e verseket, vagy bármit? Stb. Stb.
Én annyit elmondok magamról, hogy egy budapesti 28 éves programozó vagyok. Írtam ugyan verseket, de csak magamnak, és csak szerelmi bánatból. :-)
Na de hoztam pár kecskét is:
Őserdőt várt, de kiszáradt talaj fogadta (Talán eltévedt?) Mikes panasza:
Szikes Panama.
A vásári komédiás elhallgatott, fáradtan, mozdulatlanul állt Nincsen több geg. Lemerült.
Kalapján gerle megült.
Ne sértegess, mert én a mostohaanyád lánya vagyok! Nem szép jelző: híg hugy.
Kérhetném, így hígy: hug.
Hősünk a programozó floppy-kkal teleszórt udvarán oson épp... Halad át kertén diszkréten.
Elhűl e kretén diszk-réten.