Egyetértek. Azért az minden képzeletet felülmúl, hogy már ez a balfék is ért (?) a kézilabdához. Talán kifakadhatna belőle, hogy a hozzá tartozó akadémia kit rejteget, mikor érkezik onnan fiatal játékos. Szimplán túlélő, államát láb, nagyképű ember!
Csak a tréfa kedvéért képzeljük el, jönne Szilágyi Viktor, meglátná a két női alelnököt (nem külsejük, számuk miatt írom) az eredmények tükrében. Aznap mondana fel.
Ma kiszurkoljuk a győzelmet azért is. Bár irányító nélkül derék feladat lesz.
Csak a beszélgetés kedvéért gondolkodom hangosan (erre jó a VB miatti szünet), Sevivel mi a gondom....hallgatom a Veol podcastot, süketel sajnos. BL csapatok szerinte nem építenek be fiatalokat (Makuc és Hoxer épp pályájuk végén)....Lukácsnak kell még pár év (játék nélkül?) Politikus mesélő, mint a többi. Jól emlékszem, a régi fórum miatta állt le, nem bírta a kritikát?
Elnöknek nem rossz gondolat, régebben dolgozott a szövetségben, ha jól emlékszem. De esélye nem sok lenne, teljesen máshogy látja a kézilabda jelenét és jövőjét Magyarországon, mint a Mocsai klán, Juhász, Pálinger, Kirchner. Ő változtatni akarna, ami itthon reménytelen.
Én őt az elnöki (MKSZ) székben tudnám elképzelni. Nem ismerem annyira a munkásságát, csak amennyit a sport1 révén látok belőle, de biztos vannak akik tudnának róla és a feleségéről mesélni az Érd kapcsán, állítólag ott is voltak fura dolgok. Egyszerűen nem találsz olyan makulátlan tiszta pedigréjű alkalamas embert magyarországon aki vmilyen formában ne piszkította volna be magát.
Casadot leginkább sehova… nem tudom ki lehet e hàtrálni a szerzôdèsbôl vagy esetleg kölcsönadni. Valszinu ez nem fog bekövetkezni.. es itt lesz 3 közepes vagy annàl gyengèbb irányítónk,ami viszont Laci sara is sajnos.
Igazad van a túlzásban. Oka lehet, hogy most összefolynak a válogatott és a csapat körüli gondok. Szakmai igazgatónak én sem látok NL-nél jobbat. Egyet vetnék szemére, Lukács nem ment kölcsönbe. Ha itt akarja felépíteni, nosza rajta.
Kicsit azèrt túldramatizàljuk a dolgokat… Tény,h Csík egy vàllalhatatlan bunkó,Sevivel nem tudom mi a bajotok,Laci is kèrdéses de nem tudnék nála jobbat,vagy ha igen akkor hozzá hasonlót aki egykor klasszis volt megfelelô kapcsoltokkal,akinel adnak a szavàr a kèzi vilàgban és hívás esetèn nem teszik mellé a kagylót… szerintetek ki jöhetne…,aki rádásul veszprèmi kötôdésû és a diplomàciàban is jártas… senkit nem tudok mondani.
Annyira talàn nem sötèt a jövô,irányító b2 kellene és évekre bl esélyes keretünk lenne.
Nagy plussz gondolataidért. Csak hangosan gondolkodom, NL el, ki lesz a szakmai vezető? Ráadásul sakkozzunk, ha Laci az elnök, marad Chema és segédje az edző, távol, lövésük nincs a magyar játékosok formájáról. Másik verzió, Laci szöv. kap, ott viríthatna, de ki az elnök, Mocsai klán? A tulajnak lenne pénze, igaz, de Csík a jobb keze, így marad. Sevi pedig a legnagyobb túlélő. MKSZ...politikus, két női alelnök (eredmény nélkül), Juhász (Jézusom). Egyre reménytelenebb vagyok.