Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
és én esetleg nyithatok egyet "ódák balázshoz aki nem basszusgitáros " névvel, vagy az is tilos?
egyáltalán minden BA val kezdődő szó tilos lesz?
tehát a BAlatont a közeljövőben nem nagyon használhatjuk? vagy a BAlfaszt? vagy a BAllábast?
Ide is bemásolom, hátha erre jár egy igazságos moderátor.
A legteljesebb mértékben szeretnék tiltakozni a "Versek Balázshoz c. topik" című topik megszüntetése ellen! Bizonyos beírások, amelyeknél jeleztem is, valóban eltűnhettek volna, de az egész semmiképpen sem! Ez egy kedves, rendes, jóravaló verses topik volt, méltó virtuális szobra egy nagyszerű egyénnek, a szólásszabadság durva megsértése, hogy egyszerűen törölték!
Nemsokára megint indítok egy hasonlót, gondolom, ezt nem tiltja semmilyen szabályzat.
Walkietalkie, ugye nem válaszoltál a levelekre? (már csak azért mondom, mert amúgy az IP címed a fórumról szinte kinyomozhatatlan, az emailből viszont még egy ostoba zenész is kibogozhatja)
Szerintem csak tréfált, én csípem a humorát, egyszerűen nem tudom elképzelni egy ilyan művelt, megbecsült, sikeres és kiegyensúlyozott emberről, hogy szüksége lenne senkiházi nyikhajok megleckéztetésére. Egy ilyen volumenű ember egyszerűen keresztülnéz az ostoba provokátorokon, és egyre inkább úgy gondolom, hogy Olvasószem nem lehet Szendőfi Balázs, mert Balázsnak nem lenne ideje/kedve a gyakorlás, zeneszerzés és egyéb kreatív tevékenységek mellett gyépésekkel való értelmetlen és meddő fórumozgatásra.
ha jól olvastam, rád is az vár, bár a rendőrségre nem fog eljutni az ügy, szerintem akkora ember, hogy ottis puszipajtás mindenkivel, vagy lehet, hogy az egész BM egy nagy progresszív-jazz-rock fanatikus brigád.
sose lehet tudni.
Hát igen, ez elég kellemetlenül érint Engem, mert Én nem vagyok járatos egy küzdősportban se. De nem is biztos, hogy Olvasószemüveg maga fogja elvégezni a piszkos munkát, rémlik, hogy valamelyik topikban már eldicsekedett avval, hogy ismerősei segítségével „megleckéztetett” egy számára unszimpi egyént.
Köszi elefantkillah, de szerintem nincs félnivalóm, mert ismerem Balázst,és nem az a típus, aki erőszakkal zárja le a vitáit, mert ő alapvetően egy entellektüel. Soha nem süllyedne olyan szintre, hogy emailben fenyegessen olyan kis gyáva számítógépőrült tinédzsereket, mint pl. Walkmann (bocsi Walkmann, de már én is kezdem ezt hinni rólad).
szerintem neked se kéne viccelődni Invitró!!
a balázs egy igen-igen tehetséges és sokoldalú művész, akinek nagyon komoly kapcsolatai lehetnek .ez egyébként nem ritka a nagy sztárok között, említhetném neked akár tupacot, vagy még egy pár négert, akinek b i z o n y í t h a t ó a n voltak/vannak maffiafakpcsolatai, hogy frank sinatráról már ne is szóljak!!
Szia Alternative Thor!
Ez most fenyegetés akart lenni? Azt akarod mondani, hogy ha ártana valamelyik indexes nick valódi tulajának, akkor meglátogatják az indexes olvtársak egy konciján, vagy otthon, és esetleg elhangolják a gitárját?
Ez nagyon primitív dolog, ezt azonnal hagyd abba, kérni fogom a nicked letiltását burkolt fenyegetés megfogalmazása miatt, ha így folytatod.
Próbáld már megérteni, hogy a címzett dönthet a neki írt levélről. Ha nem tartalmaz IRL adatokat akkor nem tehetsz semmit (csak azt, hogy nem írogatsz neki).
Hülye vicc volt. Viszont ha Olvasószem ident nickként írogat majd ilyeneket, akkor azért már büntetőfeljelentést is lehet tenni. És abból neki lehetnek igencsak nagy kellemetlenségei.
Ezt a levelet én írtam, viccből. Természetesen hozzájárulok a közléséhez. A többit is nyomjad nyugodtan (már amiket én írtam, természetesen, amiket tényleg Olvasószemtől kaptál, azokra Tőle kérj engedélyt.)