Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Pukimuki Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1171
Csak arra jó hogy ütközéskor még véletlenül se fejeld le a karoszériát , vagy a kormányt.
Előzmény: zsuzsuzsu (1170)
zsuzsuzsu Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1170
Valaki próbálta nekem elmagyarázni, hogy mi az a léglufi...
Istennek nem bírom felfogni, hogy mifenére jó a levegőt zsákba pakolászni...
Ezek a mai vívmányok...
:-))))
Előzmény: Pukimuki (1168)
zsuzsuzsu Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1169
Ehhhhh
Előzmény: Pukimuki (1166)
Pukimuki Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1168
Mi az a légzsák???........ és tényleg mi az a kesztyütartó????

:-))))

Pukimuki Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1167
Ja vagy csak az irigység mitt ilyen lanyha a teszt, persze másét könnyü ocsárolni. Vegyen magának a saját pénzéből autot, azt majd azt tesztelgesse hogy mennyire szar

Kesztyütartoról jut eszembe, nem lehet hogy a légzsákot nézte kesztyütartonak? azért nem tudta kinyitni???

Előzmény: El Robotnyk (1164)
Pukimuki Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1166
Emerünk nagy autó rajongó, söt megkoczkáztatom csak japán autó rajongó.

Nekem van egy Ford Fusionom, hát arról olyanokat irt hogy a hajam az égenk ált..... fele sem igaz

Előzmény: zsuzsuzsu (1163)
zsuzsuzsu Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1165
Szerintem(!!!) a felső kesztyűtartó kritikájában van némi igazság!
Persze, ha már ráérez az ember, akkor már noproblemo!
Előzmény: El Robotnyk (1164)
El Robotnyk Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1164
elolvastam, már amikor feltették, hát nem tudom. aki nem tudja hogyan kell kinyitni a felső kesztyűtartót, meg hova tegye a motorháztető kitámasztóját, az nálam elásta magát :)
Előzmény: zsuzsuzsu (1163)
zsuzsuzsu Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1163
Most láttam a Totalcaron(web) viszonylag friss tesztet a C3ról, a Sensodrive-os verzióról, tanulságos! (és persze nem biztos, hogy citro rajongó emberünk)
Pukimuki Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1162
:))))))

Való igaz szép

Előzmény: zsuzsuzsu (1161)
zsuzsuzsu Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1161
PUKIMUKI! GELI66! (sorrend fordítva is!!)

Apukáim!!!
Néköm tetszik a fehér is, meg a fekete is!
Szerintem azok is nagyon szépek!
Ettöl függetlenül (aszzonyi elnyomásra is) nekünk lucia kék van! Ma láttam egy sötétesszerű kéket, na az sem rossz, sőt mondhtani kafa!
Vitát színekről beszünteni! Gömböc gömböc egy kutya, és mind cééééép!!! :-)

El Robotnyk Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1160
no, pl nekünk a fehér excen az is le van festve.

:)

Előzmény: Pukimuki (1159)
Pukimuki Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1159
LOOOOL

Ez az ablak folia jó :-)))))))

Egyébként a lökháritó szinre van fujva, csak vannak rajta azok a diszkrét fekete védőcsikok, amiket viszont nincs értelme fényezni / bár sok metálszinnél fényezik/

Előzmény: Geli66 (1158)
Geli66 Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1158
"Nekünk meg fehér van, és pont a fekete nem tetszik.......de nagyon nem :-))) "

Még jó hogy nem egyforma az izlésünk :)
Az igaz, hogy színre fúj lökhárítóval nem láttam fehéret, lehet hogy úgy azért már tetszene :)

"Ha rásüt a kasznira a feény akkor láttni a csikokat "

Én még nem mostam, úgyis esős idő van, nincs sok értelme most. Majd akkor marad nekem is a kézi, mert nem örülnék a csíkoknak a szép fekete autón.

Hülye kérdés: fehér autóra lehet tetetni fehér ablakfóliát? Hogy nézne ki?

Előzmény: Pukimuki (1157)
Pukimuki Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1157
Nekünk meg fehér van, és pont a fekete nem tetszik.......de nagyon nem :-)))

Egyébként már nagyon sok golyót látni az utakon /mondhatni annyi van mint a szemét/

Autómosást meg cseszhetem, mert már az első mosásnál elszürták a dolgot, ugyanis a kereskedök mind gépi mosoban mostanak. Ha rásüt a kasznira a feény akkor láttni a csikokat /Ford Fusion dettó ugyan az, egyébként sötétkék/

Geli66 Creative Commons License 2003.04.03 0 0 1156
Én Kanizsán eddig láttam 3 kéket (egyik a polgármester lányáé), 1 fehéret, 3 feketét (az egyik az enyém).
A fehér még mindig nem tetszik.

Remélem lassan megérkezik a küszöbvédőm, ennyi lesz nálam most az optikai tuning :))

zsuzsuzsu Creative Commons License 2003.04.02 0 0 1155
Nekünk a világoskékmetál verzió van! Esős időben tapasztalatom nincs igazából!
Érdekes, hogy ilyenkor a hátulja csurom por tud lenni, miközben az autó egyéb részei madhogynem tiszták!
Épp ma mosattam másodszor az életében, és most is kézi mosóban! Azt mondják az okosok, az kíméletesebb! Az tényleg igaz (és ez már tapasztalat!), hogy jóval alaposabb! És még csak nem is drágább = (ahová én hordom)700Ft!
Hajdanán az előző járgányt a Total benzinkút gépi mosójába hordtam, ott a full verzió is ennyi volt! Fénye szépen lett utána, de kosz maradt rajta jócskán!
Döntsd el!

Én ma láttam egy tréleren fehér excl.-t, meg láttam egy sötétzöldet (ezt már úton), meg egy bordót, meg még jópárat :-))

Előzmény: helgapataki (1152)
gerion Creative Commons License 2003.04.02 0 0 1154
Kedves Helgapataki!

C3 még friss, erről nem mondok semmit, de nyűttem régebben egy Xsara-t sok tízezren keresztül, az tiziano vörös metál színű volt.

Nos, volt már pár kocsival dolgom, de olyan sérülékeny színt még se előtte, se azóta nem láttam. A kocsit teljesen civil módon használtam, de mégis 25e kilóméter után olyan volt az orra a legjobb úton is óhatatlanul felverődő, felcsapódó apró kavicsoktól, mintha kisebb jégeső verte volna. Rendkívül könnyen sérülő szín volt. Szomszédomnak akkoriban hasonló (azonos?) színű Peugeot Partnere volt (ez is "rokon"), dettó ugyanezt tapasztalta, egyszer kocsimosásokkor közösen számoltuk a leverődéseket. Én mindig kézzel mostam, de a szomszéd gépe néhány gépi mosás után olyan apró körkörös karcokkal lett tele, nem tudom, mi a jelenség pontos neve, de biztos tudjátok mire gondolok.

3 éves múlt a sztori, lehet, hogy azóta jobb lett a festék, de szemre mindenesetre ugyanannak tűnik a szín ma is. Szóval vedd komolyan a szerviz javaslatát!

G.

JuanPablo Creative Commons License 2003.04.02 0 0 1153
Én speciel jövök-megyek, leginkább É-pesten a Keletitől Újpest-Víztoronyig.
Én láttam ma kettő "tesót", de ők nem tulajdonítottak semmilyen érdeklődést. Egy bordó, egy ezüst volt a kapás. A feketék másfelé jártak.
A "kismocsok" nekem is negatív, a VV-ház miatt.
helgapataki Creative Commons License 2003.04.02 0 0 1152
Kisgömböc a héten nagyon bekoszolódott, el is neveztem kismocsoknak./ a gyerekeim szerint ha igy sértegetem, ne csodálkozzam,ha menten bedöglik/ A márkakereskedőnél azt mondták, hogy csak kézzel mossuk, mert a fekete /a feketében nincs metál/ nagyon kényes, a gépi mosás összekarcolja. Nektek mi a tapasztalatotok, én elég lusta vagyok, a gépit jobban szeretem,de ha nagyon kell átszokom a kézire. Ma nem találkoztam egy tesóval sem, srácok hol vagytok?
j2smith Creative Commons License 2003.04.02 0 0 1151
Nekem van tetőcsomagtartóm. A C.Nagy-nál vettem. ~26000 HUF az ára. Gumi talpa van, és a tető, és a gumiszigetelés közé kapaszkodik be. Nem bántja a karosszériát. Egy baja van. Van rajta egy lyuk. Gondolom a pókot lehet beakasztani. Menet közben fütyül. Még nem ragasztottam le, de le fogom. Ja meg mégegy. Sajnos nem kulcsos. De ha be van zárva az ajtó, akkor nemigazán lehet levenni.
Geli66 Creative Commons License 2003.04.01 0 0 1150
Tetőcsomagtartó van a kereskedőknél. Ha ott veszed akkor tuti jó lesz rá.

Előzmény: Pukimuki (1143)
Speibl és Hurvinyek Creative Commons License 2003.04.01 0 0 1149
Ti nem szoktátok néha mászkálni a www.citroen.hu-n?
Ottan van a C3-as tartzékok között, csomagtartó is.
:-)))))
Pukimuki Creative Commons License 2003.04.01 0 0 1148
Ha ez megvigasztal igy már én is láttam, igaz nem magyar rendszámoson :-))
Előzmény: JuanPablo (1147)
JuanPablo Creative Commons License 2003.04.01 0 0 1147
Halvány dunsztom nincs, hogy hol lehet kapni.
Egy lucia kéken láttam valahol Pesten, nekem is feltűnt, engem is érdekel. Ha megtudok valamit leírom a topicban.
Előzmény: Pukimuki (1146)
Pukimuki Creative Commons License 2003.04.01 0 0 1146
Kösssz Pablo ez biztató.........de milyen fajta, hol keressem? autosboltban,hipermarketben, kereskedönél? Milyen talpa van, rögzitése? mert asszem nem mindegy
Előzmény: JuanPablo (1144)
El Robotnyk Creative Commons License 2003.04.01 0 0 1145
ez jó kérés... a feldolgozás alatt felirat nem baj, egy idő után ott lesz a rendes, de a hiba nem tudom miért van...
Előzmény: Geli66 (1142)
JuanPablo Creative Commons License 2003.04.01 0 0 1144
Van!!!
Előzmény: Pukimuki (1143)
Pukimuki Creative Commons License 2003.04.01 0 0 1143
Skacok létezik a golyóra /c3-ra/ tetőcsomagtartó??

Ha valaki tud segitsen

Geli66 Creative Commons License 2003.04.01 0 0 1142
mérges vagyok

próbálom feltenni a tar.hu -ra a fotókat a gömbvillámról, de valahogy sehogysem sikerül

feltöltöttem 2 képet, de csak azt irja, hogy feldolgozás alatt, meg ilyen hibaüzenet van:
Warning: getimagesize: Read error! in /var/php/templates/albumcontent.part on line 237

Mit lehet tenni? Valahogy közkincsé szeretném tenni a képeket.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!