Hali mindenkinek!
(Én még mindig internet híján vagyok, meg időm se nagyon van mostanában, de úgy látom, másnak sem igen:-)
Nem értem, barátom miért panaszkodik, mert futnia kellett ugyan, de elcsípte a járatot Elérted a buszt, igaz?
Miért nyafogsz, Guszti, baz...?
Egy (hűséges) pasi a rá nagyon nyomuló nőnek felvillantja a karikagyűrűjét Mozdulata jelentős,
mutatja a jelet: nős...
Jól hallom, hogy összevissza kornyikál a vokál? Itt egy kórus lakik. Benn ének.
Hmm...e fals hangok bakik lennének...?
A törpék érdeklődnek, hogy én, Hófehérke, ismerem-e azt a barna színű üdítőt, ami egyikük kedvence? Kérdi Szende: tudok róla,
hogy amit iszik Tudor, kóla?
A kirándulásszervező cég, amelyik mozgáskorlátozottakat is utaztat, összekeverte a célállomásokat Ezt a túrát másnak szánták,
most a hegyen másznak sánták.
CSABEE, - bocs, hogy így, megkésve szólok - az még hagyján, kispályások életművét dézsmálod (Tímár), de amellett már nem mehetünk el szótlanul, hogy a műfaj koronázatlan sirályától, TŐLEM!!!!!, is szemezgetsz. Lásd péke boraira/béke poraira.
Ezen még Fiala is kiakadna :)))))
Sikeres patátlanító-akció a Csongrád-megyei településen Fellélegzik ma már Szentes,
Mert a város szamármentes
A híres cseh rendezôt lebénította barátnôje intim tetkófelirata Nem tudta a szerszámát Milos betenni
Mert a szöveg ez volt: „Tilos bemenni!"
A drága fűtési költségek miatt egyre több görög települ át hazánkba Nagyon megnôtt a hellén gáz ára,
Ezért költöztek át gellénházára
Arab kollégám kicsit tartott a nudista állatkerti melótól Rosszul hatott Dzsafar munkakedvére,
Hogy rálógott a farkunk a medvére...
Rendelet szabályozza olcsón vett dolgok importját egyes ex-brit területekrôl Árut hoztok indiából? Ha gyarmat-áron
veszitek meg, lebuktok a magyar határon!
Furcsa esemény a Matáv-Sopron edzésén Lám, Sira
felállt egy sámlira!
A sütôipari szakmunkás rossz ízlését nem tolerálták maffiózó megrendelôi Esküdött a pék e boraira,
De tévedett. Béke poraira.
Néhány f.szfej kijelentette Komlón, hogy bezáják a bányákat Nincs szükség a széniparra?
Akad egy pár „pénisz" arra!
Mutatványomért cserébe barátnôm megszabadult római öltözékétôl Levette e tógát a Sára,
Mert ez volt a tótágas ára
Belesve haverom ablakán konstatálom, hogy orális megnyilvánulása reggelig tartó pihenést biztosít számára Úgy látom, Dugó nyal ma, s
álma így lesz nyugodalmas...
Szerszámjának elmerülése furcsa asszociációt indít be a folyóparton dolgozó kubikos agyában Látja, ahogy nyeli el a meder e vésôt,
Hatalmába keríti a merevedés ôt...
Hazafelé tartva a pénztárból, az ismert színművész joggal vágyik egy kis hancúrra Igencsak jókedvre deríti Kaszást bére,
A prosti nem hiába kérdi, b.szást kér-e...
Köszönöm, hogy folyamatosan külditek levelezômre aggódó, egyszersmint kérlelô soraitokat, hogy „mi van veled, Mester?" meg hogy „mikor írsz ismét, óh ?"... :-)
Nos, mivel nap mint nap „not enough memory" felirattal kell szembesülnöm több ezer K-s üzeneteitek miatt, inkább úgy döntöttem, ismét tollat ragadok, és alkotok megint csodákat! :-)
(De addig is beírom ezeket: )
Sikeres patátlanító-akció a Csongrád-megyei településen Fellélegzik ma már Szentes,
Mert a város szamármentes
A híres cseh rendezôt lebénította barátnôje intim tetkófelirata Nem tudta a szerszámát Milos betenni
Mert a szöveg ez volt: „Tilos bemenni!"
A drága fűtési költségek miatt egyre több görög települ át hazánkba Nagyon megnôtt a hellén gáz ára,
Ezért költöztek át gellénházára
Arab kollégám kicsit tartott a nudista állatkerti melótól Rosszul hatott Dzsafar munkakedvére,
Hogy rálógott a farkunk a medvére...
Rendelet szabályozza olcsón vett dolgok importját egyes ex-brit területekrôl Árut hoztok indiából? Ha gyarmat-áron
veszitek meg, lebuktok a magyar határon!
Furcsa esemény a Matáv-Sopron edzésén Lám, Sira
felállt egy sámlira!
A sütôipari szakmunkás rossz ízlését nem tolerálták maffiózó megrendelôi Esküdött a pék e boraira,
De tévedett. Béke poraira.
Néhány f.szfej kijelentette Komlón, hogy bezáják a bányákat Nincs szükség a széniparra?
Akad egy pár „pénisz" arra!
Mutatványomért cserébe barátnôm megszabadult római öltözékétôl Levette e tógát a Sára,
Mert ez volt a tótágas ára
Belesve haverom ablakán konstatálom, hogy orális megnyilvánulása reggelig tartó pihenést biztosít számára Úgy látom, Dugó nyal ma, s
álma így lesz nyugodalmas...
Szerszámjának elmerülése furcsa asszociációt indít be a folyóparton dolgozó kubikos agyában Látja, ahogy nyeli el a meder e vésôt,
Hatalmába keríti a merevedés ôt...
Hazafelé tartva a pénztárból, az ismert színművész joggal vágyik egy kis hancúrra Igencsak jókedvre deríti Kaszást bére,
A prosti nem hiába kérdi, b.szást kér-e...
Doki, nagyon ütős a sorod! Talán elegáns egyszerűsége miatt, de nekem a ruszki tus tetszik leginkább, de Mártalúg és sarokszám is jó!:-)
De azért be kell vallanom, hogy engem nem a sorod bénított le ennyire, hanem az, hogy épp két internet-szolgáltató között vagyok félúton (egyik már megszűnt, a másik még nincs), a munkahelyemről meg most csak ennyire futotta...:-(
A topic alkotógárdáját dícséretben és tárgyjutalom kilátásbahelyezésében részesítem!
Az egyik szurkoló partnernőjét markolássza izgalmában, amikor a 90. percben támadást vezet a vesztésre álló hazai csapat, de a kapus véd
Szorongatja Hans Sárit,
Ez az utolsó sansz … hárít.
Liberális hely
Itt az orrba fúrhat ujj,
Nem mondják hogy:Túrha fujj!
Megszólítom a buliba megérkező énekesnőt P. Zadorát és kajával kínálom
Mi a pálya
Pia? Mája?
Vulkánkitörés
Mily szép is ez a Jáva-lanka,
De vigyázz, jön a láva Janka!
Tekintettel arra, hogy a döntő találatot a szigetország éri el, ezért a magyar szurkolók egy csoportja tömeges öngyilkosságot követ el a házigazda mérgével
Mivel a gólt Málta rúgja,
El is fogyott Márta lúgja.
Orosz fürdőszobadizájn
Rusztikus
Ruszki tus
A varázsló nem hagy békén, folyamatosan közgazdasági kérdésekkel bombáz
Majd gondolkodom a költségvetés sarokszámán,
De ha nem zavar, akkor én most szarok sámán!
Tetszik a kovácsoltvasasod, Najsebva, de a többi is igen jó! Youwine is ügyes volt! Klogg, kiemelném taknyosodat. :-)
Íme mégegy oda-vissza kecske. Majdnem stimmel is. :-) Kecske már csak azért lett, hogy ide betehessem. :-) De tetszik ez az oda-vissza azonos dolog. Vagy nyissak neki új fórumot? :-)
Közvetítés S ellóg, öli Szemerét. Ő picit szalad, a laszti cipőt ére. Messzi lő! Gól! Les.
Nem, nem adják meg! A csatár vitatkozik, leköpné a bírót. Szája szélén nyál lóg, öles.