Öröm látni, hogy éled a topic. Ez a költői válság ragályos lehet, de talán, nálam is elmúlik végre valahára. Addig inkább dícsérek.
ses-lávafolyam
klogg-evet
Doki-buzuki
Nagyon jók vagytok!
ses! Kívánok mindenkinek ilyen alkotói válságot. Természetesen a gumiember fektetett meg.
klogg! Mind jó, de ha választani kell, akkor az evetes.
Szerencsétlen lány akár vetélkedőn, akár plakátpályázaton indul, sehol nem jár sikerrel
Lehet Ki mit tud, ARC,
Éri Timit kudarc.
Elfogult rajongó (klogg hatás:)
Szulák?
Cool! Ász!
Fura fohász a szülőföldhöz
Ó én drága Toscanám,
Oly szívesen tosznák ám!
A kommunista politikus és a legfőbb ügyész ugyanarra a péksüteményre kattan
Legyen az Berecz, Polt,
Kedvencük a perecbolt.
Idill
Suzukiból
Buzuki szól.
A menő hely egyik ismérve a nagy italválaszték
Ez bizony egy trendi bár,
Széles itt a brandy tár.
Az SZDS-es politikust annyira kizökkentette egy ápolatlan hölggyel való intim kalandja, hogy a másnapi vetélkedőn elbukott egy egyszerű műveltségi kérdésen
Az éjjel oly hatással volt Mécsre a pinaretek,
Nem tudta, hogy kerültek Pécsre a minaretek.
Hát úgy látom, egy icipicit halódik a topic, ami mondjuk annak a figyelembevételével nem csoda, hogy hány ezer (vagy tízezer) rím született már.
Lehet, hogy lassan elfogynak a variációk? (az alkotókedvvel együtt? Ne legyen igazam!):-(
Doki, a legutóbbi kissé vegetatív volt, de jó!:-))
Fasirt, mms, h3o, ses (láva, Zorro) szintén grat:-)
Kínok:
Tengerparti vegetatív (Dr.Yes ihletése) Épül a réven delfin-gát,
amin épp most Vendel fing át.
Zavaros álom a hegymászó színésznővel Kék este, hőre tágul mannám,
Kékestetőre hág Ulmann ám!
Mekk:
Az alkohol kismértékben orvosság, nagy mértékben óvszer Mindegy neki: pin@, emlő,
túl sok volt a pia. Nem lő.
Kultúr-takarítónő Tűnődik, míg portalanít:
az a szó, hogy "porta", latin?
A kémelhárításon a sikeres leleplező akció után a nyomozó letorkolja kollégáját, aki elégedetlen az eredménnyel Kiderült, hogy kém e néger nő,
hát akkor mi kéne még, Ernő?
A gyógyszeres kezelésen levő alkesz tragikus halála Érzi magát már jobban,
ám ekkor a máj robban...
Farsangi nyúl Lószerszámot öltött ez a kerge nyúl?
Ez teljesen dilis! Bár a nyerge kúl...
(Gyakran használom ezt a "kúl" szót. Lehet, hogy túl sok Beavis&Butthead-et néztem? Höhö. Kúúl. Höhö.:-)
Az író ajka Csókkirály volt Kipling,
úgy is hívták: Lip-King.
A sebész röpke ebédje Fürgén, mint egy evet, rágok,
utána meg eret vágok.
Hali mindenkinek!
(Én még mindig internet híján vagyok, meg időm se nagyon van mostanában, de úgy látom, másnak sem igen:-)
Nem értem, barátom miért panaszkodik, mert futnia kellett ugyan, de elcsípte a járatot Elérted a buszt, igaz?
Miért nyafogsz, Guszti, baz...?
Egy (hűséges) pasi a rá nagyon nyomuló nőnek felvillantja a karikagyűrűjét Mozdulata jelentős,
mutatja a jelet: nős...
Jól hallom, hogy összevissza kornyikál a vokál? Itt egy kórus lakik. Benn ének.
Hmm...e fals hangok bakik lennének...?
A törpék érdeklődnek, hogy én, Hófehérke, ismerem-e azt a barna színű üdítőt, ami egyikük kedvence? Kérdi Szende: tudok róla,
hogy amit iszik Tudor, kóla?
A kirándulásszervező cég, amelyik mozgáskorlátozottakat is utaztat, összekeverte a célállomásokat Ezt a túrát másnak szánták,
most a hegyen másznak sánták.
CSABEE, - bocs, hogy így, megkésve szólok - az még hagyján, kispályások életművét dézsmálod (Tímár), de amellett már nem mehetünk el szótlanul, hogy a műfaj koronázatlan sirályától, TŐLEM!!!!!, is szemezgetsz. Lásd péke boraira/béke poraira.
Ezen még Fiala is kiakadna :)))))