Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
A te hozzászólásaid, leírtad őket, innentől kezdve vállald értük a felelősséget!!! ( egyébként a leírás pillanatától a te felelősséged amit az INDEX-re írsz!! ???????
Sajnálom,hogy idáig fajult az ügy. Mindenesetre a figyelmedbe ajánlom a kedves feljelentőm 2140 és 2286-os hozzászólását. Szerintem nem kell nagyon magyarázni ezen semmit. Én segítő szándékkal vagyok itt,ő pedig rombolóval....
Tisztelet Moderátor! Tegnap jeleztem Ön, Önök felé, a krónikus prosztata gyulladás topikban engem ért trágár, személyeskedő hozzászólásokat. Az ominózus megnyílvánulások törölve lettek. Ezt jelezték is felém, köszönöm. A mai napon megrökönyödve látom, hogy az Önökhöz írt levelemet a 2729-es hsz.-ben nyílvánosságra hozta Marobert nevű fórumtárs. Ezt rendkívül etikátlan dolognak tartom. Arra kérném Önöket, hogy a nevezett Marobert Urat most már nyomatékosan figyelmeztessék. Legszívesebben természetesen magam rendezném le ezt a nemtelen támadást, de nem tehetem. Kérem, hogy legalább egy rövid időre tiltsák le. ( Eszembe nem jutna, még ha engem "jelentenének fel", hogy megmerjem tenni, hogy bosszúból, vagy nagyképűségből belinkeljek egy nyílvános fórumba egy Önökhöz írt levelet. Úgy látszik, hogy Marobert Úr mindent megtehet. Kérem szabjanak határt, mert véleményem szerint ez már mindenen túl megy....2 napja csokorba szedve látom nyílvánosságra hozva más topikokba írt hozzászólásaimat...Ezt jelezve Önök felé, ma meg a tegnapi levelemet...Köszönöm figyelmüket! Tisztelettel: Navon77
Tisztelt Moderátor! A "krónikus prosztata gyulladás" topikban a 2719-es hsz.-ban személyemet úgy érte támadás, fogalmazhatom úgy is, hogy megalázás, ami rendkívül megdöbbentett. Az egyik betegtársam "érvként" felhasználva, más topikokban megjegyzéseimet összegyűjtötte. Vagyis utánam nézett. Ezzel nem is lenne baj...de hogy leégetési szándékkal, rosszindulatból teszi, az nem elfogadható. Kérem, hogy nézzék meg az ominózus oldalt. ( Marobert-2719) Köszönöm előre is! Navon77