Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
senki sem teregetett személyes ügyeket rajtad kívül. ugyanis te ezeket lenyilatkoztad.
zenészekről és zenekarokról beszéltél nagyképű übermensch stílusban. bocs hogy visszól valaki a Világ Legnagyobb Élő BAsszusgitárosának.
neked szabad alázni, ha visszaaláznak akkor behisztizel?
ez milyen szánalmas??
"Hogy mit nyilatkozom milyen újságnak, ahhoz a világon semmi közöd nincs, kiscsiga" értem. nyilatkozni szabad, idézni a mestertől nem?? hmmm furi...
kiscsiga... kispofám....
hmm csodás a stílusod. és egyedi is persze.
"Majd meglátjuk." azon , hogy szerintem primitív mit kéne még meglátni??
majd te, mint a Világ Legnagyobb Élő BAsszusgitárosa eldöntöd?? mégis ki vagy te??
megveretsz??
csodás lesz. maffiaháború a nox topik miatt.
"jah értem. itt mindenki szemléletesen fogalmazott."
Nem. Én nem teregettem mások személyes ügyeit. Én csak zenekarokról és "zenészekről" beszéltem. Nem rólatok. Ti nyúltatok gyáva és gyenge módon a személyes dolgaimhoz. Bénák. Ennyit tudtok.
Hogy mit nyilatkozom milyen újságnak, ahhoz a világon semmi közöd nincs, kiscsiga.
"azt is mondtad, hogy leckéztetsz, meg rászállsz az IP re. ez is primitív szerintem."
jah értem. itt mindenki szemléletesen fogalmazott. csak te besértődtél, és mentél a moderákhoz árulkodni ( ez még a polfórumon se divat........) szerintem meg attól szar ember valaki, ha elbüszkélkedik egy újságnak azzal, hogy dugott egy csajt és a barátja nem is tudott róla.
azt is mondtad, hogy leckéztetsz, meg rászállsz az IP re. ez is primitív szerintem.
Nem sértegettem senkit. Ezek a véleményeim, szemléletesen megfogalmazva. :)
Nyugodj meg szerintem. Más is szeret szar zenekart, nincs azzal baj (ott vannak pl. a kozsó-rajongók), attól még nem szar ember valaki törvényszerűen.
"...a hobbid az állatok dugásának a bámulása."
Primitív dolog olyant állítani rólam, amit nem mondtam. Az meg aztán ultraprimitív, hogy ezt pont nekem szegezed, hisz' én pontosan tudom, mit mondtam és mit nem.
miért sértegetsz bárkit , főleg egy zenekart (illetve kettőt, mert korábbi zenésztársaid is megsértetted)) ha te is zenést vagy? ha azt írod nem tetszett, azt leszarom, de amatőrözni, meg garázsbandázni....
hmm
szerintem ezen kívül primitív dolog azzal feszíteni, hogy a hobbid az állatok dugásának a bámulása.
Más hasonló helyzetben hamarabb rájött volna, hogy szívatják, és
a. poénra vette volna
b. elgondolkodott volna, hogy vajon miért teszik és változtatott volna.
c. ...
Ez csak egy játék. Nem érdemes ennyire komolyan venned...
Mihez nyúltál volna ha "tisztességtelen eszközhöz" nyúlsz?
1. Ez nem hiszti. Amit te művelsz, imádott Garmarnád megsértéséért, na, az hiszti.
2. Nagyon érdekes, hogy az én puszta szavaim (személyeskedés, fényképberakás, IRL adatkiszolgáltatás, alpáriság és egyéb primitív, érvtelenségre és tehetetlenségre valló megoldás nélkül) is elegendőek voltak ahhoz, hogy napokon át egész nap tucatnyi nick velem foglalkozzon. Csak puszta szavak. Anélkül, hogy tisztességtelen eszközökhöz nyúltam volna. Gondolkodj el ezen...
Megnéznélek benneteket hasonló helyzetben, amilyenben én voltam. Kíváncsi lennék, ki mennyit "hisztizne".
hihetetlen vagy.
először szétrombolod a nox topikot az oda nem illő önfényezéseddel, aztán mész emberkedni a garmarnába , amit szintén lefikáztál korábban, aztán meg jösz árulkodni. hisztis kis picsa módjára akinek elvették a rózsaszín barbiját.
csodás életed lehet.
de a közvetlen hozzátartozóidat is meglehetősen irigylem, hisz kétségkívül szórakoztató kis bohóc vagy, de hosszú távon valószínű könnyű elviselni az egódat.
Szerintem le kell valahogy szerelni azt az ablakot és az ajtót az ágyadról. Gondolom, eddig se' használtad őket, nem hiányoznának, s álmod nyugodt lesz, a csí se fog baszogatni.
Tényleg?
Walkmann van egy problémám, egy szobában nem tudom rendesen elhelyezni az ágyam, mert az egyik oldalán ablak van, a másik rá merőleges oldal végén van az ajtó, és a csi csak úgy süvít rajta keresztül.
Mit javasolsz?
Ajjjajj! Attól a virtuális bértömegbérgyilkostól nemhogy válaszra, de semmi jóra nem számíthacc..., hukk, bocsánat..., addig jó, amig nem találkoztál vele, mer' utána má' mindegy - az ő kliensei sosem reklamálnak... Én ezt tudom, mer' mindig jutalékul kapok Egy Pofa Söröt egy Ajánlat kiközvetítéséért...
De, sajnos válaszoltam. Viszont azóta edzek, hogy kiképezzem Magam a finom basszusgitáros-ujjak szilánkosra törésére, önévédelmi célból. Szerintem már egész jól megy.
Össze kellene számolni, hány topikot tiltatott már le a hiperkorrekt Olvasószemüveg. Sajnos így járt Zsírharang jazz=köcsögség! c. izgalmas topikja is, ráadásul szegényt le is tiltották miatta. Ez már így három a verses és a mindflowers-es topikokkal együtt. Ez terror.