Keresés

Részletes keresés

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1169

Hát ez az, így tökéletesen fedte az eredetik személyiségét, mert a diagnózisban Foreman és Camera legtöbbször szart se ér. :-P De én azon röhögtem, hogy a pót-Foremannek azt mondta, hogy semmiben se értsen vele egyet, erre a pasi: "nem beszélek angolul", és Háznak máris megfelelt. :-D

Az összes telefonos bemondását imádtam, főleg hogy mindig azzal zárta, hogy "have a pleasant flight". :-DDDD

MegaLOL volt.

Előzmény: BloomingB (1168)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1168

Duckling?!! :DDDDD

Hát, megmondom őszintén, a kissrác király volt, annyira édes, de a másik kettő Duckling sz*rt sem ért...:D

Az még egy jó jelenet volt, amikor Ház fogta a mikrofontelefont, és megnyugtatott mindenkit, hogy miféle kólika szállt rájuk, szimptómák a következők...blabla, erre mindenki jó hipochonder módjára azonnal rosszullett..

And the good news is! - :D

Előzmény: Candy Perfume Girl (1166)
Cim33 Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1167

Köszi. Szörnyű. :(

Igen, nekem is mindig az volt az egyetlen kívánságom, hogy csak egészségesek legyenek, aztán onnan mindegy.

Előzmény: Pelle381 (1159)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1166

Hát Lisa enyhén szólva irigylésre méltó helyzetben volt ebben az epizódban.... ;-) Betegség/álbetegség ide vagy oda. Na igen, amikor állította a székét és összeért az arcuk, akkor az TOTÁL olyan volt tényleg, hogy itt mindjárt lesz cupp, mindenki azt hitte. :-) Mondjuk én nem tudom felfogni, hogy miért nem, mindig csak majdnem, majdnem, majdnem...vázz, már el is utaztak kettesben, érjenek már be a finisbe!

Amúgy nagyon jó ötlet volt szerintem ez a repülőút, imádom amikor egy kicsit kimozdulnak a kórházból.

És akikkel helyettesítette  Ducklingokat? Én azon akkorákat röhögtem, tökéletesek voltak, nem? :-) Chase-helyettes még csak gyerek volt, de még így is ő ért legtöbbet a 3 közül, Foreman-helyettes egy szót nem beszélt angolul, de így is megfelelt, Cameron-helyettes meg rögtön beszólt neki, hogy nem lemosható filccel ír a repülő falára. :-D

Nem volt szimpi a félfeka csaj? nekem igen, nem tudom megmondani, hogy miért, talán azért, mert volt chemistry közte meg Wilson között, és Wilson olyan szinten zabálnivaló volt amikor felhívta, hogy kapásból elkezdtem drukkolni... :-)

Szegény cicát nagyon sajnáltam, de a pozitívumok:

1. szerencsére nagyon látszott, hogy a döglött macska csak műmacska és nem is hasonlított az eredetire (nekem ez kellett a lelkivilágomnak)

2. még látta Chase-t meztelenül, mielőtt kimúlt

;-)

Előzmény: BloomingB (1162)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1165

Fogalmam nincs... :-)

Na most lebuktam, ha a páciens van a képernyőn, és Greg a közelben ninncs, akkor nekem kikapcsol az agyam, mert csak azon jár, hogy "mutassákmármutassákmár". Bocs. :-)

Azt nem tudom, hogy konkrétan hova ment az öreglány, de valami kétes helyre, ahol dugott meg tetováltatott ahelyett, hogy a testvérét látogatta volna meg, Jimmynek fenn is akadtak a szép kis szemecskéi. :-D

Előzmény: Mrs Fred Weasley (1163)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1164
:)
Tudom, hogy te vagy! :)

Erről a címről emilezel. :)
Előzmény: MrsBennet (1154)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1163
Na akkor! :)
Plíz mondd meg, hova ment az öreg nő "ereszdelahajamat" csinálni.

:)
Előzmény: Candy Perfume Girl (1160)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1162

Na, most néztem meg.

Ááh, ez nagyon jó rész volt- Cuddynak és House-nak kijárt már egy ilyen út "kettesben", a vizsgálat meg pörfikt volt!! Ahogy egyre jobban közelednek... :)) Meg amikor Greg állította Lisa háttámláját és akkor azt hittem egy pillanatra, lesz már valami tsók... :-S

Kamera no comm. Hülye, idióta bula!

Wilson lávláv volt, - de nekem nem szimpi ez a félfeka csaj; nem akarom, hogy vele jöjjön össze.

Macska meg... :DDD lol. Hogy megdöglött... - állatvédők ezt ne olvassák....:D

Előzmény: Candy Perfume Girl (1160)
Kymry Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1161

Nyitott gerinc:((((((((((

Elég borzalmas, ilyenkor azonnal műtik a gyereket. Az a gond, hogy általában ez a rendellenesség mással is jár együtt, főleg szívbetegségekkel:(

Előzmény: Cim33 (1153)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1160

3/18

jövök spoilerekkel ezerrel, vigyázat!!!

A legújabb rész: woooooooow!!!

Ez már megint egy szokatlan epizód volt, de nekem baromira bejön, nem kell House-nak kórház, fehér tábla, Ducklingok meg műtő, tud ő ezek nélkül is gyógyítani meg operálni! kész ez a pasi... :-) És azt akrom, hogy engem is úgy vizsgáljon meg, mint Cuddyt!!! Hol lehet jelentkezni? ;-))

megnéztem párszor azt a jelenetet, nyálat csorgatva, irigy tekintettel, mekkora mázlista már ez a nő!

És mit szóltatok a ribi kiscsajhoz? Én úgy kinéztem ezt a nőt Wilsonnak, erre fel is hívja...jaaaaj.... :-) "This is Dr Wilson. *szünet* James." Láááva! Annyira édes ez a pasi. :-)

Csésze is, Cameron meg egy büdös ribanc, de belerúgnék most. (mikor nem? na mindegy...) Most aztán még mélyebbre süllyedt nálam, már ha ez egyáltalán lehetséges, hát nem látta, hogy összetörte Chase szívét? Totál érzéketlenül. Rohadjon meg az iylen.

De azért Csésze menynire zabálnivaló volt már, ahogy nem bírta, hogy nézi őket a macska! :-DDD

Pelle381 Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1159

House már császároz is?, vagy csak jelen volt a műtétnél más betegség miatt? :(   Hát nem tudom, én nem láttam ezt a részt, de mindenféle téren működik már, akkor legközelebb protkót készít...?  bocs, lányok, ez nekem sok(k):-DDD

A spina bifida a nyitott gerinc, nagyon súlyos, több vizsgálattal is szűrik a terhesség alatt, vannak enyhébb fokozatai is, ami nem jár testi fogyatékossággal,halállal.   ezért tanácsolják, hogy már a terhességre készülés előtti hónapokban és végig az első trimeszter alatt a kismama szedjen - vény nélkül kapható - folsavat, mert ezzel nagy mértékben lecsökken a nyitott gerinc előfordulásának kockázata a magzatnál.

BloomingB Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1158

Hi, Béb! :D

Jaj télleg, már a 18-as rész is fent van....* elrohan*

Előzmény: Mrs Gregory House (1156)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1157

Bifidus esszenses :DDDD

Nem tudom, de ez valami borzalmas lehet, amikor ilyen beteg már egy alig kifejlődött magzat... Istenem... ha lesz gyerekem, csak ne legyen beteg...

Mrs Gregory House Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1156

banyeeeeeeeeek, én is tegnap néztem meg a 17. részt!! csúcsszupeeeeer volt!!!!!!!

egyszerűen minden!! milyen képet csinált már a nő House-ról!! :))) meg Csészéről :))))

Cuddy isteni volt, ez a küzdés meg a végén, mikor mondta House-nak, hogy most értette meg igazán, hogy mit csinál a doki, hogy min megy keresztül mire megold egy esetet..fúúú...és persze a műtétes jelenet...szipp

szuper volt az egész!! :)))

hmhm és majd jön a repülős, szafariinges vagy milyen rész :DDDD

BloomingB Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1155

Jaj de édes... ez a világ leggyönyörűbb jelenete ever!!

Pedig nem is vagyok oda a kisbabákért...:D Mi lenne, ha odalennék?! De ez akkor is... szipppp!!!

Köszi, Fredné!

Előzmény: Mrs Fred Weasley (1151)
MrsBennet Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1154
Bocsi, két életem van. :) De végül is egy macskának is több. :)
Cim33 Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1153

Nagyon köszönöm! Gyönyörű kép.

Mi a manó lehet az a spina bifida, amivel a kis Samuelt operálták?

Előzmény: Mrs Fred Weasley (1151)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1152
Candy, remélem ez NEM spoiler.

Hova ment a nő?
Pont nem figyeltem.
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1151
http://www.truthorfiction.com/rumors/b/babysamuel.htm

Itt a kép és a kommentár. :)))
Előzmény: Candy Perfume Girl (1150)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.11 0 0 1150
Szóval ez megtörtént? Király. Mert sokan abba kötöttek bele, hogy ez mennyire nem realisztikus és hogy ilyen soha nem történhetne meg. De akkor még jobb, ha reális a dolog.
Előzmény: Mrs Fred Weasley (1149)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1149
Egyszer évekkel ezelőtt bejárta a világot egy fotó, amin a baba megfogta az őt operáló orvos ujját.
Vagy inkább az anyát operálta? Nem tom.
Előzmény: MrsBennet (1148)
MrsBennet Creative Commons License 2007.04.10 0 0 1148
Honnan szedték az ötletet?
Előzmény: Mrs Fred Weasley (1141)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.07 0 0 1147
engem tényleg nem zavar a spoiler, úh. nyugodtan beszéljétek ki, amint megnéztétek, az inkább felspanol, hogy lássam! :-)))) Szóval go on!
Előzmény: Mrs Fred Weasley (1146)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1146
Na, erről beszéltem. Csak megvártam, míg virágzó Bbbbarátnénk is megnézte!:D))
Előzmény: Candy Perfume Girl (1143)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1145

Na ez az, az lenne a megoldás minden problémára, mindketten akarják mint állat, és vele TUTI, hogy sikerülne összehozni egy gyereket! Méghozzá milyen csúcsszuper jól sikerült kölköt, el tudom képezlni....:-D

Cuddy meg szenzációs volt ebben a részben, a legjobb.

Előzmény: BloomingB (1144)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1144

Igen, pörfikt jelenet volt, és Cuddyt is imádtam ebben a részben- mondjuk alapból imádom a nőt, de annyira édes volt, ... és úgy sajnálom bakker, hogy tényleg nem jön össze már neki egy gyerek... House-zal dugjon má!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Candy Perfume Girl (1143)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1143

Én is bőgtem., :-) Nem lehetett nem bőgni rajta!!! Az a műtét...szerintem a legzseniálisabb jelenet az egész sorozatban, elejétől végéig úgy, ahogy volt. És Cséééésze!!! Hát egyre szeretnivalóbb ő is, már ha ez lehetséges, hiszen mindig az volt, na de így szerelmetesen... :-) I always glow. :-)

Az utolsó jelenet meg egyszerűen PÖRFIKT.

Előzmény: BloomingB (1142)
BloomingB Creative Commons License 2007.04.06 0 0 1142

Jaj, most néztem meg- elbőgtem magam a műtét közbeni hepöningen... hát az oly mértékben volt édes, megható, gyönyörű, hogy... szóval szip!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meg a fényképek... a végén... nagyon jó rész volt!! Csésze... my love... hogy tudsz nézni... imádom...

Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.04.05 0 0 1141
Az, amitől úgy elolvadtál!:D)
Meg amitől House is úgy elolvadt a műtét közben.
Nem akartam spoilerezni:D)
Előzmény: Candy Perfume Girl (1140)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.04.04 0 0 1140
Mármint? Mi nem volt eredeti ötlet? Bocsi, fáradok. :-)
Előzmény: Mrs Fred Weasley (1139)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!