Hát ez az, így tökéletesen fedte az eredetik személyiségét, mert a diagnózisban Foreman és Camera legtöbbször szart se ér. :-P De én azon röhögtem, hogy a pót-Foremannek azt mondta, hogy semmiben se értsen vele egyet, erre a pasi: "nem beszélek angolul", és Háznak máris megfelelt. :-D
Az összes telefonos bemondását imádtam, főleg hogy mindig azzal zárta, hogy "have a pleasant flight". :-DDDD
Hát, megmondom őszintén, a kissrác király volt, annyira édes, de a másik kettő Duckling sz*rt sem ért...:D
Az még egy jó jelenet volt, amikor Ház fogta a mikrofontelefont, és megnyugtatott mindenkit, hogy miféle kólika szállt rájuk, szimptómák a következők...blabla, erre mindenki jó hipochonder módjára azonnal rosszullett..
Hát Lisa enyhén szólva irigylésre méltó helyzetben volt ebben az epizódban.... ;-) Betegség/álbetegség ide vagy oda. Na igen, amikor állította a székét és összeért az arcuk, akkor az TOTÁL olyan volt tényleg, hogy itt mindjárt lesz cupp, mindenki azt hitte. :-) Mondjuk én nem tudom felfogni, hogy miért nem, mindig csak majdnem, majdnem, majdnem...vázz, már el is utaztak kettesben, érjenek már be a finisbe!
Amúgy nagyon jó ötlet volt szerintem ez a repülőút, imádom amikor egy kicsit kimozdulnak a kórházból.
És akikkel helyettesítette Ducklingokat? Én azon akkorákat röhögtem, tökéletesek voltak, nem? :-) Chase-helyettes még csak gyerek volt, de még így is ő ért legtöbbet a 3 közül, Foreman-helyettes egy szót nem beszélt angolul, de így is megfelelt, Cameron-helyettes meg rögtön beszólt neki, hogy nem lemosható filccel ír a repülő falára. :-D
Nem volt szimpi a félfeka csaj? nekem igen, nem tudom megmondani, hogy miért, talán azért, mert volt chemistry közte meg Wilson között, és Wilson olyan szinten zabálnivaló volt amikor felhívta, hogy kapásból elkezdtem drukkolni... :-)
Szegény cicát nagyon sajnáltam, de a pozitívumok:
1. szerencsére nagyon látszott, hogy a döglött macska csak műmacska és nem is hasonlított az eredetire (nekem ez kellett a lelkivilágomnak)
Na most lebuktam, ha a páciens van a képernyőn, és Greg a közelben ninncs, akkor nekem kikapcsol az agyam, mert csak azon jár, hogy "mutassákmármutassákmár". Bocs. :-)
Azt nem tudom, hogy konkrétan hova ment az öreglány, de valami kétes helyre, ahol dugott meg tetováltatott ahelyett, hogy a testvérét látogatta volna meg, Jimmynek fenn is akadtak a szép kis szemecskéi. :-D
Ááh, ez nagyon jó rész volt- Cuddynak és House-nak kijárt már egy ilyen út "kettesben", a vizsgálat meg pörfikt volt!! Ahogy egyre jobban közelednek... :)) Meg amikor Greg állította Lisa háttámláját és akkor azt hittem egy pillanatra, lesz már valami tsók... :-S
Kamera no comm. Hülye, idióta bula!
Wilson lávláv volt, - de nekem nem szimpi ez a félfeka csaj; nem akarom, hogy vele jöjjön össze.
Macska meg... :DDD lol. Hogy megdöglött... - állatvédők ezt ne olvassák....:D
Ez már megint egy szokatlan epizód volt, de nekem baromira bejön, nem kell House-nak kórház, fehér tábla, Ducklingok meg műtő, tud ő ezek nélkül is gyógyítani meg operálni! kész ez a pasi... :-) És azt akrom, hogy engem is úgy vizsgáljon meg, mint Cuddyt!!! Hol lehet jelentkezni? ;-))
megnéztem párszor azt a jelenetet, nyálat csorgatva, irigy tekintettel, mekkora mázlista már ez a nő!
És mit szóltatok a ribi kiscsajhoz? Én úgy kinéztem ezt a nőt Wilsonnak, erre fel is hívja...jaaaaj.... :-) "This is Dr Wilson. *szünet* James." Láááva! Annyira édes ez a pasi. :-)
Csésze is, Cameron meg egy büdös ribanc, de belerúgnék most. (mikor nem? na mindegy...) Most aztán még mélyebbre süllyedt nálam, már ha ez egyáltalán lehetséges, hát nem látta, hogy összetörte Chase szívét? Totál érzéketlenül. Rohadjon meg az iylen.
De azért Csésze menynire zabálnivaló volt már, ahogy nem bírta, hogy nézi őket a macska! :-DDD
House már császároz is?, vagy csak jelen volt a műtétnél más betegség miatt? :( Hát nem tudom, én nem láttam ezt a részt, de mindenféle téren működik már, akkor legközelebb protkót készít...? bocs, lányok, ez nekem sok(k):-DDD
A spina bifida a nyitott gerinc, nagyon súlyos, több vizsgálattal is szűrik a terhesség alatt, vannak enyhébb fokozatai is, ami nem jár testi fogyatékossággal,halállal. ezért tanácsolják, hogy már a terhességre készülés előtti hónapokban és végig az első trimeszter alatt a kismama szedjen - vény nélkül kapható - folsavat, mert ezzel nagy mértékben lecsökken a nyitott gerinc előfordulásának kockázata a magzatnál.
banyeeeeeeeeek, én is tegnap néztem meg a 17. részt!! csúcsszupeeeeer volt!!!!!!!
egyszerűen minden!! milyen képet csinált már a nő House-ról!! :))) meg Csészéről :))))
Cuddy isteni volt, ez a küzdés meg a végén, mikor mondta House-nak, hogy most értette meg igazán, hogy mit csinál a doki, hogy min megy keresztül mire megold egy esetet..fúúú...és persze a műtétes jelenet...szipp
szuper volt az egész!! :)))
hmhm és majd jön a repülős, szafariinges vagy milyen rész :DDDD
Szóval ez megtörtént? Király. Mert sokan abba kötöttek bele, hogy ez mennyire nem realisztikus és hogy ilyen soha nem történhetne meg. De akkor még jobb, ha reális a dolog.
Na ez az, az lenne a megoldás minden problémára, mindketten akarják mint állat, és vele TUTI, hogy sikerülne összehozni egy gyereket! Méghozzá milyen csúcsszuper jól sikerült kölköt, el tudom képezlni....:-D
Cuddy meg szenzációs volt ebben a részben, a legjobb.
Igen, pörfikt jelenet volt, és Cuddyt is imádtam ebben a részben- mondjuk alapból imádom a nőt, de annyira édes volt, ... és úgy sajnálom bakker, hogy tényleg nem jön össze már neki egy gyerek... House-zal dugjon má!!!!!!!!!!!!!
Én is bőgtem., :-) Nem lehetett nem bőgni rajta!!! Az a műtét...szerintem a legzseniálisabb jelenet az egész sorozatban, elejétől végéig úgy, ahogy volt. És Cséééésze!!! Hát egyre szeretnivalóbb ő is, már ha ez lehetséges, hiszen mindig az volt, na de így szerelmetesen... :-) I always glow. :-)
Jaj, most néztem meg- elbőgtem magam a műtét közbeni hepöningen... hát az oly mértékben volt édes, megható, gyönyörű, hogy... szóval szip!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meg a fényképek... a végén... nagyon jó rész volt!! Csésze... my love... hogy tudsz nézni... imádom...