Milán!!!! Én a csapattársad vagyok ha nem veted volna észre!!!!!!!! Nem vagyok hetero se buzi!!!!!! Asszem nem:) Én nagyon birom Kalajt h olyan hölye!!!! De enm vagyok beleesve!! értve? na csá!
A fent látható címmel jelent meg az egyik hazai bulvár lapban egy egész oldalas cikk az észak-koreai diktátor hacker-seregéről, akiknek elsődleges feladata, hogy az Amerikai Külügyminisztérium szervereiről fontos, titkosított információkat szerezennek meg a vezető számára. A hírrel önmagában nincs is túl sok gond, valamint nincs is túl sok köze a Counter-Strike-hoz, azonban a szemfülesebbek egy érdekes képillusztrációt fedezhettek fel, ami az egészoldalas cikknek közel az egyharmadát teszi ki.
Hogy vigyünk is egy kis Counter-Strike tartalmat a hírbe, nem árt megemlíteni, hogy a képen a WCG 2004. hazai selejtezőjének, egyik döntős csapata, a FoP (az én volt csapatom!)látható. Míg skizo hagyományos módszerekkel igyekszik adatokat gyűjteni az amerikaiktól, addig Zozo egy dupla-zoomos megoldással próbálkozik áttörni a védelmirendszert...
Na szal a lényeg, ez egy lanparty, ami egy külföldi világversenyre volt selejtező, ahol ennek a csapatnak voltam a tagja ami a képen látható! Pont nem látszom a képen hiszen, drága Kim Dzsong Il eltakarja a fejemet. Pedig ott ülök!
De hogy jövünk mi/én a hackerekhez? :D Különben is ez 2004be volt..
Egyébként nem is írtam volna, ha nem írod, hogy ne írjak...Höhö. Szedd fel ezt a Donhuán gyereket -a fórumból ítélve odavan érted. Bár nem értem, hogy egy normális (?) egyedfejlődésű gyerek/ember (?) miért kedvel ennyire (ha heteró? Mert ha nem akkor érthető... Mi erről a véleményed Csonti?) MOST AKKOR KINEK IS SZÓLTAM BE? ...
Átolvastam. Tulképp - ha kicsit burkolva is - mind a háromnak. Jó. Ügyi vagyok...
HOL VANNAK RÉGI FÓRUMOZÓK??? MINDENKI NYARAL??? CSAK ÉN HÚZOM AZ IGÁT, MEG OSZTOM AZ IGÉT???
MZ: a képek folyamatban vannak... =)
Geri: bocs, amiatt amit a kocsma előtt mondtam, az évadzárón -tudod, az, hogy miért nem játszottunk a győriek ellen- poénnak szántam (azt aláírhatod, ha nem a te károdra ment volna, te is röhögtél volna...) =)
Trugyina lécci a mai edzésre hozd már el a fénymásolt playeket ha bírod vagy péntekre mert jövőhéten táborba leszek és tanulni szeretném őket.A mai edzésen kifizetem az 100%.