A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Jó, én 79, fiu és fizikus (részecske- és gravitáciòs fizikus)
Akinek felfordul a gyomra titeket hallgatni és aki tudja, hogy a gravitáció nincs beépitve a részecskefizikába és én beépítettem, mint elemi töltéseket. Ezen keresztül különbözik a testek kétfajta tömege, amit ejtökisérlettel igazoltam is.
Most a gravitáciôs fizikusokon van a sor ezt kimérni!
AZT is tudom, hogy a Planck állandó egy Lagrange multiplikátor. Ezt SEM tudja a fizika.
Hogy a tudósok NEM tudják kijavítani a hibájukat, az ismeret. De hogy amatörök NEM tudják vissza tartani magukat, olyantól, amihez NEM értenek semmit, az már csodálni valò.
Ezzel a fajta ingával azt is ki lehet mutatni, hogy a tömeg és a súly egymással arányos.
Tehát peched van. Elherdáltál egy csomó pénzt az elbonyolított kísérletedre, ami keveseket érdekel, mert a magyar emberek többsége a faék egyszerűségű megoldásokat tartja nagyra - szerintem.
Te fizikához semmit NEM értö bunkó, evvel az ingával a Föld fogását mutatták ki és nem a súly és a tömeg arànyosságát. Persze tudni kellene, hogy mi a súly és mi a tömeg, és AZT is, hogy kétféle tömeg létezik.
A haladás-ellenes erők: Einsteinista Pista, Einsteinista Miska, Einsteinista Mariska, a brémai toronyőrök, és a német Nőtanács. Azt mondták, hogy a tömeg és súly arányosságát ringlispílen kell ellenőrizni, egyszerű Foucault-ingákkal.
Nem kell lengetni, csak hagyni kitérni őket. Ha valamelyik nem úgy tér ki, mint kéne, akkor világgá kell kürtölni a Nobel-díj miatt. Az ejtőkísérletekre szánt felesleges vagyont pedig szét kell osztani a ringlispilre váró árva gyermekek közt.
Kovács András beszélgetése a Hatoscsatornán 2021.07.20 -án AZT az elméleti eredményt hozta, hogy az elektron a mezö egy része, amivel én egyáltalán NEM egyezek meg vele, mint tudjátok.
A fizikusok egyetlen egy ejtökísérletet SEM csináltak 400 év alatt. Nekem meg megtilrották a kísérletezést! Mit gondolsz miért?
Mert ez becseszett volna nagyon Einsteinnek és be is cseszett., Mert az ejtökísérlet kimutatta, hogy az ekvivalencia elvei Einsteinnek, amiben a fIzika HISZ, mind helytelenek!