Keresés

Részletes keresés

GroundZero Creative Commons License 2004.07.02 0 0 221

Kedves Kult-moderátorok,

sajna mélt nem írhatok (hosszú téma, miért), ha lehet, itt kérném, hogy a Kultúra fórumban található "Keressünk Kecskerímeket, könnyű!", "VERSeny", illetve  topikokba eszközölt összes, ezen a nicken (GroundZero) tett hozzászólásomat törölni szíveskedjetek.

Indoklás: ebzekben a topikokban verseket, illetve kecskerímeket, írunk, és nem fogadom el az index azon állásfoglalását, hogy mindennemű, a beszólásaimmal kapcsolatos szerzői jogomról lemondok, pláne nem visszamenőleg!

Köszönettel:

GroundZero

Törölt nick Creative Commons License 2004.07.01 0 0 220

Sziasztok, moderátorok!

Zsírharang barátunk mikor kapja már vissza a jogait? Ma lenne a napja.

akapuli Creative Commons License 2004.06.30 0 0 219
o pont talaltam valami ideillot: „jogdíjaidnak jussa a fényűzés, de az elme nyomora is”-ig (Morrissey: You Know I Couldn’t Last) :-)
akapuli Creative Commons License 2004.06.30 0 0 218

vigyazatok, mer a srac keleti harcmuveszeteket uz es nincsen humorerzeke. jaj lesz nektek :-)

amikor elolvastam az elejet, azt hittem lesz valami jo kis jogi fejtegetes, de csak szanalmassag hegyek lettek belole.

Kátai Tamás Creative Commons License 2004.05.28 0 0 217
Szerintem ezt mindannyian örömmel nyugtázzuk, nem fogyunk ki tehát a jövőben sem a vidám pillanatokból!
Előzmény: SzPéter (216)
SzPéter Creative Commons License 2004.05.28 0 0 216
Bocs, hogy ilyen későn jelentkezem, de sokat kellett gyakorolnom mostanában. Sajnos Ti nem ismeritek Bazsit régóta, így nem tudjátok, hogy milyen csökönyös tud lenni. Semmi jóval nem biztathatlak, az az igazság.
Walkmann Creative Commons License 2004.05.26 0 0 215
Most kapok észbe, hogy Te nem is a Bátyja vagy Szemüvegnek, hanem Maga Szent Péter! Remélem, még nem készültetek föl a fogadásomra odafönn. Beszélj csak Bazsival, hátha meg tudod győzni.
Előzmény: SzPéter (213)
Walkmann Creative Commons License 2004.05.26 0 0 214
Köszi, Petya, légyszíves beszélj vele, mert Én már kurvára félek tőle. :(
Előzmény: SzPéter (213)
SzPéter Creative Commons License 2004.05.26 0 0 213
Jaj, gyerekek, hogy juthatott ez a nézeteltérés idáig? Holnap megpróbálok beszélni a Bazsival, aztán talán ő is változtat, Ti meg adhatnátok neki még egy esélyt, hm?
Walkmann Creative Commons License 2004.05.25 0 0 212
Még az a szerencse, hogy tolószékes vagyok. Mármint nem szerencse, csak jelen esetben. Még a Világ legjobb basszusgitárosa sem bántalmazna egy mozgássérült, beteg embert! Legalábbis ebben bízok.
Előzmény: Walkmann (211)
Walkmann Creative Commons License 2004.05.25 0 0 211
Igen, mostmár Én se tartom kizártnak :(
Előzmény: elefantkillah (210)
elefantkillah Creative Commons License 2004.05.25 0 0 210
jobb esetben. rosszabban a temetőbe.
Előzmény: Walkmann (209)
Walkmann Creative Commons License 2004.05.25 0 0 209
Te csak ne örülj, mer' megvagy.

Olvasószemüveg a Nox-topikban. IRL fenyegetés! Megtalált, bántalmazni akar! Legalább tiltsátok le, az elégtételt jelentene Nekem, ha már kórházba kerülök.

elefantkillah Creative Commons License 2004.05.25 0 0 208
nem vagyunk barátok.
Előzmény: Olvasószem (206)
elefantkillah Creative Commons License 2004.05.25 0 0 207
koncertkép lett!
Előzmény: elefantkillah (202)
Olvasószem Creative Commons License 2004.05.25 0 0 206
"énse aláztalak átrutesált képek berakásával."

Ezt nem én mondtam, jellemtelen barátom. A levegőbe...

Előzmény: elefantkillah (205)
elefantkillah Creative Commons License 2004.05.25 0 0 205
kettőnk közül a kungfumester beszél a levegőbe.
Előzmény: Olvasószem (204)
Olvasószem Creative Commons License 2004.05.25 0 0 204
Akkor meg mit beszélsz a levegőbe?
Előzmény: elefantkillah (202)
közös képviselő Creative Commons License 2004.05.25 0 0 203
Ez még jobb, így egyszerre négy embert sikerült a köznyilvánosság előtt kitenned annak, hogy ártatlanul lealáztad.
Drogos húgod is több van, akiről ugyanott írtál?
Előzmény: Olvasószem (197)
elefantkillah Creative Commons License 2004.05.25 0 0 202
már elküldtem!!
Előzmény: Olvasószem (199)
Olvasószem Creative Commons License 2004.05.25 0 0 201
Én nem erőltetem, ha nem tűnne fel. Csak megeresztek egy-két reakciót. Ha megunom, abba fogom hagyni, hidd el.
Előzmény: themanwho (200)
themanwho Creative Commons License 2004.05.25 0 0 200
figyelj már, Balázs, tényleg őszintén és emberbarátilag mondom, hogy ne erőltesd már ezt az egész vitát, amúgy is már kezd unalmassá válni az egész és tényleg pár nap alatt mindenki elfelejtené. nem hiszem, hogy nem tűnik fel neked, hogy kábé már mindenki rajtad röhög az egész indexen, nem tudom, miért jó ez neked.
Olvasószem Creative Commons License 2004.05.25 0 0 199
Ehhez képest most küldöd mailben a képet, hogy tegyék neked fel. Olvastam.
Előzmény: elefantkillah (196)
Olvasószem Creative Commons License 2004.05.25 0 0 198
Igazad van: nem értesz hozzá.

Hogy mit gondolsz, nem érdekel.

Előzmény: fmsahs2 (195)
Olvasószem Creative Commons License 2004.05.25 0 0 197
Én nem neveztem meg adobost. Öt zenekarban játszom. Az öt dobos. Vajon melyik az?
Előzmény: közös képviselő (194)
elefantkillah Creative Commons License 2004.05.25 0 0 196
énse aláztalak átrutesált képek berakásával, nemis rájuk gondoltam, hanem előző zenekarodra, tudod a szar gótra, amit ország világ előtt lehúztál.

ja igen, én járok a moderákhoz, hogy nyírjanak ki mindenkit.
persze

"Nem érdemelsz jobbat. "
micsoda riposzt , egészen elképesztő. egészen elképesztőőő.

érdekes, a múltkor még volt szó mindenféle leckéztetésről. a képébe nyomtad volna a fagyit, vagy elénekelsz egy dalt??

egyébként honna tudod, hogy átretusáltak a képek??
lehet, hogy tényleg lekapott valaki állatfigyelés közben.

Előzmény: Olvasószem (192)
fmsahs2 Creative Commons License 2004.05.25 0 0 195
drága BALÁZS, veled összességében a DT topikban találkoztam, ahol is jópár meglátásoddal egyet kellett értenem, aztán a többi hozzászólásodat nem olvastam, de most itt rajongótáborodba általam igen nagyrabecsült emberek is beálltak, ezért úgy éreztem elkezdem nyomon követni pályafutásodat.
annyit sikerült 2 nap alatt leszűrnöm, hogy egy nagy barom vagy.
érdekes pl hogy aki 10 év kungfuzik, az vajon hogy lehet hogy látszólag semmit nem értett meg a filozófiájából ? ami között ugye ott van hogy nem bántjuk a másikat meg egyéb ilyen hangzatos baromságok. én nem értek hozzá, csak laikus kérdés. aki állatokat figyel meg, és zeneművész, annak úgy gonodlom sokkal finomabb lelke kell hogy legyen annál, mnt hogy különféle verésekkel fenyegetőzzőn. amennyiben feltételezzük eme érzékeny lélek meglétét, akkor onnantól vagy csak mérhetetlen primitivségre, vagy pedig teljes őszintétlenségre tudunk következtetni a megnyilvánulások alapján.
úgy mellékesen engem mindkét út ugyanoda vezet: ha idáig mint progmetálost esetleg érdekelt volna a mindflowers, hétszentség hogy ezután nem fogom meghallgatni. tudom, ki nem szarja le, eltöröd a bal lábamat, meg én csak egy darab hülye vagyok, de azt hsizem lesznek még rajtam kivűl egy páran akik ugyanigy gondolkoznak.
tisztelettel
közös képviselő Creative Commons License 2004.05.25 0 0 194
Dehogynem teregetted. Miután ezerszer elhintetted, hogy milyen zenekarokban játszol, a saját dobosodat lealáztad a huszon, hogy drogozik. Aztán meg felnyomtad azt, aki ugyanezt leírta, hogy IRL adatokkal szórakázik. Elfelejtetted, hogy temagad adtad ki a haverdobost.
Nem gondolkoztál még gerincvelő átültetésen?
Előzmény: Olvasószem (188)
Olvasószem Creative Commons License 2004.05.25 0 0 193
Nem tudom, honnan vetted ezt a sírva toporzékolást. Magadból indulsz ki? Én nyugodt vagyok és akkurátus, köszi.
Előzmény: elefantkillah (191)
Olvasószem Creative Commons License 2004.05.25 0 0 192
"neked szabad alázni, ha visszaaláznak akkor behisztizel?
ez milyen szánalmas??"

Tudtommal sem a Garmarnát, sem a Noxot nem "aláztam" átretusált képek berakásával.

Vedd észre, hogy egyedül te hisztizel. Nyugalom.

"hmm csodás a stílusod. és egyedi is persze."

Nem érdemelsz jobbat.

Én nem veretek meg senkit.

Előzmény: elefantkillah (190)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!