Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

safrane8686 Creative Commons License 2006.10.16 0 0 29

Sziasztok!

Új Passathoz van valamilyen különösen ajánlott téligumi?
Gondolok itt olyanokra, amit esetleg a gyár különösen ajánl...
Vagy csak szimplán ti mit javasoltok, kíváncsi vagyok a véleményetekre, illetve, hogy ti milyet használtok...

üdv.:

Safrane

Topka Creative Commons License 2006.08.28 0 0 28

A HighLine Passat-on gyárilag nem ilyen van? Szerintem igen.

Bemész és kérsz a márkakereskedésben.

T.

safrane8686 Creative Commons License 2006.08.18 0 0 27
safrane8686 Creative Commons License 2006.08.03 0 0 26
oké,köszi szépen
Előzmény: Teo papa (24)
Topka Creative Commons License 2006.08.03 0 0 25

Én ezt anno úgy csináltam, hogy bementem a kereskedésbe és szépen végignézegettük a kereskedővel a rendszám nélküli autóikat. Minden színből tudott mutatni... Mégis ezüst lett :)))

T.

Előzmény: safrane8686 (23)
Teo papa Creative Commons License 2006.08.02 0 0 24
Előzmény: safrane8686 (23)
safrane8686 Creative Commons License 2006.08.02 0 0 23
safrane8686 Creative Commons License 2006.08.01 0 0 22

Jólvan, köszönöm szépen, sokat segítettél.

üdv

Safrane

Előzmény: Topka (21)
Topka Creative Commons License 2006.07.31 0 0 21

Utánaolvastam a multifunkció lényegének, már ha van ilyen... Szóval a sima kijelző esetében a "képernyő" két részre van vágva vízszintesen... Felül sima lámpák, alul a fedélezti komputer kijelzője... Ami pontmátrix alapú...

A multifunkciós kijelző (németül MFA) teljes terjedelmében (alul-felül) pontmátrixos... Aztán ezen jeleníti meg a korábban már átbeszélt dolgokat.

Hogy alapban benne van-e azt nem tudom, de ha rendelsz hozzá olyan extrát (rádió, gumiellenőrző, stb...) akkor beleteszik kérés, kérdés nélkül...

T.

Előzmény: safrane8686 (19)
safrane8686 Creative Commons License 2006.07.29 0 0 20

Oké

köszi

megpróbálom :P---

:D

Előzmény: Teo papa (16)
safrane8686 Creative Commons License 2006.07.29 0 0 19

Oké,

Köszönöm szépen a segítséget!

Azt nem tudod véltlen, hogy ez a multi kijelző benne van e a Comfortline felszereltségben?

Vagy ha nincs benne, akkor az egyszerűb kijelző végülis mire alkalmas?

köszi

Safrane

Előzmény: Topka (15)
safrane8686 Creative Commons License 2006.07.29 0 0 18

Oké,

Köszönök szépen mindent

igazából valami ilyesmit szeretnék a Passatra, ha nem is ilyet, vmi asonlód...:D

Előzmény: Topka (17)
Topka Creative Commons License 2006.07.29 0 0 17

"Könnyűfém keréktárcsa 7,5JX17 "Macau", 235/45 R17 abroncsok, biztonsági kerékcsavar"

Ilyen címen fut a magyar konfiguráló-oldalon. De elég peres a gumi rajta... :( Vagy inkább úgy mondanám, hogy elég sz*rok hozzá a magyar utak...

T.

Teo papa Creative Commons License 2006.07.28 0 0 16

Halihó

Kérdezz rá a Savállóra a Passatopicban, hogy hol vette és mennyiért :-)

Teo >

Előzmény: safrane8686 (14)
Topka Creative Commons License 2006.07.28 0 0 15

Mindkét kérdésedre megpróbálok válaszolni:

1. Multifunkciós kijelző: Nem csak a fedélzeti komputer kijelzésére képes, hanem egyéb eszközök adatait is képes mutatni. Nekem pl. a rádió kijelzés megy át és a guminyomás elleneőrzőé, de képes lenne még fogadni a telefonos cuccokat is, sőt ha jól emléxem, van olyan egyszerűbb navigáció, ami ide is küld adatokat.

2. Felni: Nagyon úgy néz ki, hogy ezek gyári felnik. Ha pont ugyanilyet szeretnél és nem rendeled a kocsid, akkor utólag meghozzák a VW kereskedők, de nem lesz olcsó... Ha meg utángyártottat szeretnél, az valóban nehéz kérdés... Sokan és sokfélét árusítanak... A harmadik mód, hogy valami netes portálon árul valaki ilyesmit, de annak a forrása elég zűrös...

T.

Előzmény: safrane8686 (13)
safrane8686 Creative Commons License 2006.07.28 0 0 14
Előzmény: safrane8686 (13)
safrane8686 Creative Commons License 2006.07.28 0 0 13

Sziasztok,

Tudtok segíteni?

Ilyen felnit hol kapni?

Minden infót, segítséget szívesen veszek

köszi szépen

Safrane

safrane86@gmail.com

safrane8686 Creative Commons License 2006.07.21 0 0 12

Sziasztok,

Nem tudjátok véletlenül, hogy mit takar Comfortline felszereltség esetén a "Multifunkciós kijelző" extra?

Tulajdonképpen azt szeretném tudni, hogy mivel több, mint az alapból beépített...

köszi

Safrane

Topka Creative Commons License 2006.07.17 0 0 11

Nem meglepő módon a könyvek szerint a DSG és 4MOTION fogyasztástöbblete közel ugyanakkora... Picivel több a 4MOTION, de nem számottevő...

T.

Előzmény: safrane8686 (10)
safrane8686 Creative Commons License 2006.07.17 0 0 10

jólvan, köszi a JÓ híreket

ja, és szerinted a 4motion hajtás fogyasztása kb mennyivel lehet több? a tiéd ugye DSG-s!

üdv

safrane

Előzmény: Topka (9)
Topka Creative Commons License 2006.07.16 0 0 9

Igazából a városi dugó a leggyengébb pontja... Ha kiszabadul Bp-ről, 7-7.5 között elautókázom vele... Ha nem nyomom, akkor 7 alatt van... Ha anyám is beül hátra, még 6-ra is le lehet vele menni... :)))

Olajfogyasztás: Most járok olyan 6.5k km-nél, kaptam egy doboz olajat, annak a felét töltöttem eddig bele... Bár még nem jelzett, hogy kéri... Pálca alapján gondoltam hogy belétöltöm...

:)

Előzmény: safrane8686 (8)
safrane8686 Creative Commons License 2006.07.16 0 0 8

És a fogyasztás hogy alakul különböző sebességeknél?

Ja, és mi van az olajfogyasztással?

:D

üdv

Safrane

Előzmény: Topka (7)
Topka Creative Commons License 2006.07.16 0 0 7

Hát nekem azt igérték, hogy majd kiírja kerekenként az aktuális nyomást. De nem teszi...

Ülésfűtés van benne, az benne van a motoros ülések árában, csak mostmár ugyanennyiért lehet kérni bele a fűtött, hűtött ülést is... Akkor még nem lehetett... :(

Van benne védelem és pedig pont váltózár került belé... És nem a PB-nál rakattam bele...

Csippelésén gondolkodtam, de szerintem felesleges, megy úgy ahogy a forgalom megy... 160-180 között gyönyörű szépen megy... Ma felmászott az érdin 180-nal... Ennél több nekem nem is kell... És nem kell félnem a fogyasztástól, a garanciavesztéstől, stb-től...

Én nem kértem hogy részecskeszűrős legyen, honnan lehet tudni, hogy az-e vagy nem-e ??? :)

T.

Előzmény: Varshi (6)
Varshi Creative Commons License 2006.07.16 0 0 6

Szerintem az a keréknyomás rendszer szól majd, ha lapul a kerék, próbáld csak ki egy benzinkútnál, hogy kicsit leereszted!

Utólagos (jó minőségű) ülésfűtés elég olcsón be lehet rakatni, télen nagyon jól jön! Valami "rendes" (úgy értem, nem gyári) védelmet én még rakatnék belé - de a DSG-hez váltózárat még nem lehet sajna.

Tervezed a chipeltetését? Amúgy részecskeszűrős a verda?

Előzmény: Topka (5)
Topka Creative Commons License 2006.07.16 0 0 5

HighLine, az alábbiakkal megspékelve:

- (PXE) BI-XENON fényszóró, kiegészítő kanyarodási fénnyel

- (WB2) Elektromosan állítható ülések, 12 irányú állítással

- (P30) Gumiabroncs-légnyomás ellenőrző rendszer

- (PKY) Keyless-Access funkció

- (PM3) Multifunkciós bőrkormány DSG funkcióval

- (3Y5) Napfényroló a hátsó ablakra elektromos állítással +(mechanikus oldalt)

- (7X2) Parkolóradar elöl / hátul

- (RAL) RCD 500 Sound rádió, CD-váltó, 10 hangszóró, MP3, erősítő

- (WD4) Riasztóberendezés

- (PS4) Elektromos, üveg toló- / billenőtető

- (8E8E)Metál / gyöngyház fényezés 

Amit sz*rt sem ér, az a keréknyomás rendszer... Pedig csodákat mondtak róla, de a nyomást nem tudja kiírni a képernyőre (nekem eddig nem sikerült)...

Meg mostmár van fűthető-hűthető ülés is, na az jó lett volna, de hát mindegy...

T.

safrane8686 Creative Commons License 2006.07.15 0 0 4

Hello,

És milyen felszereltségű a Passatod?

üdv

Safrane

Előzmény: Topka (3)
Topka Creative Commons License 2006.07.01 0 0 3

Üdv itt a fórumon!

Magyarországan ma szinte mindenki ilyen motorral veszi az új Passatját... Szerintem jó kis motor, jól is megy... Lehet vele szépen 160-180 között utazni... 160-nál forog 3000-et a motor 6-ban. Én is gondolkodtam, hogy DSG vagy 4 Motion legyen, de aztán a DSG mellett döntöttem... Vettem mellé kormányról sebesség kapcsolókat, ezzel bármikor felül tudom bírálni az automatikát... Azaz mondjuk 90-nel mész 6-ban, és előzni akarsz, akkor vagy padlógáz és akkor a gép visszapakol vagy fülecske meghúz és gáz... Imádni való...

A kocsi felszerelhető minden olyannal, amit csak "a nagyok" tudnak általában... Ilyenek a kulcsnélküli nyitás-zárás, indítás... Vagy pl. a kanyarodó Xenon... Vagy az elektromos, memóriás ülések... Vagy pl. nagyon jó a Volkswagen Sound cucc... Bőven elég és nagyon jól muzsikál... Stb, stb.... Pénz kérdése az egész :)))

Vannak nézetek, hogy eszi az olajat, de ezt még nem tudom se pro, se kontra megerősíteni...

T.

Előzmény: safrane8686 (2)
safrane8686 Creative Commons License 2006.06.30 0 0 2

Hello,

Tudtok valami bővebbet mesélni, írni erről a motorról, mert most készülök autóvásárlásra, és egy Passat 2.0 TDI 4motion is felkerült a listámra....

köszi

Safrane

Topka Creative Commons License 2006.06.27 0 0 1

Majd a következő... :))

Bele kellene írni a népítéletbe a forum elérhetőségét valahogyan... Én írtam egy ilyen ítéletet, de a kukában kötött ki (szerintem)

T.

Előzmény: moneymaker (0)
moneymaker Creative Commons License 2006.06.27 0 0 0
Ez sem 0, de én inkább a 3.0V6 TDI-re szavaztam... :))
Előzmény: Topka (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!