Keresés

Részletes keresés

_chillout_ Creative Commons License 2016.10.15 0 0 477

Látom :-( Tegnap úgy tűnt, mintha ott leállt volna...

Előzmény: Spinosa (476)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.15 0 1 476

Sajnos nem! még mindig nem érti. 

Előzmény: _chillout_ (475)
_chillout_ Creative Commons License 2016.10.15 -1 0 475

Amúgy abban a topicban már leállt.

Előzmény: Spinosa (472)
_chillout_ Creative Commons License 2016.10.15 0 1 474

Ismerem az "úr" ámokfutásának részleteit, de az, hogy ő egy gátlástalan üzletember, erköocsileg nem jogosít fel minket arra, hogy úgy viselkedjünk mint ő. Azzal, hogy az ő érvelési szintjére süllyedünk, három dolgot érünk el:

- elismerjük, hogy egy szinten vagyunk vele

- legyőz a rutinjával

- a modik minket is bármikor tilthatnak

Értem, h elszakadhat a cérna, de kezeljük úgy a trollokat, ahogy a szülők a hisztis gyereket, akik figyelemre vágynak.

Előzmény: Spinosa (472)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.15 -2 2 473

Igazad van! Azt vállalom, hogy a szerintetek tárgyi tévedésekbe kössetek bele! Mert az a korrekt vita!

Előzmény: _chillout_ (470)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.15 0 0 472

Részben igazad van, de néha mindenkinél elfogy a cérna és bizony olykor egy szenvedélyes vita személyeskedésbe is torkollhat, főleg akkor, ha már sokadjára sem fogja fel a vitapartner a probléma lényegét. Remélem, hogy most már bekövetkezik végre ez az állapot is. 

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=141355316&t=9155255

Előzmény: _chillout_ (470)
ejzsi Creative Commons License 2016.10.15 0 1 471

Nem arról van szó, hogy ezzel a prof. becsületét sértenéd, hanem arról, hogy a bunkóságodról tettél bizonyságot.

Most csak megismételted !

Előzmény: JammieB. (467)
_chillout_ Creative Commons License 2016.10.15 0 0 470

Az a baj, hogy sokan elkezdtek itt ugyanúgy viselkedni, mint JB, vagyis fröcsögnek, hülyeségekbe kötnek bele, provokálnak. Mi lenne, ha csak a tárgyi tévedéseit cáfolnánk? Azokból is van épp elég. A trollkodás, a provokáció és az irl-ezgetés senkitől sem szép.

Spinosa Creative Commons License 2016.10.15 0 1 469

Egy cellába velük. Spóroljunk egy kicsit a hellyel, kell még másnak is! :) 

Előzmény: Törölt nick (463)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.14 0 2 468

Mióta rollerrel jársz, nagyon önérzetes lettél! :))

Előzmény: JammieB. (467)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.14 -2 1 467

Nem gond ám, hogy félreérted, gondolom ez nálad is szándékos! Na mi volt a becsületsértő? Megemlítettem a nevét, az egyik művét! Na mesélj!

Előzmény: ejzsi (466)
ejzsi Creative Commons License 2016.10.14 -1 2 466

Mindenek előtt egy szegedi profról és annak könyve/i/- ről van szó, akinek a felkészültségéhez szó sem férhet, az orvostudomány területén már bizonyított ahhoz, hogy a tudását ne kérdőjelezhesse meg senki. Az orvosi molekuláris biológia nemzetközileg is ismert kutatója, ezért róla dehonesztálóan nyilatkozni több mint bunkóság. De aki ezt elköveti, arról gond nélkül kiállítható a butaság csimborasszója bizonyítvány.

Előzmény: JammieB. (464)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.14 0 1 465

Ismerem őt személyesen, remek fickó! :)

Előzmény: JammieB. (464)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.14 -2 1 464

Miért kell neked folyamatosan értelmetlen baromságokat írnod? Te egyáltalán nem érted meg semminek a lényegét vagy fested magad? Mivel tudom, hogy mit ír, tudom, hogy kiket szid, tehát pontosan azért hoztam fel! A művét is, ha elkezded olvasni, akkor is azonnal rájössz! 

Előzmény: ásítósmacska (461)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.14 0 1 463

Egymás melletti cellába velük! :)) Micsoda szép világ lenne!

Előzmény: ásítósmacska (462)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.14 0 3 462

A homeopátiás hókuszpókusz ellen UGYANÚGY kikelek, mint az MLM-es csodaszerek ellen...

Előzmény: JammieB. (458)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.14 0 1 461

Boldogkőit nehogy berángasd magad alá!

Kőkeményen a sarlatánok, kuruzslók ellen megy! Tehát te is érintve érezheted magadat. :-DDDDD

_chillout_ Creative Commons License 2016.10.14 0 0 460

Vychy krémeket is csak patikában kapni, de ez sima marketingfogás. A homeopátiás golyók nem gyógyszerek, illetve amelyiket úgy akarják eladni, annál a többi gyógyszerrel azonos engedélyeztetési eljárást kell lefolytatni. Szóval OGYI hatáskör a homeopátiás kuruzslás is, de a gyógyszer engedélyeztetéséhez képest sokkal enyhébb az eljárás.

Spinosa Creative Commons License 2016.10.14 0 0 459

Jó szöveg, de ez az én esetemben nem jön be, mert nyilvánvaló, hogy különbözik az írás stílusa az általad említett könyvétől, de ezt csak akkor tudhatnád, ha olvastad volna a könyvet. 

Az meg teljesen ki van zárva, mert nem írnál ilyen nagy hülyeségeket egy élelmiszerről. 

JammieB. Creative Commons License 2016.10.14 -3 2 458

Na akkor most ki a buta?? Engem tartasz butának, amikor én figyelem az írás tartalmát? Figyelem a reakciókat az írásaimra? Neked annyi jön le, hogy buta vagyok, mert neked eddig terjed a figyelmed!

Tudod van egy ember, aki Szegeden írt pár könyvet : Dr Boldogkői Zsolt .... hasonló volt a stílus, tehát azért írtam.. A Szeged véletlen jött be ezek szerint, tehát jelentsél fel IRL miatt a GVH-nál is, mert te megint csőlátásban szenvedsz! Most, hogy ezt elolvastad már érted, hogy mi történt körülötted, vagy most végképp összezavarodtál?

Ehhez mit szóltok???

A homeopátiás készítmények hivatalosan gyógyszerek és patikában forgalmazzák őket, gyógyhatást tulajdonítanak nekik, annak ellenére, hogy semmilyen hatóanyag nincs bennük, ennek ellenére orvosok is felírják. Na akkor miért is kellszidni bármilyen táplálék-kiegészítőt?

Előzmény: ásítósmacska (451)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.14 -2 0 457

Miről beszélsz te szerencsétlen?? Milyen IRL??? 

Előzmény: ásítósmacska (449)
JammieB. Creative Commons License 2016.10.14 -2 0 456

Honnan veszel ilyen baromságot, hogy nyomozgatok? Ne legyen már üldözési mániád! Csak nem a fantázianeved alapján lehetne nyomozni?? Ez fárasztó! Írhattam volna Debrecent is, Pécset is és Budapestet is, mert ezek az orvosi egyetem városai.. Akkor ezek szerint volt közöd Szegedhez, de ezt eddig csak te tudtad, most már mindenki!

Ismerős neked ez a könyv? "Hiénák a betegágy körül?"

Előzmény: Spinosa (448)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.14 0 1 455
Előzmény: ejzsi (454)
ejzsi Creative Commons License 2016.10.14 -1 2 454

Nagyon egyetértünk a megfogalmazottakkal. Akár ez lehetne a topic "címere" is.

Hogy lehetne ezt kezdeményezni úgy, hogy ne legyen tiltott reklámnak minősíteni. (jóllehet csak valamiféle pajzs volna a betegek és a betegek hozzátartozói szá- mára.)

Nem mindenki olvassa hónapokra vissza a hozzászó- lásokat,(amikor a státuszában negatív változás áll be) de a frissen belépő is nyomban találkozhatna a hir- detések (kevésbé vagy jobban bújtatott sárkányfű-árusok) és egyéb üzelmeket folytatók vonatkozásá- ban egy józan felhívással / figyelmeztetéssel.

Nagyon örülünk a figyelem felhívásodnak, és mint jó kezdeményezéshez csatlakozunk hozzá.

Előzmény: ásítósmacska (453)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.14 0 2 453
Spinosa Creative Commons License 2016.10.14 0 0 452

Azért időnként már elég szánalmas próbálkozásai vannak. :) 

Előzmény: ásítósmacska (451)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.14 0 1 451

Mondjuk ez igaz.... :-DDDDD

Szénné lehet cáfolni a hülyeségeit... :-D

Előzmény: Spinosa (450)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.14 0 1 450

Nem akarom elüldözni, néha nagyon vicces tud lenni az erőlködése.  :) 

Előzmény: ásítósmacska (449)
ásítósmacska Creative Commons License 2016.10.14 0 0 449

IRL-ezésért simán kitilthatod! Szólj a modinak!

Előzmény: Spinosa (448)
Spinosa Creative Commons License 2016.10.14 0 2 448

Megint nyomozgatunk? Nem veszed észre, hogy ezzel túl lépsz egy olyan határt, ami már nem tolerálható? Vajon nem ez volt már az első probléma gyökere is? Vannak emberek, akik ezt nem nézik jó szemmel, ahogy én sem. 

Csak úgy mellékesen Szegedről már elköltöztem és könyvet pedig nem írok ebben a témában, mert szerintem nincs meg hozzá a megfelelő tudásom. 

Előzmény: JammieB. (446)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!