Tüdőrák. Rengeteg információ van a neten a különféle táplálék-kiegészítőkről. Ide olyan sorstársak jelentkezését várom, akiknek közvetlen tapasztalataik vannak bármely táplálék-kiegészítővel kapcsolatban. Tudom, hogy van itt rengeteg onkológiai topic, de nem tudok 100 000 hozzászólást elolvasni.
Kösztönöm
Ismerem az "úr" ámokfutásának részleteit, de az, hogy ő egy gátlástalan üzletember, erköocsileg nem jogosít fel minket arra, hogy úgy viselkedjünk mint ő. Azzal, hogy az ő érvelési szintjére süllyedünk, három dolgot érünk el:
- elismerjük, hogy egy szinten vagyunk vele
- legyőz a rutinjával
- a modik minket is bármikor tilthatnak
Értem, h elszakadhat a cérna, de kezeljük úgy a trollokat, ahogy a szülők a hisztis gyereket, akik figyelemre vágynak.
Részben igazad van, de néha mindenkinél elfogy a cérna és bizony olykor egy szenvedélyes vita személyeskedésbe is torkollhat, főleg akkor, ha már sokadjára sem fogja fel a vitapartner a probléma lényegét. Remélem, hogy most már bekövetkezik végre ez az állapot is.
Az a baj, hogy sokan elkezdtek itt ugyanúgy viselkedni, mint JB, vagyis fröcsögnek, hülyeségekbe kötnek bele, provokálnak. Mi lenne, ha csak a tárgyi tévedéseit cáfolnánk? Azokból is van épp elég. A trollkodás, a provokáció és az irl-ezgetés senkitől sem szép.
Mindenek előtt egy szegedi profról és annak könyve/i/- ről van szó, akinek a felkészültségéhez szó sem férhet, az orvostudomány területén már bizonyított ahhoz, hogy a tudását ne kérdőjelezhesse meg senki. Az orvosi molekuláris biológia nemzetközileg is ismert kutatója, ezért róla dehonesztálóan nyilatkozni több mint bunkóság. De aki ezt elköveti, arról gond nélkül kiállítható a butaság csimborasszója bizonyítvány.
Miért kell neked folyamatosan értelmetlen baromságokat írnod? Te egyáltalán nem érted meg semminek a lényegét vagy fested magad? Mivel tudom, hogy mit ír, tudom, hogy kiket szid, tehát pontosan azért hoztam fel! A művét is, ha elkezded olvasni, akkor is azonnal rájössz!
Vychy krémeket is csak patikában kapni, de ez sima marketingfogás. A homeopátiás golyók nem gyógyszerek, illetve amelyiket úgy akarják eladni, annál a többi gyógyszerrel azonos engedélyeztetési eljárást kell lefolytatni. Szóval OGYI hatáskör a homeopátiás kuruzslás is, de a gyógyszer engedélyeztetéséhez képest sokkal enyhébb az eljárás.
Jó szöveg, de ez az én esetemben nem jön be, mert nyilvánvaló, hogy különbözik az írás stílusa az általad említett könyvétől, de ezt csak akkor tudhatnád, ha olvastad volna a könyvet.
Az meg teljesen ki van zárva, mert nem írnál ilyen nagy hülyeségeket egy élelmiszerről.
Na akkor most ki a buta?? Engem tartasz butának, amikor én figyelem az írás tartalmát? Figyelem a reakciókat az írásaimra? Neked annyi jön le, hogy buta vagyok, mert neked eddig terjed a figyelmed!
Tudod van egy ember, aki Szegeden írt pár könyvet : Dr Boldogkői Zsolt .... hasonló volt a stílus, tehát azért írtam.. A Szeged véletlen jött be ezek szerint, tehát jelentsél fel IRL miatt a GVH-nál is, mert te megint csőlátásban szenvedsz! Most, hogy ezt elolvastad már érted, hogy mi történt körülötted, vagy most végképp összezavarodtál?
Ehhez mit szóltok???
A homeopátiás készítmények hivatalosan gyógyszerek és patikában forgalmazzák őket, gyógyhatást tulajdonítanak nekik, annak ellenére, hogy semmilyen hatóanyag nincs bennük, ennek ellenére orvosok is felírják. Na akkor miért is kellszidni bármilyen táplálék-kiegészítőt?
Honnan veszel ilyen baromságot, hogy nyomozgatok? Ne legyen már üldözési mániád! Csak nem a fantázianeved alapján lehetne nyomozni?? Ez fárasztó! Írhattam volna Debrecent is, Pécset is és Budapestet is, mert ezek az orvosi egyetem városai.. Akkor ezek szerint volt közöd Szegedhez, de ezt eddig csak te tudtad, most már mindenki!
Ismerős neked ez a könyv? "Hiénák a betegágy körül?"
Nagyon egyetértünk a megfogalmazottakkal. Akár ez lehetne a topic "címere" is.
Hogy lehetne ezt kezdeményezni úgy, hogy ne legyen tiltott reklámnak minősíteni. (jóllehet csak valamiféle pajzs volna a betegek és a betegek hozzátartozói szá- mára.)
Nem mindenki olvassa hónapokra vissza a hozzászó- lásokat,(amikor a státuszában negatív változás áll be) de a frissen belépő is nyomban találkozhatna a hir- detések (kevésbé vagy jobban bújtatott sárkányfű-árusok) és egyéb üzelmeket folytatók vonatkozásá- ban egy józan felhívással / figyelmeztetéssel.
Nagyon örülünk a figyelem felhívásodnak, és mint jó kezdeményezéshez csatlakozunk hozzá.
Megint nyomozgatunk? Nem veszed észre, hogy ezzel túl lépsz egy olyan határt, ami már nem tolerálható? Vajon nem ez volt már az első probléma gyökere is? Vannak emberek, akik ezt nem nézik jó szemmel, ahogy én sem.
Csak úgy mellékesen Szegedről már elköltöztem és könyvet pedig nem írok ebben a témában, mert szerintem nincs meg hozzá a megfelelő tudásom.