Léteznek a gyári rádiók helyére beépíthető, a gyárinál olcsóbb, nagyobb tudású és egyszerűbb kezelésű készülékek. Vajon miben jobbak, miben rosszabbak?
Hogy honnan telepíthető, az jórészt készülékfüggő. Az azonban általában megoldható, hogy a rendszer a belső tárhelyen, míg a térképek SD kártyán legyenek. A gyorsaság szempontjából kedvezőbb, ha minden a belső tárhelyen van. Térképből csupán annyit célszerű feltölteni, amennyire szükség van!
Nincs APK fájl, mert nem a navi rendszert küldtem, mint ahogy e-mail-ben is jeleztem, csupán a 2018. év térképállományt.
Tehát, nehogy töröld a rendszert, hanem egy SD kártyára felmásolni a küldötteket, egy kétablakos Total Commanaderrel átmásolni. Az egyik ablakban a belső tárhely gyökerében levő IGO mappán belül kiválasztani a „contect” almappát, megnyitni és értelemszerűen bemásolni a fájlokat.
Először azonban lementeni onnan a jelenlegi fájlokat/mappákat.
Jól látom, hogy nincs benne APK fájl?Jó hozzá amit tegnap küldtél? Illetve elég csak telepítés előtt uninstallálni az IGO-t vagy le kell szedni a belső tárhelyről az egész IGO mappát?
Még azt szeretném kérdezni mivel első körben azt szerettem volna, hogy sd kártyán legyen a térképállomány ne a belső tárhelyen, de ez valamiért nem sikerült. Egyáltalán megoldható?
Az-az: Sd kártyán az IGO teljes map, onnan indítani az APK telepítést.
Elküldtem! Remélem, minden benne van, amit ígértem, s kezelési probléma sem fog jelentkezni. Annyit kell átmásolni, az installált változatba, amire és amennyire szükség van. (A térképek 2018. 09. 18-án jelentek meg.)
Elküldöm, de arra nincs garancia, hogy jó lesz. Mindenesetre, az első indításkori probléma a második alkalommal általában már nem jelentkezik – ha egyébként más tekintetben minden rendben van.
Elfeledtem megemlíteni, hogy lehetséges, az első indításkor problémát jelez, de a második alkalommal már normálisan indul. Viszont lényeg, hogy megoldódott!
Elegendő lesz Magyarország és a környező országok térképe (Ausztria, Szlovákia, Szlovénia, Szerbia, Horvátország, Románia)?
Kipróbáltam az apk fájl-al amit küldtél, működik, köszönöm! Első indításkor reklamált a felbontás miatt valami 1024x544-et írt, de másodjára már elindult!
Viszont nagyon megköszönném ha tudnál küldeni valami friss IGO-t, mert nem tudom a térképet valamiért frissíteni és itt a környéken is van olyan hely ahol balra szeretné hogy kanyarodjak de behajtani tilos!
Ez remek hír :) Akkor holnap kipróbálom aztán megírom mi lett az eredmény! Bár ha nem indul el az apk fájlal akkor nem tudom kipróbálni se a felbontást de 1024x600 van a termék leírásban.
Nem tudom, hogy mennyire elképzelhető-e, hogy a supportnak írni egy e-mailt hátha elküldik? De már láttam itt olyn felhasználótt akinek ugyan ilyen fejegysége van de nem tudom azt sem hogyan tudnám őt elérni. Ő eltudná küldeni.
Igen jól tudod a felbontást. Maradhatott volna de sajnos nem maradt. Az IGO map teljes tartalma megmaradt kivéve az apk fájl. Holnap kipróbálom azzal amit küldtél, remélem jó lesz.
Még ezt találtam a mappák megnyitogatása után, hátha közelebb visz a jó verzióhoz:
Remélem, jól tudom, hogy a kijelző felbontása 1024 x 600?
Küldök egy elképzelhetően futtatható apk-t.
Azt viszont elfeledtem megemlíteni, hogy az APK törlése estén is használható a szoftver, csak nem lehet újra telepíteni. Ha nem megy, akkor más is történt, nem csupán az applikáció törlése.
Próbálkozzunk!
A levelező biztonsági szempontok alapján exe, apk kiterjesztésű fájlok küldését nem engedélyezi, ezért átneveztem. Letöltést követően vissza kell nevezni apk-ra.
Mikor már rányomtam hogy törölheti egyből tudtam, hogy ebből baj lesz :) Kicsit felbosszantott előtte, hogy sd kártyáról akartam futtatni de nem engedte csak akkor ha feltettem a belső tárhályre!
Hát igen, azt szokta, ezért említettem, hogy arra „vigyázni” kell!
A verziószám működő szoftver esetében érhető el, vagy hivatalos esetén a megnevezésben. Ilyen, s ennyi infó alapján csak találgatni lehet, de publikussá tett (vagy küldött) e-mail cím esetén talán tudok adni egy esetleg elinduló APK-t.