Keresés

Részletes keresés

*Fleur* Creative Commons License 2010.06.09 0 0 91
:))) kimaradtám ám, de totál!
Előzmény: sissoko (89)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.09 0 0 90
Szívtipró gimi, egy időben néztem, de aztán annyira kicserélődött mindenki, hogy hanyagoltam-a Kaliforniai (paprika) álom is ismeretlen nekem, a Helene és a fiúk meg szintén rövid ideig megvolt- aztán amikor francia szakos lettem, hirtelengyorsan tagadni is kezdtem, hogy ismerem:DD
Előzmény: sissoko (88)
sissoko Creative Commons License 2010.06.09 0 0 89
Kimaradt volna? Hát ez meg, hogy lehet? :)
Előzmény: *Fleur* (87)
sissoko Creative Commons License 2010.06.09 0 0 88
Bakker, épp most akartam írni a Váratlan utazást, mint nagy kedvencet. :)

Aztán kicsit később ott volt még az Hélene és a fiúk, Szívtipró gimi, Kaliforniai álom. :)
Előzmény: *Fleur* (86)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.09 0 0 87
Szupernagyi nekem kimaradt, de még csak nem is ismerős...:o-
Előzmény: sissoko (80)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.09 0 0 86
Hát ez cool. Komolyan... :DD - eleddig meg voltam róla győződve, hogy alig néztem sorozatokat 10-15 évvel ezelőtt. Aham... jöhet a confession time...!
Na de ami örök szerelem nálam, az a Road to Avonlea:)))
Előzmény: sissoko (84)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.09 0 0 85
Ómájgád:)))

http://www.youtube.com/watch?v=VHybyAn8uGQ
sissoko Creative Commons License 2010.06.09 0 0 84
Bennem is ennyi maradt meg, hogy valami nyálkás, csúszó alagúton csúszkáltak le, a címére nem emlékeztem. Végig kérdeztem az összes ismerősömet, de a címe nem ugrott be senkinek. Aztán az egyik torrent oldalon rátaláltam. Viszonylag jó minőségben van fent, 2 nap alatt ledaráltam. :) Beteg egy sorozat.

Theo és Rachel ikrek, akik egy nyári vakáció során, a Kráter-tó partjánál összefutnak néhány gonosz földönkívülivel és egy különös öregúrral, akit Mr. Jones-nak hívnak. A meglehetősen furcsa Wilbeforce családról ugyanis kiderül, hogy nem azért furikáznak halottaskocsival, mert jól menő temetkezési vállalkozók, hanem mert undorító nyálkás szörnyek, akik a Föld elfoglalására játszanak, és a víz alatt közlekednek legszívesebben. Az ikerpár közti misztikus kapcsolat és két, ettől az erőtől piros és kék színben pompázó kavics tudja csak a szörnyű, föld alatti járatokban nyugvó űrféreg felébresztését célzó ördögi tervet megakadályozni. :D
Előzmény: *Fleur* (82)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.09 0 0 83
Nemár, készítettek egy reloaded-verziót a Hegy gyomrából, 2009-es...:D

http://www.youtube.com/watch?v=hiKeqMuC3NU
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.09 0 0 82
Igeeen tényleg, a Hegy gyomrában, csúsztak le és valami undorító, szörcsögő, cuppogó izék voltak ott, tök félelmetes volt kb. 10 évesen, de valami frenetikusan imádtam:D Naja, már akkor is defektes voltam, ezért lettem megszállott horror-fan. Beperelem a készítőket :P
Kicsit Dűnés hangulata volt a Hegy gyomrában-nak, visszagondolva, mert nálam ugyanolyan szorongást váltottak ki a fűszerszörnyek, mint a cuppogó izékák-basszus, a youtube-on muszáj keresnek egy részletet...!:D
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.09 0 0 81
Hegy gyomraban? Hogyne! Csak azt en a nyolcvanas evek beli premierjekor kovettem! Mi volt meg? Egy ur az úrbol! Nanu-nanu, Robin Williams bemutatkozik! Meg az Ember az atlantiszrol, az uszohartyas Bobby Ewing! :) Ezek asszem 1981-82-83-84-ben voltak. Szupernagyit meg de gyuloltem! Nekem az nem volt vicces. :) Az asszem 80-as evek vegere datalhato.
sissoko Creative Commons License 2010.06.09 0 0 80
A hegy gyomrában című sorozatra emlékszik valaki?
A 90-es évek elején adták, és valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag a délelőtti műsorsávban. Parázós kis sorozat volt. Nemrég újranéztem, így azért már kicsit megmosolyogtató volt. :)
Egyébként a történetről annyit, hogy ikerpárt rémisztgetnek az űrből érkező iszapszörnyek, vagy micsodák. :)

Sőt kíváncsiságból nemrég megnéztem egy Szupernagyi részt. Nagyon kemény. Hihetetlen, hogy gyerekkoromban miket néztem. :) Pernahajder Campbell! :D
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.09 0 0 79
Ohh, hat ezt boknak veszem! En az Isaura idejen olyan 11-12 eves lehettem. Tetszett is, persze nem volt osszehasonlitasi alap, ma mar meg nem neznem... Ilyen brazil szarok kozul en csak a Vad Angyal es a Rosalinda nehany epizodjat lattam, es azokat is csak 1-1 fellebbeno szoknyacska vagy latvanyos dekoltazs miatt. :) Gyerekkori kedvenceim meg mi mas, mint az Orion urhajo (raumpatrouille) de foleg az Alfa holdbazis (Space 1999) voltak. Ezeket 2005-ben ujra is neztem. De az emlitett Idolabirintusbol is derengenek dolgok...
Előzmény: *Fleur* (72)
szanzaveronika Creative Commons License 2010.06.09 0 0 78
No, erről a Mondd, hogy szeretsz jut eszembe, ha jól emlékszem négy pár, minden részben négy szex és nyomor. : )))
Előzmény: sissoko (10)
zsesszi Creative Commons License 2010.06.09 0 0 77
gyerekkori nagy kedvenc:
időlabirintus
zsesszi Creative Commons License 2010.06.09 0 0 76
milyen topikok nem kerülnek elő:)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.09 0 0 75
Gyerekeeek, ez felháborító... vagy 230 rész Sunset-et nem adtak le nekünk... köcsög, köcsög tv2!!:D
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.09 0 0 74
Tényleg... torrenteken még körül sem néztem a Sunset után... hát meg köllene már tudni, mi a vége:D
Előzmény: Aragorn83 (73)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.09 0 0 73
Tényleg a Sunset Beach. :)))

Azt is néztem és nagyon szerettem. Még Eddie Cibrian is játszott benne. Az egyik szereplő ott ragasztotta rá a "gödröcske úr" elnevezést. :D
Előzmény: *Fleur* (71)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.09 0 0 72
Na és minden sorozatok ősanyja? Isaura?:D Bár szerintem itt mindenki az a korosztály, akik még nagyon kicsik voltak, voltunk, amikor az ment, viszont a nagymamám előszeretettel nézte, rám vigyázás közepette, szóval predesztináltan néztem én is... a ruhák már akkor is lenyűgöztek, meg a bajszos Leonszió volt a lényeg, öreganyám szidta, mint a bokrot...
Előzmény: Aragorn83 (70)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.09 0 0 71
:DD látom, mindenkinek voltak ilyen guilty pleasure-jei:D A Homok titkai csak rémlik, na meg egy amerikai sorozat, a Sunset Beach volt még ilyen visítozós-tanuláshelyetti izé, aminek sosem lett vége:D Hülyék levették a műsorról, azóta sem tudom, vajon Ben Meget vagy mittudoménkicsodácskát választotta, és emlékeim szerint még volt a sztoriiban egy dögös pap (ez milyen olcsó, de mindig bejövő húzás már:D), és egy csaj, akivel kavarcolt... ehh:D
Előzmény: mizchris (69)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.09 0 0 70
Nálam a Paula és Paulina volt az etalon. De a Sonadoras-t is szerettem.
Előzmény: mizchris (69)
mizchris Creative Commons License 2010.06.09 0 0 69
A Soñadoras hatalmas volt, de nekem a Homok Titkai marad az etalon :DDD Ha már úgyis minden sorozat belefér, hadd említsem meg a Betty La Feá-t, ami az eredeti Csúnya Betty meg annak egy leképezését, a Verliebt in Berlin-t, azt egyszerűen imádom, megveszek érte, mindig újra szoktam nézni, akárhol is adják :) abban a leghelyesebbek a pasik az összes feldolgozás közül :)
Előzmény: *Fleur* (68)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.09 0 0 68
Beeezony, NLK-Sonyadoras rulz!:DD Abban volt valami idióta iskola szelleme, ugye?:DD Én a végét vártuk,hogy mijazisten lesz azzal... és Enrique (he?), aki meggyógyult, mert meglátta a pápát, és Julieta, aki bulímiás volt, és Don, aki... Don volt:D Istenem, még emlékszem rá, nemhiszemel:D
Előzmény: Törölt nick (64)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.09 0 0 67
Csókolmcsókolom, idetaláltatok, yayyy ;)))
Előzmény: mizchris (44)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.09 0 0 66
Akkor én máshogy látom kicsit, mert attól függetlenül, hogy a Heroes a második évadtól kezdve botrányos volt, attól a mai napig kedvelem Sylart, Charlie és Ted-et.

Vagy ott a FF. A másik iskolpéldája, hogy egy jól induló sorozatot, hogy kell elrontani. Ennek ellenére Janis az egyik kedvenc karakterem.

Nagyon szeretem a Kill Bill-t, Az Alien filmeket, az Édesek és Mostohákat, Az Armageddont, a Jövő kezdetét, A Gyűrűk urát, A G. I. Jane-t, A Végső állomásokat, Az olasz melót vagy pl a Hair-t stb.
Kismilló kedvenc filmem és ebben kismilló kedvenc karakterem van, de akkor sem fogok soha hozzájuk annyira kötödni, mint a sokkal több szituációba keveredett sorozat karaktereimet. :)
Előzmény: Törölt nick (65)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.09 0 0 65
Ez így van, én is szívesen elnéznék sok filmes karaktert egy sorozatban.

Viszont mennyire kevesebbet jelentene számomra Starbuck, Athéna, Pullo vagy Vorenus, ha a csatorna és a készítők hülyesége miatt a sokadik évadban kiforgatják és tönkreteszik őket, majd a sorozatot vagy rondán elkaszálják, vagy olyan gyenge véget kap, hogy az egészet kidobom a kukába.

Másrészt meg cirka huszonöt újranézés után még egy másfél órás film karakterei is úgy hozzám tudnak nőni, mint az évekig nézett sorozatszereplők. :-) Úgy érzem, ha a Firefly karakterei csak egyetlen jó filmben szerepeltek volna, akkor is imádnám őket.
Előzmény: Aragorn83 (63)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.09 0 0 64
NLK: LOL, ez tetszik.
NLK a videóra felvevős korszakomat éltem. Aztán ha a genyók éjjel egyre tették a Dark Angelt, előtte dögunalmas nemzetiségi műsorokkal, és esetleg félórákat csúsztak, néhanapján meg elfelejtették leadni a Dark Angel epizódjait, akkor szívtam, mint a torkosborz.
NLK nagy előnye az, hogy még az eldugott csatornákon futó, nem túl népszerű félgagyi sorozatokat is felveszi valaki, majd digitalizálva fellövi a netre.

És full poénból a zegyetemen valami mexikóit...:D

Sonadoraaas! "Cöcöcöcö, Julieta." :-)
Előzmény: *Fleur* (37)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.09 0 0 63
Számomra, a hosszúságuk miatt, akkor is sokkal többet nyújtanak a sorozatok mint a filmek. Ahogy írtam:
"Az évek alatt a sorozat szereplői, ha jók a karakterek, az ember szívéhez nőnek, tőrődik velük, izgul értük, velük együtt nevet, sír stb. Ilyen fajta kötődés egy film esetében jóval kevésbé alakul ki. Hisz az csak nettó 2-2,5 óra szemben a sorozat több tucat órányi játékidejével."

Sokkal kevesebbet jelentene számomra Jayne, Reynolds kapitány, Sawyer, Juliet, Starbuck, Athena, Crixus és Spartacus karaktere az életük, és a történetük, ha csak filmben láttam volna őket.
Előzmény: Törölt nick (61)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.09 0 0 62
Később, később, később -> tényleg késő van, mert fogalmazni már nem tudok. :)
Előzmény: Törölt nick (61)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!