”Mert szétszórlak benneteket a 4 égtáj felé, és minden népeknek a szolgái lesztek ti. De eljön az idő, és visszagyűjtelek titeket a földre, melyet odaígértem atyáitoknak, Ábrahámnak, Izsáknak és Jákóbnak, mert az én haragom nem tart örökké"
És? Ki a f…. fenét érdekel ez? Talán a buddhistákat? Vagy az ateistákat? Annyi a szöveg súlya, mint a lepkefing! Lényegtelen! Aki meg ezt kieszelte …
Szóval mindenki a saját ffffüléves simogassa a csalánt és ne másokkal szórakozzon!
Már ha szabad ilyen vulgárisan fogalmazni ez esetben!
"Mert szétszórlak benneteket a 4 égtáj felé, és minden népeknek a szolgái lesztek ti. De eljön az idő, és visszagyűjtelek titeket a földre, melyet odaígértem atyáitoknak, Ábrahámnak, Izsáknak és Jákóbnak, mert az én haragom nem tart örökké"
A számunkra legfontosabb; az itt élő zsidók vagy egy évezrede a honfitársaink. És ez már maradjon is így! Jól megférnek köztünk, itt már egy jó ideje nem éri őket bántódás. És hogy ez így is maradjon, ezért a muszim rokonaikat, akik gyűlölik őket, mint a szart, inkább nem engedjük be hazánkba tömegesen.
Mert ahol a muszlimokat ráengedték Európában, ott csak a terror és a gyilkolászás folyik, nem pedig beilleszkedés, békés egymás mellett élés.
Lássuk be, a muszlimok Európában tájidegenek
Miként a zsidók is a mai Izraelben, amit pár évezrede odahagytak, ugyanis elkergették őket és ahova egy részük visszavágy! ( mellesleg – szerintem – elég kevesen vágyunk mi magyarok vissza mondjuk Levédiába, ahonnan egyszer elkergettek! De ez egy másik történet.)
De egykor a magyarzsidó Herzl Tivadar szerint meg mégis vissza kellene Jeruzsálembe költözniük!
A ll. Vh-t követően aztán az ötlet kedvező fogadtatásra is talált. A zsidók között! Nem is csoda!
De amikor Palesztína kikeresztelkedett Izraellé és tulajt váltott, akkor kezdődtek a bajok.
És - érthetően - ennek sosem lesz vége! Soha! Mára már kellően gyűlölik egy mást a tesók!
És mivel Magyarország a béke szigete, ezért itt nem kívánunk zsidó–palesztin meccsnek terepet biztosítani! Akik itt élnek – zsidók – azok a honfitársaink, őket ne érje bántás, de a muszlimok tömegei ide nem hiányoznak! Gyilkolásszák egymást otthon! És kerüljék Magyarországot, amíg még megtehetik!