Keresés

Részletes keresés

vippa Creative Commons License 2008.01.14 0 0 18
egyik csatornán megy egy műsor a kényszeres vásárlókról - amilyen ugye én is voltam, csak "kisebb" tételben -, egészen rákattantam, mert van benne egy lélekturkász, annyira nagy fazon! teljesen kiszedi az emberkékből a gyökereket, amikre visszavezethetőek ezek a tünetek! sok tapasztalatot merítek ezekből az adásokból. bár ma "nem bírtam" otthagyni egy kis fűszernövényt - menta - megvettem, pedig rohadtul nem fér bele a heti költségvetésembe!:-( olyan kis széééépség!:-) s tetszik, ahogyan küzdenek ezek a mániákusok a kiszabott aprópénzeikből! nagy harc - ezt én is érzem a bőrömön. persze, nekem is nagy haladás, nem mesélgetem mindenkinek - boldog-boldogtalannak - az életemet!:-) mindig mondogatom magamnak: ennyi és pont!:-) tehát: köszönés, kérés, köszönés, megfordul, elmegy!:-)
remélem, újabb dilit már nem szedek össze, mert ahogy mondtam, csak akasztott ember nem voltam még!:-(
vippa Creative Commons License 2008.01.14 0 0 17
Ha nem "nyavalyognál", ki is útálnánk ám hamar!:-) egészségeseknek sipirc innen!
örülök, hogy valamelyest rendeződött ez a világvége ügy! nekem is lassan be kell jelentkeznem az új agyturkászhoz. az egy dolog, nem szedek semmilyen bogyót - mert hősnek érzem magam-, az viszont nagyon nem jó, éjjel 3 körül tudok megint elaludni. 3-4 naponta benyomok egy altatót, ma is az exem ébresztett fel 9-kor a "te még alszol?" csodakérdéssel. szerintem aludtam volna 11-ig, csak hogy az altatóra nem akarok rászokni, Xanax SR-em pedig már nincs.:-(
ez a mániás depresszióm némelyest csökkent, ez a nemtudokaludni viszont maradt!:-( azt a Leponexet meg -azt hiszem- Teperint nem akarom szedni! az egyiktől felfaltam a hűtőt tokostól-vonóstól, a másiktól meg dudor nőtt a nyakamon - hivatalosan: nyirokcsomó duzzanat! anyátokat! kidobtam a szemétbe mindkettőt!:-(
.Zsike. Creative Commons License 2008.01.14 0 0 16
szia Gabi :) kössz az érdeklődést, tegnap nagyon-nagy borzalom volt, de ma már jobb a helyzet. nem tudom elmondani. de már jobb.

szia Vippa :) neked is kössz :) világvége volt tegnap, de ma mégis folytatódik a világ.

nekem nagyon nem jön be ez a fórum. régen, kezdő netes koromban még jártam ide, de ez a közösség nem fogadott be, és akkor ragadtam a Burán.

nagyon remélem, hogy helyrejön a helyünk.

nem jó ez. nagyon nem jó.

hjahhhhjjjjj........ örök nyavalygós vagyok. panaszgép.

normális napot nektek!
vippa Creative Commons License 2008.01.14 0 0 15
Zsiike, én az alábbi indexes fórumon "lakom". Egy igazi, cicás fórum, már sokukkal találkoztam, mert bizony voltam velük is topictalin, nagyon helyes, kedves emberkék, s imádják a cicuskákat!:-) Katinak biztosan örülnének, ha jól emlékszem, laknak a fórumon hasonló kis szőrmókok!:-)

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9060011

Egy horányi topictali nyam-nyam gulyáslevese!
vippa Creative Commons License 2008.01.14 0 0 14

Az eltulajdonítás tetthelye!:-) Ja, és naposnak is úúútáltam lenni!:-)
vippa Creative Commons License 2008.01.14 0 0 13

Hogy én mennyire úúútáltam a nagycsopit a Tündérhegyen!:-) Ajajj, ha eszembe jut, mekkora értekezést tartottam egyszer az ellopott diétás zsemlécskéimrő, hát fordulok le a székről a rötyögéstől. Persze ez akkor közel sem volt olya vicces!:-( Igenis ellopták!
vippa Creative Commons License 2008.01.14 0 0 12
Nagyon szeretem az Indexet, megbízható, korrekt, s képeket is lehet berakni, nagyon egyszerűen. Nem feltétlenül magunkról, bármiről! Akár egy szép tájat is, megnyugtató hatgásként.:-)
Előzmény: brekege (10)
vippa Creative Commons License 2008.01.14 0 0 11
Minek van vége? Zsiike, miben segíthetek? Nálam egyfolytában errort ír ki í búrán a gép.:-(
Előzmény: .Zsike. (9)
brekege Creative Commons License 2008.01.14 0 0 10

Szia Zsike!

gabi vagyok, Thalassa...

Mi baj?

(én ezt a forumot jobban szeretem, mert jobban kezelhető, visszaolvlasható)

Előzmény: .Zsike. (7)
.Zsike. Creative Commons License 2008.01.13 0 0 9
mindennek vége.
vippa Creative Commons License 2008.01.13 0 0 8
Hellóka! Kicsit romeltakarítok, aztán majd benézek. Valószínű, ez nem a megszokott hely, s mnden újtól idegenkedünk, ez már az alapbetegség velejárója. Csak a megszokott csapás a jó, a biztonságos! Minden újra gyanús tekintettel nézünk. Majd meglátjuk.
.Zsike. Creative Commons License 2008.01.13 0 0 7
szia Vippa :)

mit csinálsz ma?

furcsa, a megszokott fórumunkon dőlt belőlem a szöveg, itt meg valahogy nem.

van egynéhány aggódnivalóm is.
Előzmény: vippa (6)
vippa Creative Commons License 2008.01.13 0 0 6
:-)
.Zsike. Creative Commons License 2008.01.13 0 0 5
nyami

még belestem :)

jóccakát!
Előzmény: vippa (4)
vippa Creative Commons License 2008.01.13 0 0 4
na látod, csak ennyit kellett kibírnod!:-) már a szemem folyik ki ezektől a tételektől.:-) jó olvasgatást, majd holnap benézek. csak sátrat verünk ám itt, oszt továbbállunk - remélhetőleg - a saját kis birodalmunkban!:-)
addig küldök kis gyümisaláta képet, exemtől unokáknak:
.Zsike. Creative Commons License 2008.01.13 0 0 3
na, letelt végre a regisztrációs harminc percem. de most meg lelépek olvasni. nehéz az élet.
vippa Creative Commons License 2008.01.13 0 0 2
Még mindig ő. Sokat szomorkodik azon, mit is keres ő itt, ebben a "dobozkéróban"?:-( Itt nem lehet 3 szinten nyargalászni, nagyon nehééééz az élet!:-(
vippa Creative Commons License 2008.01.13 0 0 1
Tallóz, feltölt, beszúr.
vippa Creative Commons License 2008.01.13 0 0 0
Ő Sárika, a cicám.
vippa Creative Commons License 2008.01.13 0 0 topiknyitó
Ha gondoljátok, itt folytathatjuk - átmenetileg.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!