Lelki problémák nyomasztanak? Itt megbeszélhetjük ugyanolyan kötetlenül, ahogyan ezt eddig is tettük, mintha mi sem történt volna..... Bizakodjunk, nem sokáig lesz ez az átmeneti menedékhelyünk!
egyik csatornán megy egy műsor a kényszeres vásárlókról - amilyen ugye én is voltam, csak "kisebb" tételben -, egészen rákattantam, mert van benne egy lélekturkász, annyira nagy fazon! teljesen kiszedi az emberkékből a gyökereket, amikre visszavezethetőek ezek a tünetek! sok tapasztalatot merítek ezekből az adásokból. bár ma "nem bírtam" otthagyni egy kis fűszernövényt - menta - megvettem, pedig rohadtul nem fér bele a heti költségvetésembe!:-( olyan kis széééépség!:-) s tetszik, ahogyan küzdenek ezek a mániákusok a kiszabott aprópénzeikből! nagy harc - ezt én is érzem a bőrömön. persze, nekem is nagy haladás, nem mesélgetem mindenkinek - boldog-boldogtalannak - az életemet!:-) mindig mondogatom magamnak: ennyi és pont!:-) tehát: köszönés, kérés, köszönés, megfordul, elmegy!:-) remélem, újabb dilit már nem szedek össze, mert ahogy mondtam, csak akasztott ember nem voltam még!:-(
Ha nem "nyavalyognál", ki is útálnánk ám hamar!:-) egészségeseknek sipirc innen! örülök, hogy valamelyest rendeződött ez a világvége ügy! nekem is lassan be kell jelentkeznem az új agyturkászhoz. az egy dolog, nem szedek semmilyen bogyót - mert hősnek érzem magam-, az viszont nagyon nem jó, éjjel 3 körül tudok megint elaludni. 3-4 naponta benyomok egy altatót, ma is az exem ébresztett fel 9-kor a "te még alszol?" csodakérdéssel. szerintem aludtam volna 11-ig, csak hogy az altatóra nem akarok rászokni, Xanax SR-em pedig már nincs.:-( ez a mániás depresszióm némelyest csökkent, ez a nemtudokaludni viszont maradt!:-( azt a Leponexet meg -azt hiszem- Teperint nem akarom szedni! az egyiktől felfaltam a hűtőt tokostól-vonóstól, a másiktól meg dudor nőtt a nyakamon - hivatalosan: nyirokcsomó duzzanat! anyátokat! kidobtam a szemétbe mindkettőt!:-(
Zsiike, én az alábbi indexes fórumon "lakom". Egy igazi, cicás fórum, már sokukkal találkoztam, mert bizony voltam velük is topictalin, nagyon helyes, kedves emberkék, s imádják a cicuskákat!:-) Katinak biztosan örülnének, ha jól emlékszem, laknak a fórumon hasonló kis szőrmókok!:-)
Hogy én mennyire úúútáltam a nagycsopit a Tündérhegyen!:-) Ajajj, ha eszembe jut, mekkora értekezést tartottam egyszer az ellopott diétás zsemlécskéimrő, hát fordulok le a székről a rötyögéstől. Persze ez akkor közel sem volt olya vicces!:-( Igenis ellopták!
Nagyon szeretem az Indexet, megbízható, korrekt, s képeket is lehet berakni, nagyon egyszerűen. Nem feltétlenül magunkról, bármiről! Akár egy szép tájat is, megnyugtató hatgásként.:-)
Hellóka! Kicsit romeltakarítok, aztán majd benézek. Valószínű, ez nem a megszokott hely, s mnden újtól idegenkedünk, ez már az alapbetegség velejárója. Csak a megszokott csapás a jó, a biztonságos! Minden újra gyanús tekintettel nézünk. Majd meglátjuk.
na látod, csak ennyit kellett kibírnod!:-) már a szemem folyik ki ezektől a tételektől.:-) jó olvasgatást, majd holnap benézek. csak sátrat verünk ám itt, oszt továbbállunk - remélhetőleg - a saját kis birodalmunkban!:-) addig küldök kis gyümisaláta képet, exemtől unokáknak: