Én inkább halálra pálinkázom, a végösszeg azonos. Most néztem meg a spanyol-franciát, Dani mehet, Alex húzós igazolás. Nekünk kell Remili és Wolff, beállóink, szélsőink jók....Karacic nem lenne jó Mahé mellett Casado helyett?
Ha elobb nyer a szeged blt én felkötöm magam… Ha jönnek a Dusik+játékosok akkor szinte biztos h erősebbek lesznek mint mi,ha csak a kirgizek akkor talán egál.
ezzel egyetértek .Annyit tud Kosorotov is mint Sicko ,jó kicsit jobb a %-a Siskonak de annyival nem tud többet .Viszont cserébe kb ugyan olyan szarul védekezik mind kettő .
szerintem mindenki nem lesz kiárusítva ha arról lesz szó Kielcébe de Remili tuti benne lesz akiket el árvereznek mert a legjobban fizetett játékos Kielcébe.Wolfra meg szerintem rá fognak vetődni többen főleg a Kiel .Ugye ő onnan jött el azért mert nem kapott akkora szerepet Landin mögött .Most ,hogy Landin nincs-nem lesz gondolom fel ajálják neki az elsőszámú trikót, plusz jókora lovét mert Kielbe is tudják ,hogy nemigen lehet mostanában sehol sem ekkora nevet leigazolni.
Miért vagytok annyira oda Sickoért? Biztos velem van a gond ha mindenki örülne neki, de én pl több meccsét láttam és egyáltalán nem látom jobbnak Kosorotovnál. Védekezése sem valami acélos. Mondom... biztos velem van a gond. :D
Igen,ha ekkor ziccert kihagyunk,h ennyi klasszis játékos hirtelen szabadon igazolható lesz,akkor ez mindent elárul… Akire égerően szükségünk lenne az Wolf+Remil+Slicko,főleg h a francia iràmyít is. Ezért sem jó több pozíció egyszerre,NL gondolom a válogatott körül fontoskodik most.
Szerintem a keret többé-kevésbé végleges. Szegeden meg az, hogy húzták-halogatták a döntést Pastorról, majd hirtelen fordulatot vett a Xavi Pascual történet, 19-re lapot húztak. Ha a Dujsebajev-üzlet nem jön össze, akkor se minőségi edző, se minőségi játékos nem igazol a Szegedbe a következő szezonra.
Azért ha Kielcébe nagy gondok lesznek kíváncsi vagyok megint lemaradunk-e és hagyjuk a nagy játékosokat elvigyék majd más klubok mert ha akkor nagy hibát követünk el .Wolfot én simán hoznám ekkora lepattanót nem hagynák ki mert jövőre távozik Cupara és a piacon nincs szabad minőségi kapus és nem is lesz egy darabig .Én hoznám Remilit is tudom vele már lenne egy pár jobb átlövő de ő tud irányítót is játszani magasfokon őt se hagynám elvinni más klubokkal .Illetve azért az öreg Dusebajevet is szívesen látnám itt.Remélem Lacika azért nem csak a sört csapolja a válogatottba a játékosoknak hanem non stop tárgyal Bertus Servaasal is .
Maximállisan egyetértek .Remélem ezen változtatni fog Momo és kicsit több játéklehetőséget biztosít Elissonnak mert láthattuk a vb-n ,hogy igazán úgy tud ő kiteljesedni ha több játéklehetőséget kap .Annak tudatában pedig pláne ,hogy Strlek távozik az idény végén .Ezt a berögződéses cseréket 15 perc után is át kéne gondolni mert nem minden esetben a legjobb döntés .Illetve nem tudom nézik -e a vezetők a fórumot de ha lehetne egy kérdésem hozzájuk akkor az az lenne ,hogy Casadot mi a francért igazoltuk le ???.A vb-n nézve a játékát hát elég siralmas (már amit játszott )nem sokat mert kb az öreg "halott ember" (Canellas) lejátszotta ,franciák ellen ki is került már a spanyol válogatott keretéből ahogy látom .Nem lehetne őt kölcsön adni ahogy azt anno Racoteával tette a klub ? és hozni valakit a helyére .Illetve ettől a Casado, Elderaa, Kosorotov trió jövő évi játékától én személy szerint kicsit félek.
Kettős érzések vannak bennem a válogatottat tekintve. Egyrészt természetesen örülök,hogy bejutottak, mert a mi Fiaink, DE ami szomorú szerintem játékképet, taktikát tekintve nem érdemlünk TOP8-at (jobbára nem volt értelmezhető mérkőzésünk igazán jegyzett ellenfél ellen), aztán cáfoljanak meg a fiúk és verjék el a másik ág elsőjét! Gondom ezzel csak annyi, hogy a kitűzött cél megvan, jelentésbe pipa kerül, aztán a szemmel (évek óta) látható hibákkal nem lesz kezdve semmi...
Ti ezt hogy érzitek?
Veszprémi oldalról nézve a VB-t:
Ezt azért Momo elé tolnám: ELISSON Bjarki Mar ISL 45 gól 59 lövés 76% 11/11 hétméteresek 6 mérkőzés, ezzel szemben nálunk 23 mérkőzés 77 gól, ebből 12 meccs 54 gól bajnokin. 1) miért nem kap 45-50 perceket meccsenként egy olyan játékos aki ilyen teljesítményre képes, valamint tudni való, hogy Strlek nem marad 2) minek egy ilyen játékos mellé egy Descat? Szerintem teljesen ki fogják egymást oltani.