Keresés

Részletes keresés

courage the dog Creative Commons License 2004.07.15 0 0 255
Erdeklodnek, hogy az Az Árpád-kori Buda nyomai a Pilisben topicban elhangzott nekem cimzett alpari hozzaszolasaiert, amit mindjart szo szerint idezek,

<A name=37340244>Walkmann forumos miert nem kapott meg vegleges letiltast, sot semmifelet sem kapott:

Ime:

1.

2004.07.12 19:54:52 (279)

Szia, kurázsi, nem akarom letiltatni magam, ezért csak annyit válaszolok, hogy a kurva apádat!

2.2004.07.12 20:07:24 (281)

Ne haragudj, csak fölbaszta az agyam ez a geci,......

3.

2004.07.12 20:09:41 (282)

Bocsánat, még egy utolsó helyesbítés, aztán már itt se' vagyok: „geci” helyett „köcsög”-öt akartam írni, csak az indulat miatt nem tudtam alaposan átgondolni, bocsánat a durva fogalmazássért. De a „geci” is helyénvaló kifejezés végülis

Engem egyszer azert letiltottak, mert mszp helyett maszopot irtam.Szoval sziveskedjek cselekedni, mert nem hiszem, hogy az uj forumnak meg kell turnie az ilyeneket.

courage the dog

Törölt nick Creative Commons License 2004.07.13 0 0 254
Köszike a választ (gondolhattam volna:-))
Nos, akkor szeretném, ha törölnétek a Búvár és Búvár Benő néven fent lévő nickjeimet - elsősorban személyes - érzelmi - okokból.
Köszi előre is!
Előzmény: Zöld Pofa (253)
Zöld Pofa Creative Commons License 2004.07.13 0 0 253

A javaslatokat köszönjük, de (az áttekinthetőség érdekében) nem véletlenül készültek ezek a fórumok.

Búvár Benő:

sehova. Az észrevételeket/kéréseket a megfelelő fórum 'Megkérdeztük a ... moderátort' topikjaiba várjuk.

Előzmény: Zog (251)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.13 0 0 252
Hová lehet nektek (a moderátoroknak) e-mailt küldeni?
fmsahs2 Creative Commons License 2004.07.11 0 0 248
jaj, ugyanmár torz bátyám, ilyesmin fennakadni, én belépni nem tudtam 2 napig
Előzmény: Alternative Thor (247)
Alternative Thor Creative Commons License 2004.07.10 0 0 247

Ide is beírom.

Sziasztok Indexcsinálók!

Van egy olyan topik, hogy Okoskodó Gettólakók, két napja nem lehet megnyitni, jó lenne valamit csinálni vele, vagy ajánljatok valami jó könyvet, hogy azt olvasgassam a szabadság alatt, köszi.

Wágner úr Creative Commons License 2004.07.10 0 0 246
Ottan egyelőre macerás az átpakolás, mer' a kijelölés megy csoportosan, de a befogadásnál az Elfogadás má' csak egyenként, ami roppant strapás és lassú is, meg unalmas is piszkosul..., hacsak nincs a zember kezébe' Sör, amivel kitölti... iéz, betölti a zidőt..., vagyis a Söröt betölti magába, a zidő meg kitöltődik azalatt magától, a topik meg betöltődik... a Sörrel együtt... a helyére...
Előzmény: Hkoala (243)
Zöld Pofa Creative Commons License 2004.07.09 0 0 245
Egyszerűen nem volt még időm pakolászni, de (ha lassan is) minden a helyére fog kerülni. Köszönöm a türelmet.
Előzmény: Hkoala (243)
Blackholeproducer Creative Commons License 2004.07.09 0 0 244
Konkrétan például Fábry és csapata hónapokig nyúlta A világ legrövidebb könyvei topik poénjait.
Előzmény: Wágner úr (230)
Hkoala Creative Commons License 2004.07.09 0 0 243
Létre is hozták, de nem pakoltak be mindent, ami idetartozik. Szerintem csak azok a topikok kerültek bele, amelyeknek a címében előfordul a "könyv". Ha az "olvas" van benne, akkor már nem. Szintén nincsenek itt az egyes írókkal kapcsolatos topikok pl. Szerb Antal, Bulgakov, Boris Vian stb. Így aztán a legeslegfrissebb hozzászólás 2003. novemberi.
Előzmény: Zöld Pofa (236)
fmsahs2 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 242
akkor ha a zIndex tudja, h baromságokat irnak össze-vissza, jól, akkor szerinted mér nem képesek tisztességesen megfogalmazni azt a három sort ? merthogy ugye ez az a dolog a régi-új zIndexen ami leginkább bassza a fórumozók csőrét.
Előzmény: Wágner úr (230)
fmsahs2 Creative Commons License 2004.07.09 0 0 241
izé, én ezt most nem értem, jól. a kedvencekben mint "A kultúra moderálása", itt fentebb meg mint "Megkérdeztüka kultúramoderátort" jelenik meg. sok jelentősége nincs, de azé érdekes.
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.08 0 0 240
Ráadásul az én tiszteletemre.
Előzmény: SEDI (239)
SEDI Creative Commons License 2004.07.08 0 0 239
úristen! ezt a topikot Olvasószem nyitotta?? jaj
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.08 0 0 238
Szia SEDI! Megnéztem, tényleg nem lehet megnyitni. Semmi baj, ne emészd magadat!
Előzmény: SEDI (237)
SEDI Creative Commons License 2004.07.08 0 0 237

hello

kérlek nézzétek meg az Okoskodó Gettólakók topikot, nem lehet megnyitni. valószínű az utolsó hozzászólásom miatt. Bocsi. Kösz.

Zöld Pofa Creative Commons License 2004.07.08 0 0 236
A délelőtt folyamán kértem az illetékesektől, hogy hozzák létre. Reménykedjünk! :-)
Előzmény: Hkoala (235)
Hkoala Creative Commons License 2004.07.08 0 0 235
Ha a színház/mozi illetve a zene külön alketegória a kultúrában, akkor a könyvek / irodalom miért nem?
pseudosugar Creative Commons License 2004.07.07 0 0 234
Köszönöm a 229-et!
Zöld Pofa Creative Commons License 2004.07.07 0 0 233
Megtörtént.
Előzmény: almost famous (231)
almost famous Creative Commons License 2004.07.07 0 0 232
Most látom, hogy az áthelyezés már megtörtént, akkor azt nem kérem :)
Előzmény: almost famous (231)
almost famous Creative Commons License 2004.07.07 0 0 231

Kedves Moderátorok!

Kérlek titeket, hogy töröljétek az Echoes of Pink Floyd (Kultúra) topic 977,978,979 -es hozzászólásait, mert témarombolóak, és a topic stílusát is mélyen aláássák. Bár a topicot nem én nyitottam, az Echoes of Pink Floyd zenekar billentyűse és vezetője vagyok.

Ezenkívül kérném a topic áthelyezését a zenébe.

Köszönettel,

almost famous

Echoes of Pink Floyd zenekar

Wágner úr Creative Commons License 2004.07.07 0 0 230

Nyugi má', attól, hogy a zindex összeír mindenféle marhaságokat, meg nem úgy írja, ahogy az van, sőt, nem is úgy, ahogy aztat ő saját maga ért és gondolja, még nem köll itten semmit törölgetni. Először is, a fórumok nem a zIndexé, hanem a fórumlakóké. Másodszor, a zIndex, ahogyan aztat a GG valahol kimagyarázgatta, nem a fórumlakókkal akar jogvitázni, hanem a konkurenciával, meg a firkász-hangász-képész bandával, amék csak úgy fogja magát és innen lenyúl mindenféléket, aztán sokk pénzé' (kihagyva a fórumlakókat, de a zIndexet is) vesz magának abból sokk Söröt és megissza nélkülünk, ami ugyebár egy felháborító disznóság. Amit te ide bepakolsz, aztat te ide szánod, ugyebár. Ha más, máshol, a te megkérdezésed nélkül, sőt, mégcsak idézőjel és hívatkozás nélkül, a te idepakolásodból Lyól megszedi magát, akkor kiafranc tud ez ellen fellépni?! Így meg legalább jön ez a zIndex és mindenkit Lyól pofáncsap, mer' aszongya, hogy ő megaszonta.

Nem veled, velem, velünk van kibabrálásra kitalálva ez a zegész hülyén megfogalmazott duma, eztet köll megérteni.

Egészség!

Előzmény: GroundZero (221)
pseudosugar Creative Commons License 2004.07.06 0 0 229

Sziasztok!

Kérem, hogy a Dido topikot helyezzétek át a Zenébe!

Köszönöm!

p.sugar

somi Creative Commons License 2004.07.06 0 0 228
beirhatjatok ide. ha kulturas topikrol van szo.
Előzmény: frankenland (224)
SEDI Creative Commons License 2004.07.06 0 0 226

sziasztok

léccike a PopGraffitiKvíz topikot rakjátok át a Zene szekcióba. köszi.

frankenland Creative Commons License 2004.07.04 0 0 224
Hogyan lehet topikunknak topikleírást adni?
Zöld Pofa Creative Commons License 2004.07.03 0 0 223

Kedves GroundZero!

Szerintem kár lenne értük, ráadásul szétzilálná a topikokat, ha kérésedet teljesítenénk. Véleményem szerint az állásfoglalás ezen pontja téves, így nyugodt szívvel ott hagynám azokat a hozzászólásokat, én sem törlöm ki a saját magam által készített és feltett fotókat, de eszem ágában sincs az Indextől engedélyt kérni arra, hogy máshol is publikálhassam őket adott esetben (igaz, nem is képviselnek művészi értéket :-)). Kérlek, légy türelemmel, amíg ez a dolog tisztázódik.

Köszönöm.

GroundZero Creative Commons License 2004.07.02 0 0 222

Bocsi, helyesen:

"Keressünk Kecskerímeket, könnyű!", illetve "VERSeny"topikokba."

Gr0 

GroundZero Creative Commons License 2004.07.02 0 0 221

Kedves Kult-moderátorok,

sajna mélt nem írhatok (hosszú téma, miért), ha lehet, itt kérném, hogy a Kultúra fórumban található "Keressünk Kecskerímeket, könnyű!", "VERSeny", illetve  topikokba eszközölt összes, ezen a nicken (GroundZero) tett hozzászólásomat törölni szíveskedjetek.

Indoklás: ebzekben a topikokban verseket, illetve kecskerímeket, írunk, és nem fogadom el az index azon állásfoglalását, hogy mindennemű, a beszólásaimmal kapcsolatos szerzői jogomról lemondok, pláne nem visszamenőleg!

Köszönettel:

GroundZero

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!