Keresés

Részletes keresés

Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.09 0 0 60
Mutgatósat ne. Normál smile jöhet, sőt nem is árt! :)

Még a végén túl komolyan vesznek... ;-)
Előzmény: mindenki senkije (58)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.09 0 0 59
jaja, az az
jó film, csak ott is nagyon csúnya az időparadoxon
Előzmény: Törölt nick (55)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.09 0 0 58
?
akkor most tegyek smileyt vagy ne?

:)
Előzmény: Aragorn83 (57)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.09 0 0 57
Képes vagy bemutatni nekem? :O

Szüljél sünt! :DDD
Előzmény: mindenki senkije (53)
Amaurea Creative Commons License 2010.06.09 0 0 56
Igen. Azaz. Köszönöm :)
Előzmény: Törölt nick (55)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.09 0 0 55
A leírás alapján szerintem a Különvélemény (Minority Report) című filmre gondolsz.
Előzmény: Amaurea (54)
Amaurea Creative Commons License 2010.06.08 0 0 54
Valaki nem tudja véletlenül megmondani, hogy mi annak a sorozatnak a címe, amiben az emberek (bár főleg azt hiszem rendfenntartóknak csinálták, ha jól emlékszem) látták a jövőt. A zsaruk meg még azelőtt lecsukták az embereket, mielőtt végrehajtották volna a bűnüket. Volt valami három iker is, amiknek valami közük volt ehhez a jövőlátáshoz. Nem nagyon emlékszem már, de ha tud valaki segíteni, azt megköszönném.
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.08 0 0 53
jó, mindegy, utálom a smileyt
ismersz ezer éve, nem szoktam köcsögösködni
ha lemarad a smiley, az továbbra sem jelenti default azt, h genyózok
lapozzunk

:))
:)))))))
:))
Előzmény: Aragorn83 (52)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.08 0 0 52
Persze, hogy nem az... Csak mivel itt az írott szövegen kívül másra nem tudunk hagyatkozni, ezért akadhatnak félreértések...
Előzmény: mindenki senkije (50)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.08 0 0 51
Piramis és Karthago, de nem voltál messze, mert mindkettő Révész Sándor :)))
Előzmény: mizchris (46)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.08 0 0 50
az irónia egyfajta kifinomult humor
a smiley pedig nem kötelező

:))))))))))))))
Előzmény: Aragorn83 (48)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.08 0 0 49
én Luke rokonait gyűlöltem :)
meg Logan-t!!!!!!!!!!!!
Előzmény: *Fleur* (41)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.08 0 0 48
Én inkább ironizálásnak véltem, főleg, hogy egy smile sem volt.
Előzmény: mindenki senkije (39)
mizchris Creative Commons License 2010.06.08 0 0 47
Jó, hát részemről most akkor felsorolás indul (ha olyan nevet hallotok, amiről nincs fogalmatok, az brit sori lesz): amit mostanában nézek az a Luther, Pulse, Stargate Universe, Justified (imááádóóóóóóm!), The Good Wife, megnéztem a Strike Back-et, zseniális volt, Lie to me foreva, a rohadt Mentalist-ot még befejezem, de ez részemről az utolsó évad, semmit sem szeretek félbehagyni, ezért a következő évadot nem kezdem el, csak ha mindenhonnan azt hallom, hogy óóh, de zseniális, ó, micsoda fordulat, micsoda karaterek, wtf. A The Good Guys-ba most kezdek bele, Colin Hanks elég vonzó név és van egy teljesen őrült brit sitcom, amit csírájában elfojtottak, a Plus One és hát az ilyen guilty pleasure. Teljesen dilis, de mit várjon az ember egy brit sitcomtól, aminek az egyik főszereplője Duncan a Blue-ból???? (az egy fiúegyüttes, biztos tudjátok) :D House az mindig megy, amikor műsron van, CSI-ból csakis a Miami, a NY-i béna, az eredeti meg már fárasztó. Horatio az mindig tud valami újat mutatni :) Ja, meg a Misfits. Ha már nyertek egy BAFTÁ-t. Ó, és a Wallander ugyan csak kétszer három részes, de azt megveszekedetten szeretem, Kenneth Branagh miatt. Meg mert jó a skandináv krimik.
mizchris Creative Commons License 2010.06.08 0 0 46
Eccerűen nincs az az idő, amiben minden összes sorozatot be lehet hozni, de pl ezt a kettőt már hallottam, ajánlgatták is, de nekem is annyi sorozat lóg a levegőben, már szinte sírok, mint a Piramis együttes, hogy ó, miért nincs nekem két életem? Az a Piramis volt, ugye? Az elefántdübörgős banda...
Előzmény: *Fleur* (42)
mizchris Creative Commons License 2010.06.08 0 0 45
Gilmore Girls-t de szeretjük :)) Nekem Luke, egyértelműen. Mármint az abszolút kedvenc, aztán Rory meg Lorelai mindketten másodikok, és harmadiknak befutott Kirk :DD
Előzmény: *Fleur* (41)
mizchris Creative Commons License 2010.06.08 0 0 44
Először is: csókolom! Üdvözlöm az ötletet, végre egy sorozatos topik, ahol lehet mindenféle sorozatot emlegetni :))
Másodszor: hát...hogy is fogalmazzam meg, hogy a szoftver Yard se találjon benne kivetnivalót: nem TV, na. :)))
Előzmény: *Fleur* (24)
sissoko Creative Commons License 2010.06.08 0 0 43
A legalapabb a Twin Peaks volt, na meg a Friends.
A most futók közül a The Office (az amerikai), na és legeslegnagyobb király a Friday Night Lights.
Flash Forward-ot sajnáltam, én még néztem volna, most a Spartacus leköti minden szabadidőmet, 9.résznél tartok, és már előre sajnálom, hogy mindjárt vége.
Után azt hiszem bepróbálom a BSG-t, annyi jót írtatok már róla. :)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.08 0 0 42
Nurse Jackie és United States of Tara, valaki? Most volt a szezonzárójuk, rövid sitcomok és szerintem rohadt keveset foglalkoznak velük, pedig jók. Nagyon is.
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.08 0 0 41
Minden karakter egyszerűen zseniális benne; egyedül Roryval voltak gondjaim, néha kimondottan pofán akartam verni rendesen és a Holdig rúgni-Emily, meg Richard... Luke... jájjistenem, de imádom őket:)))
Előzmény: mindenki senkije (40)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.08 0 0 40
keblemre! :)
én Emily-t imádtam, és csak utána Lorelai-t, de a csúcs a kettő együtt! :)))
Előzmény: *Fleur* (34)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.08 0 0 39
poén volt...
Előzmény: Aragorn83 (31)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.08 0 0 38
Jó dugást... izé szórakozást :D
Előzmény: Aragorn83 (36)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.08 0 0 37
Hát igen, a Nagy Letöltés Korszaka előtt (ie NLK?:D) vót a tv... érdekes, én régebben elég kevés sorozatot néztem, tv-ben sem igazán, talán az Ifjú Indiana Jones kalandjai volt az, amit állandóan és extázisban várva:D És full poénból a zegyetemen valami mexikóit...:D
Előzmény: Aragorn83 (35)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.08 0 0 36
No én most lépek Spartacus-t nézni! Mindjárt kezd az HBO-n a 1x02. ;-)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.08 0 0 35
Amikor még nem ismertem Joe bácsit, addig természetesen tv-ben néztem a sorozatokat. Mint pl:

Melrose Place
Jóbarátok
Hercules
Xena
Sírhant művek
Charmed (Bűbájos boszorkák)
Sliders
Kaliforniai álom
Dallas
Szomszédok
Familia Kft.

Sőt a LOST-ot és a Született feleségeket is ott kezdtem el nézni. :)
Előzmény: *Fleur* (32)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.08 0 0 34
Gilmore alap...:))) Zseniális. Oda-vissza ötször! Kellene minden nap egy napi Lorelai:D Majd keresek jó idézeteket...:)
Előzmény: mindenki senkije (26)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.08 0 0 33
Hú, időnyerő! Az nekem is kéne! :)
Előzmény: *Fleur* (30)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.08 0 0 32
Hát igen- valójában biztos vagyok benne, hogy aki nagyüzemi sorozatos, az letölt; de kíváncsi vagyok, vannak-e elvetemültek és tv-ben néznek sorozatokat... :D
Előzmény: Aragorn83 (28)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.08 0 0 31
Amiben ezek a sorozatok mennek/mentek eredtileg.
Előzmény: mindenki senkije (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!