Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Valaki nem tudja véletlenül megmondani, hogy mi annak a sorozatnak a címe, amiben az emberek (bár főleg azt hiszem rendfenntartóknak csinálták, ha jól emlékszem) látták a jövőt. A zsaruk meg még azelőtt lecsukták az embereket, mielőtt végrehajtották volna a bűnüket. Volt valami három iker is, amiknek valami közük volt ehhez a jövőlátáshoz. Nem nagyon emlékszem már, de ha tud valaki segíteni, azt megköszönném.
jó, mindegy, utálom a smileyt ismersz ezer éve, nem szoktam köcsögösködni ha lemarad a smiley, az továbbra sem jelenti default azt, h genyózok lapozzunk
Jó, hát részemről most akkor felsorolás indul (ha olyan nevet hallotok, amiről nincs fogalmatok, az brit sori lesz): amit mostanában nézek az a Luther, Pulse, Stargate Universe, Justified (imááádóóóóóóm!), The Good Wife, megnéztem a Strike Back-et, zseniális volt, Lie to me foreva, a rohadt Mentalist-ot még befejezem, de ez részemről az utolsó évad, semmit sem szeretek félbehagyni, ezért a következő évadot nem kezdem el, csak ha mindenhonnan azt hallom, hogy óóh, de zseniális, ó, micsoda fordulat, micsoda karaterek, wtf. A The Good Guys-ba most kezdek bele, Colin Hanks elég vonzó név és van egy teljesen őrült brit sitcom, amit csírájában elfojtottak, a Plus One és hát az ilyen guilty pleasure. Teljesen dilis, de mit várjon az ember egy brit sitcomtól, aminek az egyik főszereplője Duncan a Blue-ból???? (az egy fiúegyüttes, biztos tudjátok) :D House az mindig megy, amikor műsron van, CSI-ból csakis a Miami, a NY-i béna, az eredeti meg már fárasztó. Horatio az mindig tud valami újat mutatni :) Ja, meg a Misfits. Ha már nyertek egy BAFTÁ-t. Ó, és a Wallander ugyan csak kétszer három részes, de azt megveszekedetten szeretem, Kenneth Branagh miatt. Meg mert jó a skandináv krimik.
Eccerűen nincs az az idő, amiben minden összes sorozatot be lehet hozni, de pl ezt a kettőt már hallottam, ajánlgatták is, de nekem is annyi sorozat lóg a levegőben, már szinte sírok, mint a Piramis együttes, hogy ó, miért nincs nekem két életem? Az a Piramis volt, ugye? Az elefántdübörgős banda...
Gilmore Girls-t de szeretjük :)) Nekem Luke, egyértelműen. Mármint az abszolút kedvenc, aztán Rory meg Lorelai mindketten másodikok, és harmadiknak befutott Kirk :DD
Először is: csókolom! Üdvözlöm az ötletet, végre egy sorozatos topik, ahol lehet mindenféle sorozatot emlegetni :)) Másodszor: hát...hogy is fogalmazzam meg, hogy a szoftver Yard se találjon benne kivetnivalót: nem TV, na. :)))
A legalapabb a Twin Peaks volt, na meg a Friends. A most futók közül a The Office (az amerikai), na és legeslegnagyobb király a Friday Night Lights. Flash Forward-ot sajnáltam, én még néztem volna, most a Spartacus leköti minden szabadidőmet, 9.résznél tartok, és már előre sajnálom, hogy mindjárt vége. Után azt hiszem bepróbálom a BSG-t, annyi jót írtatok már róla. :)
Nurse Jackie és United States of Tara, valaki? Most volt a szezonzárójuk, rövid sitcomok és szerintem rohadt keveset foglalkoznak velük, pedig jók. Nagyon is.
Minden karakter egyszerűen zseniális benne; egyedül Roryval voltak gondjaim, néha kimondottan pofán akartam verni rendesen és a Holdig rúgni-Emily, meg Richard... Luke... jájjistenem, de imádom őket:)))
Hát igen, a Nagy Letöltés Korszaka előtt (ie NLK?:D) vót a tv... érdekes, én régebben elég kevés sorozatot néztem, tv-ben sem igazán, talán az Ifjú Indiana Jones kalandjai volt az, amit állandóan és extázisban várva:D És full poénból a zegyetemen valami mexikóit...:D
Hát igen- valójában biztos vagyok benne, hogy aki nagyüzemi sorozatos, az letölt; de kíváncsi vagyok, vannak-e elvetemültek és tv-ben néznek sorozatokat... :D