Lelki problémák nyomasztanak? Itt megbeszélhetjük ugyanolyan kötetlenül, ahogyan ezt eddig is tettük, mintha mi sem történt volna..... Bizakodjunk, nem sokáig lesz ez az átmeneti menedékhelyünk!
Zsiike, Fukszia semmire nem reagál, az emiljeim visszajönnek tőle, az iwiwe-s üzenőfalon meg nem fogok könyörögni neki!:-( Látom, betetted oda is a versedet. Nekem úgy rémlik, mintha ezeket a fehér gombóckákat te is simizted volna, bár lehet, tévedek, csak Böbe akárhánynál voltál ott a talin, Fuksziánál nem? Nem emlékszem.:-(
Nem szoktam a Mónika showt nézni, mert kiráz a hideg a csaj "jobbnál jobb tanácsaitól", egyszer valamiért néztem, pont Böbe is meghívott vendég volt. Kerekedett a szemem rendesen, pláne attól, amiért ott volt! Nem értem meg az embereket, egyszerűen nem értem, ennyire magánjellegű dolgokról hogyan is tudnak ott nyilatkozni?:-((
Na, csak úgy eszembe jutott, a nagy frászt nem tudják a biokémiai folyamatokat megfogni! Amerikában IGEN! Az NGC-n adták le - ottan va rá pénz! - milyen is az agy biokémiai folyamata a szerelmeseknél!:-) Mint a CT-nél, egyszerűen lefényképezték, hogyan reagál az agy a kedves fényképének megmutatásakor! Mert ugyibár a szerelem is egy biokémiai folyamat "végterméke"!:-) Nálunk majd legfeljebb csak a dédunokáink lesznek abban a szerencsés helyzetben -ha véletlenül agyturkászhoz kerülnének - bedugják őket a CT-alá, s meg tudják lesni, milyen is az a biokémiai agytérkép, amire bogyókat, s milyen bogyót kell adni! (Meg eszembe jutott: Tegretol volt a másik bogyó, nem Teperin.)
Tökéletesen osztom a véleményedet, ott nem az anorexiával foglalkoztak - ami a modellek életét óráról órára megkeseríti - csupán a technikai részét akarták megmutatni, hogyan is lehet azt a kibombázott nullás méretet elérni! Azt hiszem, az agyban lejátszódó biokémiai folyamatokat soha nem tudja senki visszaadni, nem tudják megfogni, mitől ÉRZÜNK úgy, ahogyan érzünk. Direkt nem a gondolkodunk szót használtam, hiszen az eredmény nem a gondolkodásunktól függ, hanem a tudatallatinktól, ahogyan az érzéseinkre válaszol a szervezet. Nem volt véletlen, amit Zsolt íratott le velem a tudatomat bombázva! Nem értem, neked miért jön be nehezen az index, nekem mindig, azonnal bejön! Lehet, érzi a tudatalatti ellenérzésedet? Kiderül, a softwairenek is van lelke?:-) Tuti, így írta meg a programozó!:-) Agyturkászhoz vele!:-)
emlékszem, amikor írtad a thegyi anorexiád. sajnos sok doki szerint csak testsúlyra vonatkozik az anorexia. így amikor Lipóton híztam kettő kilót, 40-ről 42-re, nem írták bele a zárómba az anorexiát. pedig csak azért híztam, hogy minél előbb kiengedjenek. az anorexia totál a gondolkodásra és érzésvilágra vonatkozik. 55-57 kilósan kezdtem anorexiás lenni, és az a csaj a műsorban csöppet sem volt anorexiás, csak a műsor miatt fogyott, és nem is tetszett neki, önmaga teste sem tetszett neki soványan, alig várta, hogy a műsor után visszahízhasson. elhiszem, hogy rettenetes szenvedésen ment keresztül a forgatás alatt. de az a fajta szenvedés kicsit sem hasonlít az anorexiához. dühítenek az ilyen félrevezető műsorok.
kész tortúra ide hozzászólni. utálom, ez már biztos.
Én közel 3/4 év alatt fogytam 30 kilót. (válás, min.pénz kajára,kellett L.nőjére, a násztáncra!) Valóban nem mutatta be, amiről írsz, ő önmagához képest fogyott "rengeteget", s meggyőződésem, a rendezés és egyebek miatt nem domborították ki, mit élt át a napi 600 kalóriával, meg az edzésekkel, nekem lejött így is. Egészen másképpen nézi az ember, ha nem ment át ezen a poklon, mint pl. te. Valójában érintőlegesen én is átmentem ezen az érzésen (anorexiára való hajlam), amit a T.hegyen tökre félreértelmeztek, miattuk szedtem össze az 1 éves krónikus hasmenésem, s ha nincs a búrában Unoka Zsolt, a többi dokitól akár meg is dögölhettem volna! Még mai is látom azt a t.hegyi kaját, amitől besokalltam!:-( valamilyen borzalom rizseshús volt, s előtte fogytam 8 kilót, naná, rettegtem, el fogok hízni! Óriási hibát követtek el, na mindegy, ezen már túl vagyok.:-(
láttam azt a nullás méretest. nem tetszett a műsor. semmit nem mutatott be az evészavarok szörnyűségéről, csak jól félrevezette a nézőket, mert ő harminc napot adott magának, hogy csomót fogyjon, eredményként alig fogyott, viszont romlott az egészsége. én két és fél alatt fogytam húsz kilót, ÉS CSÖPPET SEM ROMLOTT AZ EGÉSZSÉGEM!!!!!!!! nem füllentek, mindig elmondom a falásaimat.
Valahol néztem, egy csaj direkt fogyott le az amerikai nullás méretre. Érdekes film volt.:-( Nekem a második férjem hízlalta fel magát 200 kilósra. Ő nagyon magas volt, még így is majdnem elájultam, mikor megláttam. Aztán egy betegség miatt le kellett fogynia 100 kilót, akkor meg attól lettem rosszul. Sajnos, a szíve nem bírta - komoly szívműtéten is átesett Svédországban, ahol élt-, s egy szívroham elvitte. Hihetetlen számomra, hogy ő meg miattam tette ezt közvetve, mármint az elhízást.
Én már annyi mindent otthagyok, visszateszek, ez e része már megy, csak utána a lelki dolgok fájnak, az a része, ott KELLETT hagynom, vissza KELLETT tennem! Megértelek mindenben.:-(
Nálam a mániás cucc miatt kellene a gyógyszer, csak tudod, önként és dalolva nem leszek a gyógyszerek okozta "statisztikai eset"! Ha majd lesz Xanax SR-em, könnyebb lesz, addig birkatürelemmel kivárok! Nagyon pocsék érzés ez az egész, lüktet az agyam, meg minden, aludnék, s nem tudok. Reggelig szól a tv, az kell! eddig soha nem kellett!
Vigyázz magadra, te kis füllentős!:-) Miután itt nincs 3 emelet kéglin belül, már 5 kilót híztam a kevesebb mozgástól, megyek bele ebbe az enni-nem enni gyilkos körbe!
én a viasaton néztem a kényszeres evőket. pont, mint én, csak ők nem hánynak utána, és így kétszáz kiló fölött vannak. én meg negyven fölött. rém bulimiás időszakomat élem. már bírom három napig falás-hányás nélkül. hát ma nem bírtam. de ez most nem keserít. ezt viszont hosszú lenne kifejteni, hogy miért nem, és nincs kapacitásom. most. mert kifárasztottam magam.
de az tök közös, hogy nekem se fér bele a pénzügyi keretbe, mégis veszek sok sütit, mert függő lettem, és nem bírom otthagyni. szörnyű. igazán szörnyű.
ami a pláne, most csuktam be az ajtómat azzal az apukámhoz intézett szöveggel, hogy bejön a kajaillat. óóóóóóó, hogy én milyen rendes jó útra térő bulimiás kislány vagyok!!!!! na ja! ők még nem tudnak a mai sütizaba-hányásos akciómról. de még ezel a mai dologgal együtt is javulok falásügyben.
Vippa, én is ilyen nemalvós vagyok. hiába próbáltam ki minden praktikát, és gyógynövényt, meg miafrászt, és kutyafülét, semmi sem segített. kisgyerekkrorom óta nem tudok elaludni. most se tudnék, ha nem szedném a Ketileptet. eredetije a Seroquel. nekem ez segít. nem altató, hanem antipszichotikum, és agresszióra kaptam, csak mellékesen eleltat, és még csak nem is azonnal, hanem éjjel kettőkor szoktam bevenni négyszáz milit, és négy-ötkörül elalszom, ha akarok. ha nem akarok, akkor se nyom álomba. de ha lefekszem, és szándékomban áll, akkor elalszom. Ketilept nélkül nem.