A SZOLNOK SOLDIERS REKORD ÖSSZEGÉRT IGAZOLTA LE KIRÁLY SANYIT AZ ÚJSZÁSZ PINGVINS SZTÁR VÉDŐJÉT. INFORMÁTORUNK SZERINT SANYIÉRT NEM KEVESEBB MINT 2 CSIRKÉT 1 NYULAT ÉS 1 VIZSLÁT ADOTT A SZOLNOK!! A VIZSLA NEM BIZTOS HOGY MAGYAR!!!!
Hello!Bocs hogy eddig nem voltam edzésen de dolgoztam Szegeden.Tudom ez nem kifogás de ez van és nem kamu.A lényeg hogy van egy 16 éves öcsém elég vékonyka gyerek és szeretne bekerülni a csapatba.A kérdésem az lenne hogy van-e rá szükség meg ilyen hasonlók. :)
Szeretném megköszönni a csapatunk nevében is mindenkinek aki játszott szombaton. Nagyon örülök hogy megismerhettem azokat az embereket akikkel eddig csak mint ellenfél találkoztam.
Én is nagyon örülök hogy ott voltál a probowl-on és nagyon jó volt veled egy csapatban játszani, és nagyon remélem találkozunk a szigeten és ujra összemérjük erőinket!!!
Megkezdődött az alapozás az őszi szezonra. AZ első felmérőn túlvagyunk. Aki vmilyen eltúlzott ok (pl.: a bőrét sózza vmilyen homokos területen, műtét után lábadozik, stb.) miatt nem tudott vasárnap ott lenni, annak még 2 hete van, hogy pótolja mulasztását. A kupa előtt lesz még 1 felmérő, ahol a fejlődést szeretnénk látni és lehetőleg nem a visszafejlődést.
Többek kifejezett kérése ellenére sem lesz része a teszprogramnak
a söröskoró emelgetés,
a kitudjobbérvethozniarramiértnemvoltedzésen mondogatás,
az esőtáncjárás,
a hogyanlehetaleglazábbanelkapnialabdát-perszemeccsensemtudomaztánmegfogni és
a nemtudtamhogyedzéslesz memóriafejlesztőjáték.
Edzés:
szerdán, pénteken műfüves, jelenés 17:30-kor teljes menetfelszerelésben, azaz hozz magaddal vizet is, mert Mcdöglesz a melegben
vasárnap, jelenés 9:30-kor, szintén teljes menetfelszerelésben, Az Erődben