Én írtam még itt régebben, hogy a műszerfal alatt van a bimbam. Ha ott húzod szét, akkor a gépjármű funkcionalitása nem szenved csorbát, csak a bimbam kussol el örökre. Engem mondjuk nem is az öv miatti bam zavart, hanem a nyitott ajtó mellett autóban felejtett kulcs miatti kaffogás (most komolyan, járt már úgy valaki, hogy kiugrott az autóból és benthagyta a kulcsot?). Ugyanis gépjármű takarítás miatt nyitott ajtónál a zenehallgatás lehetetlen volt, én meg aztat igénylem.
Nem akarom azt a látszatot kelteni, hogy ééén a közlekedési rendszabályokat által hágva a biztonsági öv becsatolása nélkül szándékoznék közlekedni, ááá, dehogy.
Csak az zavar, hogy a gyújtás ráadása után még esélyt sem ad a becsatolásra, máris harangozni kezd, engemet meg bánt, hogy olyasmiért macerál folyton, amit valszeg magamtól is megtennék.
(Valahol régebben olvastam, hogy a műszerfal alatt is szét lehet húzni a hangszóró csokiját, tán akkor a figyelmeztető lámpa marad, de a bimm-bamm múlik... nem t'om)
Dobos ecsém! Az én seggem alatt kettő tyúkbél is van, (az egyik valszeg az oldallégzsákhoz tartozik) úgyhogy inkább nem próbálkozom, nem akarok úgy leizzadni vele, mint Mel Gibson a Halálos fegyverben... :-)
feketebálna
P.S.: A T. Taksák közül van vkinek 1.8-as lacsedlije? Tapasztalatok?
"de szerintem a biztonsági öv az nagyon sokat ér szal én is mindig bekapcsolom."
Személy szerin ehez csak anyit, hogy az életemet 2001-ben az öv mentette meg, igaz a kulcscsontom 2 helyen is eltörött, de más baj nem ért, kocsi fejen állva.....
A Nexiánk Gizi volt, mivel a rendszáma GIZ-... volt (bár elég férfias kocsi volt), Ő viszont csak "simán ámerikásan" Chevi, mivel a rendszámával nem lehet igy játszani. Egyelőre.
Sajna csóró cégnél dolgozom, ezért magán szemként vettem az aranyost. A kollégáim közül ketten is rácuppantak. Így a cégnél van egy "magán topik live", ha egy műszakban dolgozunk. Lehetnénk többen is, de a körzeti márkakereskedővel olyan "háborút" kellett vívnunk, hogy sokan emiatt pártoltak el a márkától.
Egyébként tudok olyan céget, aki a szemautó flottájába Lacettiket is vett. Azoktól lehet majd megtudni, mit is tud igazán nagy strapa alatt.
Apropó ki milyen nevet adott a Lacettijének? (Enyém Rómeó napján törzskönyvezett.)