Egy jól karbantartott Mustang semmivel nem rosszabb a kortársainál. Viszont nem egy versenymotor, A és B pont közötti távolság leküzdésére alkalmas mérsékelt sebességgel. Az iránta érzett ellenszenvet a kétség kívül szerényre sikeredett esztétikai állapota generálja. Érdekes műszaki megoldásokat alkalmaztak a fejlesztői, inkább a belbecs értékelendő, mint a külcsin. Normál igénybevétel mellett sokáig hű társ marad.
A mi tacsink csak olyan szempontból veszélyes a vendégre,hogy nem tud bejönni tőle mert átesik rajta.
De nem ugrál meg semmi csak útban van mindig.Még kölök,majd kap nevelést.
Engem amúgy babettázás közben kergetett meg egy rohadt puli,de keverék volt,mert sokkal magasabb volt.
Ott aztán hiába nyeleztem,vígan futott mellettem(max. 40).Végül egy jól irányzott rúgással amikor a lábam mellé ért,sikerült pofán rúgni,és akkor lemaradt.
Számomra az a legnagyobb dilemma, hogy az a gyár (CZ) aki annó talán a legjobb cross gépeket építete miért volt immunis az utcai minőségre? Talán ez is felső utasítás volt, hogy az állampolgár ne tudjon lelépni a Skoda S100-as rendőrautó elöl?
Biccajjal érdekes...csak mák meg lábizom kérdése.Viszont normális motorral meg lehet őket fingatni.Egysze rúgtam már le így dögöt mikor oldalról akart kóstolni...bukfencezett az árokba:))visszafelé már csak bentől durrogott:))
Én vasárnap délután mentem ki a haverhoz a tanyára.Kimegyek a szervízútra,elhaladok a vízgyüjtő mellett. Az egyenesben látom ott egy rendőrkocsi.Trafipaxolt.Egyszercsak ugatás,és egy birka méretű fekete kutya rohan utánam.1:ha megállok megharap,2: ha nem állok meg akkor úgy harap meg és elesek akkor még a harapás mellé zúzódás és csonttörés is lesz.3: tekerek mint állat és hátha én nyerek.Én nyertem de a szivem majd megállt utána,elkezdett szúrni.Havert a Mustangjával kergette meg.Visszafele óvatos voltam,és megúsztam az újabb nagy szívdobogást.
Engem is kergetett már meg kiskoromban az utcán, sőt!!! Baszki... most, hogy mondod... ma kettő is megkergetett! Beröffentettem a Pannoniát... nem bírtam ki, hogy ne motorozzak ennyi motorost az utcákon látva... :) Megcibáltam a bajszát, a kifutópályámon (utcánkra merőleges utca a város szélén, most lett szépen, igényesen aszfaltozva, egy lélek se jár ott) beteszteltem. (az elsővillája jelen pillanatban egy széthasznált Mustangéval vetekszik, 60-70 körül beremegett a motor, úgyhogy csak szimplán krúzoltam egyet... :) Szóval jött egy pincsi, eg egy orrhosszal nagyobb, valami fekete... nem vágom ezeket, macskám van, babettám is, meg kemény is vagyok... :)))
Tudom nem szimpatikus némelyeknek amit írok,de én nem igazán csipáztam sosem a kutyákat.Gyerekkoromban nagyon megijdtem egytől,azóta tartok tőlük.Azt vallom hogy egyikben sem szabad megbízni!
Jah... azzal érvelt, azért volt nyitva a kapu, mert "most jött be a fiam az előbb" jah... mellesleg amikor 1 órával később mentünk vissza faterral, még mindig nyitva volt. Majdnem megint rámtámadott...
Igen, ezt mondta neki fater, ebben igazat is adott nekünk...
Amúgy volt csengő, csak az még 50 méterrel tovább volt, a kiskapunál. Valami autószerelő volt a tag, 3 autó bent volt a műhelye előtt, gondoltam vannak nála, kint bütyköl, ha nálam lenne valaki, én biztosan megkötném a kutyám, én is utálom, amikor elmegyek valahova, és összenyal, meg tapicskol a kutya, akármennyire "édes" is (a gazda szerint).
Komar,Romet meg Mustang van a legkevesebb(ha a Balkant nem számoljuk)
Riga,Verho azért van képben az embereknél mert aktív a klub szervezése(nem azért mert jobb mocik:)))
Mindnek van vmi istenverte átka.Általánosan a km meghajtás mindegyikben egy vicc(érdekes de pont a rigáké intelligensebb)
-Riga/verho:gyujtás,kuplung,szar lágy anyagok,fos összeszerelésIgazából az anyagminőséggel meg az eleve elkúrt félrefúrt hibákkal nem lehet mit kezdeni.Bár ha van több blokkod,össze tudsz mazsolázni jót.Az anyagminőség a legnagyobb hibájuk.
-Mustang:trágya első villa,barom alul vezetett könyök,gyengusz kuplung
-Komar:igencsak válogatni kell a gy tekercsekből,sok a szar.Karbiból is ki kell fogni,szeret szeszélyes lenni.az első villája sem egy stabilitás-mintapélda
-romet: túl messze van a blokk a h keréktől.a lengővillától is.Szar a konstrukció ezen része,emiatt ezen tipusnál igencsak nyúlik a lánc!)többi olyan mint a Komarnál
-Balkan:A váltója sztem mind köszt a legkiválóbb.Kiosztásai is.barom kraftos,energikus gép...mikor megy:))egyébként a váza szutyok,anyagminősége kifogásolható.gyujtása is.