Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Nagyon sok topic helyett fehér oldal jelenik meg. Sajnos nincs ráhatásunk az ügyre és információnk sincs arra nézve, hogy mikor találnak az illetékesek egy hozzáértőt :-(
Életem első ilyen jellegű kérése ez, de iszonyú hálás lennék, ha a Reneszánsz topikból törölnéd a különösen megnyerő nevű fosgeci 1275-ös szösszenetét.
Remélem, ezt a kedves becézést nem találjátok bántónak, mert én amúgy nagyon tisztellek és becsüllek titeket. Kicsit úgy érzem, hogy ti vagytok itt mindenki apukája, anyukája, mármint nem biológiailag, hanem úgymond jómodorra és türelemre nevelés szempontjából. Ezért remélem, hogy a szülői szeretettől vezérelve utánanéztek az én kis problémámnak: valamikor május végén egy hónapra letiltottátok a Supernovablaster nickemet, és most újra regisztrálni akartam vele, de azt írta ki, hogy rossz a felhasználónév vagy a jelszó, holott direkte előástam azt a három évvel ezelőtti mélemet, amiben a jelszavamat kaptam, hogy még csak véletlenül se lehessen hibás. Elképzelhető-e, hogy a nagy rendszerváltásban elkallódott az a nick? Vagy időcsapdába kerültem, és még le se telt az egy hónap (nálam ugyanis augusztus 26-a van)? Esetleg nem a klasszikus hónapokkal számoltok?
Abban reménykedem,h az ,h nem válaszoltok,h meddig tart SSSSSSSSSSS kitiltása ,nem azt jelenti, h egy hozzászólás alapján (amiben tényleg dúrva hangnemben szídtam a fölöslegesen erőszakoskodó inkálosokat) örökre ki lettem tiltva az összes többi kult fórumból is, ahol normális hangnembe beszélgetek. Kérlek válaszoljatok,h meddig tart eme tiltás. Köszönöm.
Kedves kultmoderator, talán lehetne még segíteni egy két évvel ezelőtti technikai problémán:
A Szervét Tibor rajongóinak topicban a 2002.05.31. - 2002.06.30. közötti hozzászólásaimról hiányzik a nicknevem. Kérlek, próbáld meg visszabűvölni, ha lehet. Köszönöm!
Bocs, valamit elszúrtam, törölnék a Colin Firth, avagy Mr Darcy rajongóinak c. topicból a 32532, 32533. számú hozzászólásaimat? Nem tudom, hogy sikerült duplázni. :(
Szintén ezügyben: kérem fülolajos és tojásazokos nickekkel tudatosítani, hogy az nem a homokozó, ahol játszadoznak. Remélem, nem kell egymillió támogató aláírást összegyűjtenem.
Köszönöm.
És most már ugyanezt kell kérnem "tojásazokos" nickkel kapcsolatban is,akivel kapcsolatban nagyon reméltem,hogy megérti érveinket,de sajnos nem.Most együttesen végzik a topicrombolást.
Ha létezik moderátor,kérem intézkedjen..Hiszen állítólag az INDEX egy nagyon komoly szabályzatot fektetett le ezzel kapcsolatban.Kérem,hogy élhessünk mi is a jogainkkal...
Jobb meggyőződésem ellenére szólalok meg itt,mert nem sok reményt fűzök ahhoz,hogy egy topicgazda kérését bárki meghallgatná mostanában moderáció ügyben,de hátha....
Mint a "KULTURA/Vers,vagy amit akartok..." topic topicgazdája tisztelettel kérem a moderátort,hogy a fenti helyen "fülolajos" nick alatt nyilvánvaló topicrombolási célzattal megjelent egyén hozzászólásait a topicomból törölni szíveskedjetek és ezzel párhuzamosan az általatok helyesnek ítélt módon helytelen viselkedésére a figyelmet felhívni szintén szíveskedjetek..
fülolajos _ nick morbid beírását kérem, hogy töröljétek lehetőleg minél hamarabb a Vers,vagy amit akartok. (de nem saját!) topicból!
Nem odaillő, trágár a "hozzászólása", _offtopic:-(
A nicket tudatosan a topicgazda bosszantására, és a topic offolására nyitotta.
szeretném megjegyezni hogy én semmiféle kódot nem használtam hanem egészen
egyszerüen egy word nevű manapság rendkívül elterjedt hétköznapi szövegszerkesz-
tőböl lett a szöveg átmásolva.
a html kód egyébként elfogadott alapnorma ma már a világon szinte mindenhol.
a figyelmeztetés:
"Figyelem! A konvertálás során rosszul is járhat! Bizonyos kódokat, formázásokat
sajnos nem lehet pontosan konvertálni."
már eleve elijesztő és alapállásból nem igaz. mindenhol máshol müxik csak itt nem.