Felőlem ez is lehet, ha átéléssel tudod játszani a szegény megerőszakolt férfit.
És amikor már nem bírod a nemi terrort, akkor elkezded őket kinyírni. Ezután kiderül, hogy az apácák csak álruhában vannak, valójában a kolumbiai alvilág külsős munkatársai. És itt kezdődik a te heroikus küzdelmed. Felszámolsz egy komplett bogotai kokainültetvényt. Szálanként szívod el, hogy nyoma se maradjon.
Oké, egy gyilkos szerep elkelt.
A hátborzongató események egy kolostorban játszódnak, ahol Ophelia néven vagyok jelen, mert ott úgy illik. Te apácákat öldösöl, fakultatíve meg is erőszakolhatod őket. Még nem látom kristálytisztán az indítékodat, de majd a nyomozó kinyomozza.
Ki legyen a hős detektív, aki végül elnyeri szívemet?
Vállalsz főszerepet a hamarosan készülő filmemben? Te lehetnél a gyilkos vagy a nyomozó, még nem tudom, melyik passzol hozzád jobban. Vagy játszhatod az apukámat, de az hálátlan szerep.
Ezt most inkább anti-off taktikai célzattal mondtam, mint meggyőződésből, mert nekem vannak most simpathic fazonok is errefelé. Persze ez - lehet - csak azért van, mert nem voltam elég figyelmes kegyedre. Mea culpa!
Még azt azért jó volna tudni, ki az első kettő. Már csak azért is, hogy tudjam kinek a képét kéne megszereznem a szobám falára!