Lelki problémák nyomasztanak? Itt megbeszélhetjük ugyanolyan kötetlenül, ahogyan ezt eddig is tettük, mintha mi sem történt volna..... Bizakodjunk, nem sokáig lesz ez az átmeneti menedékhelyünk!
Édesem, nagyon sajnálom, hogy eltűnt.:-(( Én is nagyon őrzök minden fényképet róla, borzasztóan hiányzik.:-( Most azért már sokkal könnyebb elviselni a hiányát, hogy Tündérhegyen sikerült nagy nehezen úgymond elengednem őt, csak hát ugye ő a mi gyerekünk volt - szó szerint - orvos tanácsára fogadtuk be magunkhoz, a sok személyes problémám miatt. Nem tudom, te hogy vele, én még néha az orromban érzem az illatát, s ez olyan jó.:-) Álmodni nem álmodtam még vele, bár van itt az indexen egy ilyen tudatos álom topic, abba néha bele szoktam olvasgatni, én viszont azért nem szeretnék vele tudatosan álmodni, ha csak úgy spontán jönne egy ilyen álom, az más. Mondjuk egy cacib-győztes élménybe belemennék, annak úgy tudott örülni, tudta, ő nyert, hiszen okosak ők, megérzik az azt megelőző feszültséget.:-) Voltunk egyszer fajtagyőztesek is, meg a nap szépe kutyusa is lett. Pedig igazából nem is tudtuk, amikor befogadtuk, ő milyen "flancos" kutyi, csak később derült ki róla. Biztosan egy keverék kutyuskával is nagyon boldogok lettünk volna.
Zsiike, Fukszia semmire nem reagál, az emiljeim visszajönnek tőle, az iwiwe-s üzenőfalon meg nem fogok könyörögni neki!:-( Látom, betetted oda is a versedet. Nekem úgy rémlik, mintha ezeket a fehér gombóckákat te is simizted volna, bár lehet, tévedek, csak Böbe akárhánynál voltál ott a talin, Fuksziánál nem? Nem emlékszem.:-(
Nem szoktam a Mónika showt nézni, mert kiráz a hideg a csaj "jobbnál jobb tanácsaitól", egyszer valamiért néztem, pont Böbe is meghívott vendég volt. Kerekedett a szemem rendesen, pláne attól, amiért ott volt! Nem értem meg az embereket, egyszerűen nem értem, ennyire magánjellegű dolgokról hogyan is tudnak ott nyilatkozni?:-((
Na, csak úgy eszembe jutott, a nagy frászt nem tudják a biokémiai folyamatokat megfogni! Amerikában IGEN! Az NGC-n adták le - ottan va rá pénz! - milyen is az agy biokémiai folyamata a szerelmeseknél!:-) Mint a CT-nél, egyszerűen lefényképezték, hogyan reagál az agy a kedves fényképének megmutatásakor! Mert ugyibár a szerelem is egy biokémiai folyamat "végterméke"!:-) Nálunk majd legfeljebb csak a dédunokáink lesznek abban a szerencsés helyzetben -ha véletlenül agyturkászhoz kerülnének - bedugják őket a CT-alá, s meg tudják lesni, milyen is az a biokémiai agytérkép, amire bogyókat, s milyen bogyót kell adni! (Meg eszembe jutott: Tegretol volt a másik bogyó, nem Teperin.)