2003-as A4 B6 AVF -hez keresek féktárcsát, de nem tudom, hogy 280mm vagy a 288mm átmérőjűt nézzek hozzá, mert több helyen érdeklődtem és nem tudták megmondani melyik kell hozzá.
Másik kérdésem, hogy az ATE féktárcsák ATE betéttel mennyire beváltak?
Sziasztok.Segitséget szeretnék kérni.A barátom vett egy 2015 ös audi A 4 2.0 tdi autot,A gps nem akar menni Állandóan kéri a dvd-t nem tudja valaki hogy honnan lehet szerezni hozzá .A kereskedö nem adott hozzá és nem is tudja hogy ki vitte be hozá a kocsit.A kocsi külföldi és külföldön is vagyunk.Elöre is köszönök minden segitséget
Sziasztok! 97 es Audi A4 es központizáral van valakinek tapasztalata? Probléma az hogy ha meleg van nem működik, kukcsra sem. Szóval nem zúg a vákum motor. Érdekes még hogy olyankor a motoros ablak sem működik. Valakinek ötlete, hol keressem a hibát? Válaszokat előre is köszönöm.
Sziasztok! 2,5 tdi v6 motor AYM(155le) Adagolót cserélnék, a gyári bosch 059130106 J végű,van hozzá egy 059130106 M jelű adagolóm ami a 163 le-hez való. Beletehetem? Át lehet programozni,vagy csak a J jelű jó hozzá? Előre is köszi.
Helló. Olyanba szeretnék segítséget kérni, hogy van egy audi a4 cabrióm (8H) és a kesztyűtartóm (fekete) már törött volt mikor vettem... Próbáltam bontottat de nem találtam. Esetleg valaki nem tudna egyet bontottan bele?? Vagy más A4 , mondjuk a 8E-s nem kompatibilis ?? Előre is köszönöm .
-Ha reggel beülök, indítok 4szer felvillan a vörös felkiáltójel a műszerfalon (nem 3, nem 5, mindig 4)
-A kilométeróra napi számlálója néhány másodpercig villogtatja az alábbi "kódot" ( 1n 1), aztán rendben mutatja a számokat.
-Az autó nem akar gyorsulni, 2000ig még rendben van, de fölötte tele van lyukakkal, gondol egyet megy, aztán csak hörög, aztán megint megy..., valamikor meg egyáltalán nem akar húzni, csak totyog. Leállítom, kiveszem a kulcsot akkor egy darabig jó, de később folytatja.
Eddigi próbálkozások:
Vittem már szerelőkhöz, de egyik sem tudta megoldani a problémát, ideig-óráig működött, de újra előjött. Kicseréltették velem a légmennyiségmérőt, "kitakarították a turbót", ráadásképpen megcsinálták a hátsó féket :)
Tud nekem ajánlani valaki Tolna-Somogy-Baranya csodaháromszögben egy olyan szerelőt akihez elviszem nem hebeg-habog, és nem azt mondja "ez sok minden lehet....", hanem géppel v. telepátiával vagy akármivel megmondja mi a baja, és meg is tudja csinálni?
Ezer és ezeregy oka lehet . kuplung , rossz gumi , rossz kerékcsapágy stb... Hallani kéne, fotelból nehéz bármit is mondani :) Vidd el egy szerelőhöz...
Belső, sötétedős tükröt keresek A4, B6-hoz. Elsősorban beige, de minden szín érdekel. Árban biztos megegyezünk, tudom nem olcsó. trashez3 kukac gémél pont kom.
Sziasztok!Következő kérdésem lenne.Audi A4 1988.1,9TDI avant típusú autóban a klíma vezérlő egység kezelőgombok világítása nem működik.Valaki tudna mondani valami okosat,hogy merre keresgéljek?Nem hiszem,hogy az összes smd egyszerre ment tönkre.