Mondjuk azzal egyetértek, hogy a férfi legyen férfias, csak annyiszor írtad le mostanában ezt minden megmozdulásodban, hogy szinte szemet szúrt: neked bizony nagyon tetszhet Orbán Viktor férfiként is. :-D
Akár kolbásztöltésről is, de nemcsak arról, sokkal nagyobb dologokról is. Legyen szó a vörösiszap kárainak enyhítéséről, árvízkárok enyhítéséről, vagy éppen az ország kilábalásáról a mély válságból.
Orbán Viktor feltűri az inge ujját, belevág a nagy munkába, és el is végzi a munkát.
Jaj, dehogyisnem. Amikor például néha borostásan jelent meg, nagyon kemény kritikával illettem, ugyanis nem láttam még olyan férfit, akinek jól állna a borosta. És nem érdekel, hogy az a divat, nekem akkor sem tetszik.
Orbán Viktornak is vannak pozitív és negatív tulajdonságai.
Nagy munka előtt egy igazi férfi nem panaszkodik, nem hisztizik, hanem feltűri az inge ujját, aztán belevág és megcsinálja. Orbán Viktorban ez a kemény, férfias vonás az, ami a leginkább imponáló.
A meghívot ME.-közül másodiknak szólal fel a finn után. Na ott sem nyuszika szöveget mondott, hanem nagyon jót, a megszokotta nyíltan, öszinte szavakal.