Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Jut eszembe, csak mert olyan sok nicken futunk, Te is sorozatjunkie, ugye? Én ott Nina néven nyomom, bár nem sokszor kommentelek, vagyis... mostanában mégis. Vagy nem? De ez biztos.:D
:D -na, ezt a roppant bölcseletet találtam wikin: A Sunset Beach egy amerikai televíziós sorozat. Magyarországon a TV2 csatorna sugározta, 502 részt vetítettek le belőle. (Bár 755 részes)- komolyan... hát a pofám leszakad :-P Nekem az utolsó emlékem, ami tök tisztán él, hogy jópasi pap és jónő valami romok alatt rekedtek és sosem tudtuk meg, meghúzta-e jópap jónőt:D
Na, idegyűltek a báránykák és ezt nagyon értékelem:D Glee hozott, Candy, oszt maradj is és térítsd a népet Te is:)))
Az újoncok közül kettőt ma kivégeztem- gyilkos vagyok, na. Szóval, az egyik Aragorn által is ajánlott Persons Unknown, a másik pedig a Pretty Little Liars, amit kapásból kaszáltam, vazz ezt a tini-született feleségek utánzatot! No mehet is oda, ahonnan jött. A Persons Unknown viszont elég érdekes ahhoz , hogy folytassam, és ahogy utánaolvastam, egyelőre 13 részre van hitelesítve. Nekem konkrétan Saw (összes:D) utánérzésem volt ,levágott lábak, széttrancsírozott tüdők és agyvelő nélkül. Nem rossz, tényleg, a szereplők viszont egyelőre nem mozgattak meg, ez változhat.
Ne haragudjatok, miután elküldtem a hsz-t, akkor döbbentem rá, mekkora baromságot írtam. :D Csak mivel Fleur barátném indítota a topicot, kapásból csajokra asszociáltam (jól van na, meleg van, este van, munkahét van...), de persze nagyon örülök, hogy a nemek aránya 50-50!
Hehe, a Sunset Beach-et meg akartam említeni, de egy "mi volt a leggagyibb sorozat, amit néztetek és szerettetek?" kérdés után. :D Én imádtam! :))) LOL, akkora gagyiság volt, totálisan komolyanvehetetlen sztorival, ami egy ponton átment valami misztikus őrületbe, és a végét sosem láttuk. (el kéne kérni Joe Torrent bácsitól azt is) Dorothy és SB, akik az interneten ismerkedtek meg. :D Dögös pap is mekkora volt, aki persze szerelmes lett....meg Olivia, aki kavart a lánya pasijával, és sokkal szexibbek voltak együtt, mint a lánya, meg a pasija... :) Jaj, tisztára előttem van most az egész, pedig volt vagy 50 karakter. :D
A Torchwood - Children of earth volt abból eddig a legjobb, azóta sem kapok levegőt (mondjuk nem kellett volna megölni benne tudjukkit...). Az új Doki meg próbálkozik, nem is olyan rossz ez a Matt Smith, de nekem úgy elmúlt a sorozat iránti teljes odaadás, mint egy nátha. Eccleston meg Tennant, az igen. Ez az új kisfickó aranyos...csak nekem nem Doki.
A brutál hajú kiscsaj, akire én emlékszem, az ausztrál volt és a jövőből jött, ez is volt a címe, A jövőből jött lány, de lehet, hogy volt földönkívülis is :) És azt mondjuk Alanának hívták. És sztem csúnya volt.
Két újabb jutott az eszembe: Örvény? Kinek van meg? Holtra betojtam, mikor megnéztem. A másik meg, nagy szerelmem volt A nagy titok, vegyesvágott sorozat volt, főleg franciák voltak benne, és a lényeg az volt, hogy feltalálták a halhatatlanság vírusát és azok, akik fertőzöttek voltak, egy szigetre vonultak és nem mehetett oda senki, mert ugye akkor mindenki halhatatlan lenne...emlékszem, szerettem :) aki talál nekem róla klippet, főcímzenét, megköszönöm :)
Ó, az egész jó volt, csak a pasas volt benne olyan kockafejű, hogy nem tudtam igazából megkedvelni. Ez a Dolph Lundgren típusú pasas :) De voltak benne nagyon jó részek és izgalmas is volt, kölyökfejjel legalábbis nagyon sokat néztem :)
Kösze, kedves! És az ismerős hogy Torchwood? Dr. Who spinoff. Na az még egy pervez sori, sztem csipáznád. ;DD Ami meg még esdzembe jutott mikor nosztalgiáztatok, hogy tök rég óta keresek egy cseh "sci-fi"-t amit gyerekkorunkban néztünk. Egy földönkívüli kislány pottyant a Földre benne, asszem Majka volt a neve, és brutál albínó beatles haja volt. Találós kérdés: Mi volt a címe?
nagyszerű ötlet volt ez a topic, vagyok és leszek, és igyekszem aktívkodni is, de egyelőre végigolvasok mindent, amit írtatok. :)
Addig is egy szó és egy sorozat: GLEE. Nekem ez a tévés szezon róluk szólt, és most volt az évadzáró, szenzációs zárása egy szenzációs évadnak, egyszerűen tökéletes epizód volt. Akinek kell valami, ami tutibiztos gyógyzser a rosszkedv ellen, az próbálja be, mert ez egy boldogságbomba. IMÁDOM. Most az a kérdés, mi tetszett jobban, a House finálé vagy a Glee finálé...hmmm...tényleg nem tudom. :)
The dreams that you dare to dream really do come true.
Na, közben eszembe jutott még másik három sori is:
- Wildside: ezt is a Disney-n belül adták, onnan emlékszem rá, hogy John D'Aquino abban nagy kedvencem volt, kést is hajigált benne, és Meg ryan is játszott a soriban. - Brisco County Jr: Bruce Campbell azóta kicsit meghízott, de a Burn Notice-ban szeretjük. - Ausztrál Expressz forever, Nicole Kidman is benne volt :)
Közben tervszerűen továbbmentem és elkezdtem nézni az új sorit, a The Good Guys-t és az első két rész után azt mondom, igazán nekem való és érdemes nézni :) Pöpec. Colin Hanks meg tiszta apukája, de azért mégsem :)) A füle főleg :D
Naná, kedvenc őrült családom, miután megnéztem azt, döntöttem el, hogy ha lehet, két gyereknél megállok, na, esetleg még egy harmadik belefér :DDD Patrick Duffy-nak jól állt a szerep, nagy kedvenceim meg JT és Cody volt :)))))