Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy meg merjem-e venni a 2.5 v6 tdi passatot ami 150 lovas és tiptronik váltós mert nem túl sok jót hallottam a váltójáról. Csak a váltó ami kérdéses számomra. A motor milyen szerintetek? Hallottam már olyat hogy alapjáratom olajmyomás problémái vannak. köszi mindenkinek aki ír
Üzenem azoknak a bosszus passat tulajdonosoknak akinek nem inul az autója kormányoszlop vezérlése miatt , hogy nem kell már megvenni a komplett oszlopot több 100.000.- ért!!!! ha vkinek ilyen jellegü gondja van lehet kapni csak vez.egységet kb,: 30.000.-
sziasztok passat tulajok énis azvagyok május óta eddig csak olvastam a véleményeket tegnap regisztráltam nemtudom ki kérdezte h egybe kell e cserélni a kormányoszlopot ha tönkremegy a kormányzár nekem még eddig működik de rákérdeztem a szakszervizbe és aztmondták már nemkell egybe cserélni hanem 30ezerér már kicserélik külön. Nekemis voltmár elég sok gondom az autóval de elég ár alatt vettem ugyhogy ez várhatóvolt meghát ha audit veszek azis ugyanez. Olyan kérdésem lenne h volt e már valakinek olyan probléma h ha mondjuk folyamatosan megy az autó hatvannal akkor elkezd rángatni de ez csak akkor van ha folyamatosan tartom a sebességet ha nyomom vagy elengedem a gázt abbamarad és nemjelez hivát ezér tanácstalanvagyok mitöl lehet ez ha esetleg valakinek van ötlete megköszönném ha leirná ide.
Eladó egy zsír új, gyári fix gömbbel ellátott vonóhorog VW Passatra. A vonóhorog tartozékai, gyári csavarkészlete és műbizonylata meg van. Akit érdekel a megadott e-mail címen el tudd érni.
Csak azért írok, hátha valaki megnézi Passat vásárlás előtt!
Most az 1000 fokos hőségben romlott el a Passatom légkondija, maga a kompresszor szállt el! Sem itthon, sem Ausztriában nincs raktáron Passat kompresszor! A nácik még időpontot sem mondanak arra vonatkozóan, hogy mikorra várható a szállítás! Hát ennyit a fos Passatokról és a náci autókról!
A Passatomban a könyöklőben van egy csatlakozó (ránézésre jack dugó). Ide lehet csatlakoztatni valamilyen zenélő cuccot. De mi az a digitális cucc, ami jack dugóval működik még manapság? Akkor meg mire jó ez a csatlakozó szerintetek?
Sziasztok! Nekem van egy 2006-os vw passatom a részecskeszűrőt kivették,és a vezérlést átírták. Minden rendben ment az autóval ,de kb 2000 km. múlva kigyulladt a részecskeszűrő lámpája és kiírta,hogy az autó regenerál. Nem tudtam mire vélni ezt a dolgot. Miért keres olyan dolgot az autó ami nincs is benne?Elvittem vissza akik csinálták az autómat,és meredten álltak a dolog előtt. Ha normálisan van megírva a szoftver akkor nem kellene keresnie a részecskeszűrőt,én így gondolom. Ha van valakinek épkézláb ötlete,hogy mit tegyek légy szíves írjatok.
Sziasztok! Nekem egy 2003-as Seat Toledom van (diesel). Lassan több hónapja a következő hiba jelentkezik a kocsimon: indítás után az immo letilt, villog a kulcs jel a műszerfalon. Ezekután csak jó fél-1 óra múlva lehet újra indítani az autót. Tapasztalatom szertint ezt akkor csinálja, ha már meleg az autó vagy sokszor indítom be rövid időn belül. Rákötöttük számítógépre is, ott csak annyit ír ki, hogy GYENGE A JEL. Reggeli indításkor a garázsban ezt soha nem csinálja. Szerintem valami köze lehet a meleghez is(ebben a hónapban már szinte 2 naponta nem sikerül egyszer beindítani a kocsit), de az olvasótekercs közvetlen melegítésére nem jelentkezett a probléma. Letiltás után mindkét gyári kulccsal próbálkoztam már, az sem segített.:( Van valakinek valami ötlete vagy hallott már hasonlóról? Köszi
Van eladó VW RNS 510 (gyári, nem kínai ratyi) érintőképernyős navigáció, antennával, kóddal, legfrissebb térképpel (kelet, vagy nyugat európa igény szerint, de mo. mindkettőn rajta van 100%-os utca-házszám szinten).
- 30 giga tárhely az mp3-ak részére
- sd kártya olvasó
- dvd lejátszás (menetközben is)
- teljeskörű együttműködés az autó minden egységével (multikormány, mfa, cd-tár, stb)
Beszerelve (ami nem egy nagy mutatvány), tokkal-vonóval 200e Ft az ára.
Elérhető vagyok itt is, vagy a publikus email-emen, vagy teflonon.
Sziasztok! 2006-os évjáratú Passatom van. Este bezárom az autót, reggelre mind a négy elektromos ablak egyformán tíz centivel lejjebb van, ill. nyitva van. Az ajtók továbbra is zárva vannak, de mind a négy ablak automatikusan leereszkedik. Mi lehet a hiba oka? Ez már négy öt alkalommal előfordult. Köszi előre!
Eladó egy zsír új, gyári fix gömbbel ellátott vonóhorog VW Passatra. A vonóhorog tartozékai, gyári csavarkészlete és műbizonylata meg van. Akit érdekel a megadott e-mail címen el tudd érni.
sziasztok, 2005-ös B7 Passat 2.0TDI BMP-s motorkóddal, tönkrement a kiegyensúlyozó modult hajtó főtengely végén lévő lánckerek. A VW már nem gyártja (pótlás nélkül megszűnt, ez vicces:)), helyette lehet kapni 50x-es áron (ez nem vicces:(( ) átalakítószettet, amivel láncosról fogaskerékhajtásosra lehet alakítani a rendszert. (Balanszmodul) Ezt mondja a szerviz. Állítólag típushiba.
Valakinek esetleg tapasztalata, megoldás? Vegyek gyári szettet 1000+ Euróért és kész? ...csak mert nem szeretnék.
nekünk is ez volt, kormányoszlopcsere. de nem fogod 170-ből megúszni, hidd el :) az autó még 1 db-ig használható, aztán 1x csak nem indul majd. tehát ki kell cserélni sajnos. típushiba :)