Csonti, Jani vagy valamiek fejesnek szol az uzenetem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ma lemegyek és megpróbálok edzeni!!!!! Azért irom h megpróbálom mert egész nap hánytam és feküdtem!!!!! Valami qrva bajom van!!!!!! De azért megpróbálok edzeni!!!!! De lehet h majd edzés közben kiálok vagy ösaszeesek!!!!!!!!! Megértéseteket elöre is köszönöm!!!
Köszi, gyorsan felépülök, ez tuti! Az a legszarabb, hogy a rossz lábam kb. fele akkora, mint a jó! Érdekes, de természetes. 206 csont egy átlagembernek? Milánnak uygan mennyi lehet? Ő az átlagosnál egy kicsit ...
Újra itt vagyok, megműtöttek másodszorra is, többször már nem fognak! Had' ragadjam meg az alkalmat, hogy mind a saját, mind a magam nevében gratuláljak a Pro Bowl-on részvevő csapattársaimnak, borzasztóan büszke vagyok rátok!Jövőre én is ott leszek! A pályán! Egy pár edzés múlva lemegyek, meglátogatlak titeket, meg megcsinálom a felméréseket :) Előtte szólok, hogy ki tudjátok bérelni a pályát kb 5 óra hosszára :)
Na sziasztok, majd megyek!
Ui.: Nagyon köszönöm a látogatásaitokat, jól estetek!
Katonák és magukat annak tudni szeretnők! Ismételt felhívás!
Megkezdődött az alapozás az őszi szezonra. AZ első felmérőn túlvagyunk. Aki vmilyen eltúlzott ok (pl.: a bőrét sózza vmilyen homokos területen, műtét után lábadozik, stb.) miatt nem tudott vasárnap ott lenni, annak még 2 hete van, hogy pótolja mulasztását. A kupa előtt lesz még 1 felmérő, ahol a fejlődést szeretnénk látni és lehetőleg nem a visszafejlődést.
Többek kifejezett kérése ellenére sem lesz része a teszprogramnak
a söröskoró emelgetés,
a kitudjobbérvethozniarramiértnemvoltedzésen mondogatás,
az esőtáncjárás,
a hogyanlehetaleglazábbanelkapnialabdát-perszemeccsensemtudomaztánmegfogni és
a nemtudtamhogyedzéslesz memóriafejlesztőjáték.
Edzés:
szerdán, pénteken műfüves, jelenés 17:30-kor teljes menetfelszerelésben, azaz hozz magaddal vizet is, mert Mcdöglesz a melegben
vasárnap, jelenés 9:30-kor, szintén teljes menetfelszerelésben, Az Erődben
Figyi, én linkeltem be a www.sharks.hu/galériába 244 képet a szombati meccsről. Nyugodtan linkeld át a tiétekre is, hisz ti is ugyan olyan részese voltatok mint mi.
A kezem már jobban van szóval leszek már edzésen.Vasárnap azért nem voltam mert egy ......... darázs megcsípett az alkaromon Szombaton.És alergiás vagyok rá!!!!Szóval a kétszeresére dagadt.De most már jó.Igy könnyen lehet alkart gyúrni.Egy csípés és máris popeye vagy!!!!!