Azt se feledjük hogy a kínai ugyanolyat csinál mint a japán,csak feleannyi anyagból.És negyedannyi pénzért,mivel gyerekeket dolgoztatnak.Egy tál rizsért egész nap rakják össze a szarokat.
egy gyűrűtörés bármikor előfordul.Négyüteműnél esetleg egy olajzás megszűnése egy apró piszok miatt.a kínai szar olyan mint az orosz szar. Az Ural motoroknál is volt olyan példány aminél a kosz símán ment be a szelepdekni alá.
a kisebb fogyasztás nem helyettesíti a megbízhatóságot.Arról nem is beszélve hogy gond esetén azért egy simsont könnyebb megjavítani az út szélén (esetleg segítséggel) mint egy szar anyagból készült négyütemű szemetet.
Meg kell védjem a kínait, nekem Simsonom volt nagyon sokáig, de ami most van egy Keeway Knight fasza kis nyomatékos motor, több mint 30ezer km. van benne és semmi baja szépen ketyeg a motorja. A Simsont én faragtam!
Különbenis... a legolcsóbb helyen 50 000-ért árulják ezeket, plusz karbi (10 000), meg kipufogórendszer (még 15-20), jóesetben még a gyújtás is bennevan.
Pont 38000-ért kapnál egy komplett faszát? Ezt azért remélem Te sem hiszed el...
És egyáltalán nem vagyok elhamarkodott.A mustangtól is megszabadultam,mert 1 kellett a pénz,2,nem felelt meg nekem.
Nem vagyok múzeum,és nem tudok sajnos ennyi mindenféle gépet tartani itthon.Se helyem,se pénzem rá.Biztit se tudnék többre költeni akkor meg minek?h kerülgessem meg nézzem?
Sajna szegény vagyok.Régen volt sok motorom,most meg ...
Nem lenne rossz biznisz, amennyiért vettem annyiért visszaadnám,plusz a begyűjtött cucckupacot is adom hozzá!8e ft-os eredeti új német alaplap stb.hülye furkált lyukak rendbetéve,kilakatolva.Az ülés rogyott tartója megcsinálva,kiegyenesítve.
Faszentosan rendbetettem,új kipufftömítés,blokktetőre gumidugó stb...meg 1 dióknyi jó alkatrész!Mindezt ajándékba.
Nem szar az a kínai(kivételesen!)Jobb mint a Simson,minden paraméterét figyelembe véve.Csak 1 újabb fejlesztés.Ja és Kína brutálisan fejlődik,már úgyis minden ott készül.Az övé a jövő.
Nem véletlenül választotta ezt a kínai,nem volt hülye.A Honda legsikeresebb blokkja.60millió példányszámban készült eddig...és ez még csak a japó!ráadásul igaz h módosítottak ezt-azt a jingjangok rajta,de előnyére.Pl a vezérműtengely hondáéknál aluban!!! futott,itt már külön csapágyazták.aztán cdi gyujtás,erősített tulméretezett főtengely.
Simán átalakítható hengerszettel akár 11ccm-re is...nincs blokkfaragás...bár én nem akarom tuningolni.
Sajnos az emberek előítélettel vannak a kínaival szemben...sokszor joggal,d fejlődik,ez tény!
Sajnálom a simsont,tényleg jó,de hosszú távon a 2t-zés anyagi csőd.nem elég a drága benzin,még olaj is kell bele.Meg ez kicsit erősebb,nyomatékosabb blokk.
Javaslom ne add el, meg fogod ezt is bánni... mindig elhamarkodottan döntesz... az a szar kínai blokk egy rakás hulladék, japán másolat, épp csak pár mm különbségek vannak, mayarul a gyári alkatrész se jó bele, és megint lesz egy kókány géped, ami jó ha nem esik szét miskolcig. Ez a gép meg -habár nem könnyen-, de felvitt T.darócra, legalább Mezőtúrtól akadálymentesen... :)))) Ez innentől nem fog csalódást okozni. Én nem fektetnék megint bizonytalanba...
Hmm, Unokatesóm is veresegyházi! :) ...meg a zasszonykórus! :))))))
Magam picit délebbre, ill. keletebbre, Békés vármegye Szarvas városában lakom.
Pest környékén lesznek tavasszal börzék: BNV területén, és Szgetszentmiklóson a Kéktó szabadidőközpontban (vagymiazistenaz), majd mondom mikor mi, márciusban indul a móka, ha addig nem, majd ott lelsz. Vaaagy... ha sürgős, február 6. Szolnok, Cora parkoló! :)