Keresés

Részletes keresés

Mikolt Creative Commons License 2007.12.10 0 0 361

mert ossze-vissza hasznalom a kotoszavakat:)

tenyleg, Horasz, nalatok ezen a fronton van ujsag?

Előzmény: molloy (360)
molloy Creative Commons License 2007.12.10 0 0 360
Miért vagy? Egyébként nem.
Előzmény: Mikolt (358)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.10 0 0 359
200 hsz-t kellett visszaolvasnom, fene a sok lepcses szajba odaat.

Gratu Polly:)

H.
Előzmény: Mikolt (358)
Mikolt Creative Commons License 2007.12.10 0 0 358
vagy te is terhes vagy:)
Előzmény: molloy (357)
molloy Creative Commons License 2007.12.10 0 0 357
Na mi van, ide meg nem ír senki?

Én csakazértis itt gratulálok Jeminek.

És gratulálok Jeminek ;)

(Na jól van, a többieknek is. Minden gyereknek legyen haja, meg minden :))
manojoe Creative Commons License 2007.12.07 0 0 356
Ó, az fasza lenne, mert addigra már szabin vagyok, akár egy közös gyereklegeltetés a Szigeten is belefér!

H_G, mint mondottam volt, nem vagyok kompetens. Én ezt láttam; és az, hogy felszabadultan viselkedik valaki a depressziós időszakain túl, még nem mániás viselkedés. Szerintem. :)

Előzmény: Mikolt (354)
H_G Creative Commons License 2007.12.07 0 0 355
Nem minden depressziósnak vannak mániás szakaszai, ha jól sejtem.

Előzmény: manojoe (346)
Mikolt Creative Commons License 2007.12.07 0 0 354
leghamarabb dec. 17-en lenne jo. addig nem elek tarsadalmi eletet, aznap lesz anatomia vizsga.
Előzmény: manojoe (353)
manojoe Creative Commons License 2007.12.07 0 0 353
vasárnap délután nekünk jelenésünk van a haverjánál, mert a kishaver kistesója egy éves lett és fel kell köszönteni. Szóval én vasárnap délelőttöt vagy hétköznap délutánt ajánlom. Kivéve hétfő, szerda, péntek, amikor az apja is itt van :(
Előzmény: Mikolt (348)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.12.07 0 0 352
Gyertek! :-)

Ma elviszi az apja a nagyszülőkhöz, holnap hozza vissza (feltehetőleg hisztisen, mert ott nem alszik délután), de vasárnaptól már oké! :-)

Ja, és nem hinném, hogy depis vagyok, hogy teljesen oké e az szubjektív, biztosan lehetnék sokkal jobban is, de sokkal rosszabbul is, pillanatnyilag nem érzek semmi világfájdalmat.
Előzmény: Mikolt (348)
Tóthika Creative Commons License 2007.12.07 0 0 351
Nem merek kimenni a nappaliba. Összevesztem a lányommal (pontosabban megvontam tőle magam, mert gorombáskodott), most viszont zörög a macskánál valamivel, és nem szeretném tudni, mi az. ;-)))
Tipetupa Creative Commons License 2007.12.07 0 0 350
Csak zárójelben jegyezném meg, hogy a Xanax szerintem nem antidepresszáns, hanem nyugtató. Az antidepresszánsnak más a hatása.
Előzmény: AliceCsodaországban (344)
Tipetupa Creative Commons License 2007.12.07 0 0 349

Olyan jaj de sok változásra ugye nálam nem sok a lehetőség...

De úgyis az marad, hogy januárban jelenés van a pszichológusnál.

Majd meglátjuk.

Előzmény: Mikolt (343)
Mikolt Creative Commons License 2007.12.07 0 0 348
ha nem veszed tolakodasnak, elmegyunk erte szivesen, Zalan allandoan emlegeti Ivant.
Előzmény: manojoe (347)
manojoe Creative Commons License 2007.12.07 0 0 347
Mikor vigyem vissza az infralámpát? Veszek egyet magamnak is, olyan fincsi :)
Előzmény: Mikolt (345)
manojoe Creative Commons License 2007.12.07 0 0 346
Szerintem a depresszióval pont az a gáz, hogy néha engedi a benne szenvedőt fellélegezni, akkor teljesen fel van dobva, pörög ezerrel és egyszercsak nyekk, megint egy "lenti" időszak következik, kinél súlyosabb, kinél enyhébb.

Bár nekem csak egyszer kellett szorongásoldót szednem, nem hiszek abban, hogy ne lehetne bármilyen kedélyjavító gyógyszerre rászokni. Én frankón rákattantam pszichésen az anxironra és amikor elhagytam, féltem attól, hogy visszajönnek a szorongások, de szerencsére nálam nem volt annyira komolya a dolog, hogy ez bekövetkezzen, csak a szorongás a szorongástól volt szar.. aztán elmúlt.

persze én nem vagyok kompetens, csak belefutottam már depressziósba életem során.
Előzmény: Mikolt (345)
Mikolt Creative Commons License 2007.12.07 0 0 345
es szerinted teljesen jol vagy es nem vagy depresszios?
Előzmény: AliceCsodaországban (344)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2007.12.06 0 0 344
És mi van azzal, aki az életmódváltástól lesz depressziós?
Mert velem ez történt, amikor felment a cukrom és állandóan mindent meg kellett gondolnom, hogy mit egyek, mit igyak, meg naponta másfél órát kellett sétálnom stb... egyszerűen úgy éreztem, hogy ez nem én vagyok, ez valaki más.

Én amúgy akkor Xanaxot kaptam (ma már nem írhatja fel a háziorvos, csak ideggyógyász vagy hasonló), és az nagyon jó volt, hetekig szedtem, aztán fokozatosan hagytam abba, először napi 2x1, majd napi 1x1 tablettával, atán időnként egyet.egyet bekaptam... még mindig megvan az utolsó doboz bontatlanul.
Előzmény: Mikolt (343)
Mikolt Creative Commons License 2007.12.06 0 0 343
szerintem a gyogyulas csak teljes eletmod valtozassal erheto el, ugyanugy, mint a fogyas...
Előzmény: Tipetupa (341)
Tipetupa Creative Commons License 2007.12.06 0 0 341
Végigcsináltam egy terápiát, azért nem "csak úgy" álltam le.
Előzmény: Mikolt (340)
Mikolt Creative Commons License 2007.12.06 0 0 340

amikor en abbahagytam, akkor egy oriasi fenekestul felfodulas volt az eletemben. akkor jott az Istvan, es huzott felfele.

ez szerintem olyan, mint a gerincfajas: ha fajdalomcsillapitot szedsz ra, majd egyszer csak abbahagyod az okok megszuntetese nelkul, akkor ujra fog fajni. de ha meggyogyul a gerinced, mar nem kell szedned semmit. tehat ha semmi nem valtozott az eletedben, akkor nem jo otlet abbahagyni.

Előzmény: Tipetupa (339)
Tipetupa Creative Commons License 2007.12.06 0 0 339

Férjem fölvetette ezt a lehetőséget is, de hát tul.kép. ugyanaz a hatása. Azt nem tudom, hogy ugyanúgy függőséget okoz-e, de az antidepi is csak 1 hónap szedése után tesz függővé.

Mondjuk most mindenképpen várok, hogy januárig mi lesz, akkor úgyis jelenésem van a picimókusnál is. Vele is megbeszélem, csak hát ő eredetileg is mindig talált indokot arra, hogy éppen miért NE hagyjam abba. Én meg szeptembertől marha bátran fokozatosan elhagytam és tuti magabiztos voltam, hogy nem lesz velem semmi gubanc. Most meg jó nagyot koppantam. :-S

Előzmény: H_G (338)
H_G Creative Commons License 2007.12.06 0 0 338
Az antidepresszáns szedése és nem szedése között van egy átmenet is, az orbáncfű. Enyhe szer, de határozottan nem hatástalan.

Tipetupa Creative Commons License 2007.12.06 0 0 337
Értem. Egyelőre én is erre szavazok, köszi a megerősítést.
Előzmény: Mikolt (336)
Mikolt Creative Commons License 2007.12.06 0 0 336
melypont mindig van, idorol idore. en egyszeruen tudatosan direkt nem akarok ujra antidepresszanst szedni.
Előzmény: Tipetupa (334)
Yv Creative Commons License 2007.12.06 0 0 335

nálunk Apa a nagy csokifaló. de ha megmondják neki, hogy a csoki tabu nem eszi meg:)))

pl. a héten ő csomagolta ki azt a szatyrot, amibe a mikulás belerakta a csokikat. és bontotta volna ki, mikor Anya mondta, hogy azt a mikulás hozta és csak hatodika reggel kapja meg, eltette.

aztán tegnap este megkérte Anyát, hogy jöjjön már a mikulás, mert nagyon enne csokit:)))

Előzmény: Mikolt (332)
Tipetupa Creative Commons License 2007.12.06 0 0 334

Mikolt, Szasa, jól emlékszem, hogy ti szedtetek antidepresszánst és aztán sikerült róla lejönnötök?

Amikor abbahagytátok volt mélypont ami arra utalt, hogy újra kéne kezdeni? (Mármint hogy az eredeti tünetek visszatértek.)

Tipetupa Creative Commons License 2007.12.06 0 0 333

Duplán kell behajtani rajtuk. :-)

(Nálunk az a poén, hogy EGYMÁST tuti nem felejtik el megkínálni. Ha nincs is itthon a másik, elraknak egymásnak egy-egy darab akármit.)

Előzmény: Mikolt (332)
Mikolt Creative Commons License 2007.12.06 0 0 332
a ket ocsem siman megzabalta azt a kb 6 tabla csokit, amit anyam a fiaimnak dugott el karacsonyra.
Előzmény: Tipetupa (331)
Tipetupa Creative Commons License 2007.12.06 0 0 331

Voltak gyerekei?

Én most látom, hogy a mieink tegnap lazán megették a tegnap hazahozott vállalati csokit anélkül, hogy megkínáltak volna. :-) Szerintem Apjuk sem evett belőle.

Mondjuk lehet úgy is mondani, hogy csak vigyáztak ránk. :-)))

Előzmény: rpanni (330)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!