Keresés

Részletes keresés

Zero Creative Commons License 2000.03.23 0 0 149
supertzar: ezeket magánszemélyként mondom, nem pedig negative art-ként, főleg azért nem, mert az nem egyszemélyes. /mondjuk a mood-ot egyikünk sem szereti/. Ez amúgy egy poén beszólás volt, Locus Star fel is ismerte, lásd feljebb. Véleményem a topic komoly szándékkal tett hozzászólásaival kapcsolatban nem változott. Az idézet az nem szó szerinti volt, csak egy kis irónia...

adamskij: kösz, bár nem tudom, hogy te érted-e, hogy supertzar bátyánk honnan keveri bele ebbe a N.A.P-ot, mivel ezen hozzászólások és a koncertszervező + egyéb tevékenység között túl sok összefüggés nincs az e-mail címen kívül. Na jó van: nem hívom az Ossiant, meg a Mood-ot, de ez személyes meggyőződés és nem MHH, vagy Concerto-ellenesség kérdése, ilyen feltételezés paranoia kicsit, supertzar!

Előzmény: supertzar (135)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.23 0 0 148
Locus Star:A Maniac nem valami olyasmit pampogott, hogy a marhafejek helyett disznófejeket akartak? Vigyázzatok ezekkel a csákókkal, mer' agresszívek ám ha nem a megfelelő koponya vércsöpög a színpadon, oszt' nektek szaladnak a szikékkel...:-)))))))))))))))

Más.

Véleményem szerint nincs értelme olyan bandákat emlegetni, akikről eleve tudható, hogy drágák. Például az USA-ből idehozatni egy zenekart, gondolom,logikus,hogy nem olcsó, ezért ez csak akkor valósulhat meg, ha az illetékes épp' Euro-turnén van,nem? Úgy tudom viszont, hogy a Hades tervezi a látogatást az öreg kontinensen, hát akkor miért ne?
A skandinávok közül meg továbbra is Meshuggah... bár ezek lusta sertések, és csak Svédhonban adnak egykét haknibulit...:-))))) vagy ha mégse, akkor Thordendal vágja le a fél kezét, vagy Haake darálja le enmagát...:-)))

Bookshie Creative Commons License 2000.03.23 0 0 147
Egyre csak kérünk és kérdezünk. A sor lassan végeláthatatlan. Zero, köszi a HIM-et! Úgy látom, a Nevermore másoknak is piszkálja a hiányérzetét! Ez dicsérendő.
( turpi ) Creative Commons License 2000.03.23 0 0 146
Akkor mar a Funeral Bitch-et meg az Obediencet is jatszatok el :)
Marduk kills
Előzmény: Locus star (143)
taptarap Creative Commons License 2000.03.22 0 0 145
és akkor a magyarok kozul:
árnzak, P. G. Csoport, Dying Wish,
Espé Creative Commons License 2000.03.22 0 0 144
supertzar!

NEVERMORE-t akarok. Velük tárgyaltok? Én ha élőben hallhatnám Warrel Dane-t, fixre ott helyben lepetéznék.

Locus star Creative Commons License 2000.03.22 0 0 143
zero:
Most minek kellett lelőni azt a poént, amit utolsó pillanatig titokban akartunk tartani ???
Mármint, hogy nyomjuk a Mardukkal a Celtic Frost "Into the crypts of rays" c.klasszikusát.
Sanyi már intézi a marhafejeket...

HG

Előzmény: Zero (133)
ABATH Creative Commons License 2000.03.22 0 0 142
Persze ha Hellecopters nem lehet,akkor jó lesz
HELLACOPTERS is!
Köszi
ABATH Creative Commons License 2000.03.22 0 0 141
Szevasztok!
Nem lehetne esetleg Hellecopters vagy mondjuk
Backyard Babies,ha már mindenféle stilust szeretnétek? Meg ők is svédek!
Hali

Long Live Rock N' Roll

Törölt nick Creative Commons License 2000.03.22 0 0 140
supertzar!

Ja, igen, a pokolbugyorban különösen szeretek, nekem való. Nem is anyázás végett (ilyen is van :)) kérdeztem a hivatalos információról, csak azért, mert tele van a hócipőm azzal, hogy állandóan dezinformáltnak érzem magam. De megnyugtattál, megköszönöm az infót. A feszt kezdetéik pörgök is haza a kénköves cd-imhez.

Rh-

Előzmény: supertzar (138)
adamskij Creative Commons License 2000.03.22 0 0 139
Szerintem a Filozófia platformba kellett volna helyezni. :DD
Előzmény: Törölt nick (137)
supertzar Creative Commons License 2000.03.22 0 0 138
a poklok bugyra nekem tetszik :-)
látom, vannak akik amúgy is oda kívánnak...

Szóval, concerto homepage a hivatalos, itt csak a locsi-fecsi megy. Ha van új infó, ide is feltesszük, de csak azért, hogy egyből kapjunk néhány gyors cinkelést. Mazochizmus rulez!

Mivel csak márc. közepe van, a végleges infókkal nem csúsztunk ki még sehonnan.

Előzmény: Törölt nick (137)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.22 0 0 137
supertzar!

Nem is tudom, melyik topikba illene, mindegy, ide írom: szeretném megkérdezni, hogy az sr2k végső helyszíne, időpontja, föllépők, zsé, amibe kerül stb. és egyéb szuper információk hivatalos fóruma mi lesz? ez a topik, a mhh, esetlek a poklok bugyrába szálljak alá sátáni kinyilatkoztatásért

adamskij: igazad van :) Amúgy a basztát hova raktad volna? szexbe, politikába? :))

Rh-

adamskij Creative Commons License 2000.03.22 0 0 136
Nem lehetne a kezdődő anyázási roham elől felmenteni ezt a topicot (is)?

Please, egymás szapulására a Basztatopicot használjátok.
(ez érdekes módon szintén a Kultúra platformon található)

Amúgy Zero ne vedd fel. És ne add fel. Igazad van.

Előzmény: supertzar (135)
supertzar Creative Commons License 2000.03.22 0 0 135
Zero:

Nem tudom, hogy art-e amit csinálsz, de negatívnak elég negatív.

Az alábbi mondás tőled szerintem zseniális volt, az akár mottó is lehet számodra:

"Attól függetlenül, hogy jogosak-e a topic kritikái, mindenképen hasznosak, ehhez nem férhet kétség..."

Ezt vmikor még a b/d/d topikban köpted ki. Ugye, kábé annyit tesz, hogy mindegy milyen baromságokat írunk itt le, az csak hasznos lehet. Gratula!

Még annyit kérdeznék, hogy az alábbi idézet honnan származik:
"hazánk vezető metal csapatába a Mood-ba"?

Előzmény: Zero (133)
fabig Creative Commons License 2000.03.22 0 0 134
Az Obstruction zenekar nagyon jó és szinvonalas heavi metal zenét játszik.
Győr és környékén nincs náluk jobb!!!
Csak így tovább!

Zero Creative Commons License 2000.03.22 0 0 133
Glenn: ha lehet, a Mood-ot tegyétek (ők biztos ott lesznek a magyar fellépők között, sajna...) a Marduk elé. Kíváncsi vagyok Mardukék közül beszáll-e valaki egy kis örömgitározásra "hazánk vezető metal csapatába a Mood-ba".

Amúgy tényleg kár, hogy In Flames-ék nem érnek rá, de még mindig ott vannak a szomszédjukban a finn testvérek, köztük a Sentenced, Nightwish, Amorphis trió

Bookshie: sőt még a HIM is, akik bizony nagyon jók

Emlékeztek még az Aura Aetas-t a summer rocks-ra beszólásra? Nem tudom ki volt az, de szellemes és megfontolandó ötletet vetett fel...

Előzmény: Locus star (119)
Törölt nick Creative Commons License 2000.03.22 0 0 132
Sziasztok, Szervezők!

Hmmm, külföldről de jó is lenne, ha hoznátok a CRIMSON GLORYt, ha már a DREAM THEATERt sehogy se sikerül idáig elcibálni...
Örülnék egy PINK CREAM 69-nek is (segíccség, há' mé' dobá'nak paradicsomma'), persze az igazi félistenek akkor lennétek, ha összehoznátok újra itt a PSYCHOTIC WALTZ-ot (RIP)...
Magyarok közül, ha már magunkat nem sportszerű ajánlani (uhhhh, de azért a rejtett segélykiáltást észleltétek, remélem... :-) ), a Symmetryéket szívesen látnám odakint...

Vannak már 100% biztos fellépők?

adamskij Creative Commons License 2000.03.22 0 0 131
A következő bandákat javasolnám. Semelyik sem volt Magyarországon,
megfizethetőek, és eddigi infók szerint rá is érnek ilyen időtájban:

Amorphis
Borknagar
Tristania
My Dying Bride

De nehogy csak magamnak kedvezzek, mondok mást is:

Blind Guardian
Emperor

És még hozzátenném, hogy tavaly volt egy lengyel fesztivál,
(asszem Katowiczében), ahol az Emperor fellépett, pedig csak
cseh vagy lengyel zenekarok voltak mellette.

Phaetos Creative Commons License 2000.03.22 0 0 130
Glenn:ha végigolvasod láthatnád nem azt irtam hogy ne hozzátok ide,mert tudom hogy sokan szeretik.Csak megemlitettem hogy ők valahogy nekem nem hiányoznak, aminek fele fele arányban van zenei és személyes oka.Az már nagy baj lenne ha 1-2 ember izlése szerint müködne a dolog.
Az szomoru hogy In Flames nem lesz, és hát a COF-ot is megnéztem volna.Ha már brutál akkor próbálkozzunk egy Emperrorral.Bár ők is közlik hogy nem érnek rá:)
EZ van sajnos minden fesztivál nyáron van és hát nagyon sok helyen már lekötött bandák vannak.Bezzeg ha a déli féltekén élnénk akkor mindenki jönne ezerrel mert télen nálunk lenne 30 fok:)
Dream tényleg király lenne, de nem tufdok róla hogy valaha is bármilyen fesztiválon fellépnének.Ők ahhoz már tul nagyok és tul drágák:)
De talán önmagukban eljutnak ide.Ez van ezt kell szeretni.
AMot és MDB-t én is elviselném.Norvégia többi gyönyszeméről nem is beszélve.TOT Tristania, stb.

Ripper Creative Commons License 2000.03.22 0 0 129
Hát én a következőket látnám szívesen (a megfizethetőséget és a ráérést lehetőleg figyelembe véve): Vanden Plas, Dark Tranquillity, Opeth, Primal Fear, Testament, My Dying Bride, Mindfeed, Overkill, Nevermore, Control Denied, Metalium, Katatonia, Gardenian, Sinner, Borknagar, Amorphis, Children Of Bodom és még sorolhatnám...
Bookshie Creative Commons License 2000.03.22 0 0 128
Valaki csak ráér odafenn, a cidris északon! Vagy ezek a svédek, finnek mind a Bahamákon üdülnek? Mizújs Nightwish-ékkel? Vagy Alexi és a Bodom tavi ifjak? Sinergy? Hát senki sem vágyik errefelé? (A HIM-et nem kérdem, mert őket senki sem ösmeri... Vagy mégis?)Azért egy Savatage-nak örültem volna. Warrel Dane úr?...
taptarap Creative Commons License 2000.03.21 0 0 127
nos szerintem ott kellene kezdeni, hogy egyszer mindent érdemes megnézni. Nem hiszem, hogy a Marduk olyan suru vendég lenne itthon, hogy ne lenne érdemes legalább egyszer megnézni. Nem szeretem a "horgos, vérfolyatos" zenéket, de attol meg fogom nezni, hogy utána jogosan mondhassak jo, vagy rossz vélemenyt.
Talán egyszerubb lenne, ha mindenki csak azt sorolná, mit akar látni, és nem kezdenénk végtelen felsorolásokat, hogy mit nem, lehet, hogy ha elore leszolsz vmit, utána szégyelleni fogod azon véleményedet
glenn Creative Commons License 2000.03.21 0 0 126
Nem azt írtam, hogy úgyis haza mennek, csak Phaetos-al csípkelődtem! Ha azzal nyit, hogy csak Marduk ne lenne, arra mit lehet írni? Addig megiszik 2 sört, sétál a városligetben stb..
Eddig mindíg azt lehetett olvasni, hogy mi LEGYEN, a 2. zenekarnál meg már az jön, hogy "jaj csk azt ne!". Ez vicc! Nincs igazam?
Előzmény: taptarap (121)
Fafara Creative Commons License 2000.03.21 0 0 125
ja sorry, hülye vagyok, már megint figyelmetlen voltam, megyek is aludni
Előzmény: Fafara (124)
Fafara Creative Commons License 2000.03.21 0 0 124
mi az, hogy nincs kész?? lehet róluk szó??? mit nem adnék...
Előzmény: glenn (122)
Libertine Creative Commons License 2000.03.21 0 0 123
Igen!!! Dream Theater, Opeth.....és Hypocrisy!!!
Ha ez megvalosulna, megvan az elso jegyvasarlo!

a libertine

Előzmény: taptarap (121)
glenn Creative Commons License 2000.03.21 0 0 122
Szóval a Judas és az Iced Earth még nem lesz KÉSZ.
Előzmény: glenn (120)
taptarap Creative Commons License 2000.03.21 0 0 121
hat ez tenyleg eleg hulye hozzaallas, hogy ugyis hazamennek. Miert, fellottek a pizsit, azert senki nem fog hazamenni, aki eljon ide.
De mit szolnatok a kovetkezokhoz:
DREAM THEATER
OPETH
MACHINE HEAD
vagy egyik sem illik bele a METAL-ba, de akkor hol kezdodik a hatar?
(Es melyik a megfizetheto kulfoldi zenekar?)
glenn Creative Commons License 2000.03.21 0 0 120
Phaetos: örülök, hogy nem mennél haza a Marduk miatt! Egyéb infók: jegyár csak a pontos fellépők, gázsik, technikai igényeik, szállás, repjegy, luxus nők stb.. tudatában, de 3.500 Ft alatt/nap.
Akikkel tárgyaltunk, de biztosan nem jönnek, vagy legalább is úgy látszik most:
Danzig - megfizethetetlen
COF - megfizethetetlen
Slayer - megfizethetetlen
Judas Priest - még nem lesznek lész
Savatage - nem ér rá
Iced Earth - még nem lesznek lész
In Flames - nem ér rá
Arch Enemy - nem ér rá

Most nyilván azt kérdezitek, hogy ha ők nem, akkor ki igen? Higgyétek el, mindent megteszünk, hogy egy erős, átfogó line up-ot hozzunk össze. Figyelembe vesszük a topicokban ajánlott zenekarokat, a Concerto honlapon sok szavazattal támogatott és a Hammerben levélben kért bandákat!
Kérlek, támogassatok bennünket ..

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!