Igus, ma lecseréllek, ha itt boxerezel nekem. Madárjós kollega nem akar a komoly kérdésünkre felelni, hát akkor elmondom én a meglátásomat, oszt attól úgyis rögtön válaszolhatnékja támad majd... :O))
Szóval én úgy gondolom, hogy ha egy laza boxer van rajtad, akkor a popód izomzatát nem tudom majd rendesen masszírozni, mert az anyag örökké a kezemre csúszik majd. Szvsz ezért nem jó viselet a boxer. Ráadásul csupa olaj is lesz.
Hehehe, ez a kertecske ügy, ez eddig fel se merült bennem, mert én a férfiboxert nem úgy viselem, mint a pasik szokták, (márminthogy alkalmasint képes legyen kikandikálni a hőmérő), hanem inkább egyféle rövidnadrágként funkcionál.
Ezekszerint Zebrina javaslatára benne maradok a bugyimban B-)) és továbbá rárántok a tetejire egy lötyögős boxert is. B-)
Szerintem csatlakozhatsz hozzánk (fiú vagy ?) mert az elméleti anyagot leírtuk, a jegyzeteket megkaphatod, a gyakorlatira meg van még lehetőséged pótolni.
Én a részemről nem tervezek újabbat mostanában. Ebbe még esetleg becsatlakozhatsz. a holnapi anyaggal érünk a feléhez, méljél gyorsan ha gondolod és válaszolok holnap kora délutánnig . . .
Ennyit tudok neked mondani. Ha ügyes vagy be tudod hozni az anyagot ha nem, akkor is jól "szórakozhatsz". :-))
Üdv Emberek!
Ez a 3. próbálkozásom, tehát elnézést, ha az első kettő is megérkezik..
Szóval: Sajnálattal láttam, hogy lemaradtam egy itt szerveződött masszázstanfolyamról. Érdeklődnék, hogy nem lehetne esetleg behozni a lemaradást, illetve nincs elég jelentkező egy újabbra?
Június közepétől ráérek, akár hétköznap esténként, akár hétvégén.
... igen, emlékszem rá - említetted - hogy a szappanos víz nem az a közeg, amiben megmerítkezhetünk, míg a kezeid alatt okulunk. B-(
Hát ha nem, hát nem.
Akkor inkább én is csatlakozom az olajban fürödni vágyók társaságához. És közben kifúrja az oldalamat a kíváncsiság, hogy miféle meglepit ígértél ???