Keresés

Részletes keresés

LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.12 -2 1 2738

Ő volt az, aki egyoldalúan felrúgta a szövetséget, ő megy. Gyerek nélkül. Fordított esetben a nő leszarja, hogy ő rúgta fel az egyezséget, körömszakadtáig harcol a gyerekért, holott erre semmilyen erkölcsi alapja nincs.

plusz hozzatennem, hogy en valtoltt elhelyezest akartam, kozos felugyelettel. soha nem akartam, hogy eltunjkon a gyerekek eletebol, nekik mindket szulore aktivan szukseguk van.

es valahogy igy indultunk, csak mivel nem volt a kapcsolattartas birosag elott szabalyozva, szep lassan 0-ra csokkent az idom (kb. 1/3-rol indult, az kvazi valtott elhelyezes)

nagyon nem tetszett neki, hogy lett csajom (jobb, csinosabb no), utana jottek a balhek, elidegenites, stb...

Előzmény: Cabron01 (2736)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.12 -2 1 2737

amint felmerul a gyerekbantalmazas, csak felugyelt kapcsolattartas lesz. ennek oromere hamis vadak tomkelege van a valofelben levo noktol. szankcio semmi.

Előzmény: Cabron01 (2722)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -2 2 2736

"De őszintén szólva magam sem értettem a döntését , hogy elsőre miért hagyatékozta rám a gyerekeket vita nélkül . Megnyugvást is , meg csalódást is éreztem egyszerre . Fordított esetben én körömszakadtáig harcoltam volna értük."

Azt nem tudhatom, hogy mi vezérelte, de így a korrekt. Ő volt az, aki egyoldalúan felrúgta a szövetséget, ő megy. Gyerek nélkül. Fordított esetben a nő leszarja, hogy ő rúgta fel az egyezséget, körömszakadtáig harcol a gyerekért, holott erre semmilyen erkölcsi alapja nincs. Látod, te is ezt tetted volna. 

Erről vakerál az olvtárs, akit párszor már lehülyéztél. A nők egy része aljas, ez van. 

Előzmény: Anyóca99 (2726)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -2 1 2735

De most már így van. Tehát, van változás.

Előzmény: Törölt nick (2730)
alaptalan Creative Commons License 2019.12.12 -9 0 2734

nyilván...

(bisssssztos ezért neveztem tréfás kedvű kópénak! Mert annyira együttérzek vele)

Előzmény: Törölt nick (2727)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 0 2 2733

Persze .  " Nem tehetek róla , hogy beleszerettem . "  Ne mondd , hogy nem nyomós ok !

Előzmény: Cabron01 (2724)
robopassmeet Creative Commons License 2019.12.12 -2 0 2732

És szted miért akarta volna tartani veled a kapcsolatot?

Előzmény: Törölt nick (2730)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 -1 3 2731

Akkoriban még nem voltam hülye  (dehogynem ! :-D) , most meg még nem vagyok amnéziás .

Sose mismásoltuk a témát , ha vita volt valamiről . Melléduma nélkül , világosan , bele a szemébe .

Rámunt oszt' annyi .... és kéznél volt akibe beleszerethetett . Húsz év nagy idő , plánehogy' a szinte gyerekszerelem óta sokat változhattunk .  Mi ebben a létezhetetlen ?  Ki tudja ....ha ismerte volna őt is már akkoriban , nem belé szeretett volna-e már akkor is helyettem ....

Előzmény: Cabron01 (2715)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.12 -1 1 2730

Nem így volt. Talán lehetett volna így nagyon sok pszichológiai kivizsgálás, meg nem tom én még milyen bírósági hercehurca árán, amik alatt engem szarrá abuzált volna még tovább a rendszer. Szerencsére a fater le se szart. :)

Előzmény: Cabron01 (2722)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.12.12 -2 1 2729

Ezt - fordított felállásban - pont ti csináljátok!

Előzmény: Törölt nick (2727)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 0 3 2728

Nemtom' , de kétlem . Elvette a szerelmét  (előtte az én vállamon sírta el , hogy terhes a csaj , nősülni kell :-D) , lett 3 gyerekük . Azt viszont tudom , mert elmesélte az új asszony évekkel később , hogy nagyon megbánta .

Hogy őt is megcsalta-e , arról fogalmam nincs .

Előzmény: robopassmeet (2713)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.12 -1 1 2727

Mindennek oka van ennek is. Ebbe most itt nem megyek bele. 

Mondd! Te képtelen vagy meglátni a pszichopata barom felelősségét, csak azért, mert az hímnemű?

Előzmény: alaptalan (2725)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 0 2 2726

Igen irónia volt . De őszintén szólva magam sem értettem a döntését , hogy elsőre miért hagyatékozta rám a gyerekeket vita nélkül . Megnyugvást is , meg csalódást is éreztem egyszerre . Fordított esetben én körömszakadtáig harcoltam volna értük .

....és ne mondd , hogy mert nem akart cirkuszt . Egy kis cirkuszolás sose volt akadály a  "megbeszéléshez" .

Most is azt gondolom , hogy neki így volt jobb . Nem hiszem , hogy a nála 14 évvel fiatalabb szerelme kitörő örömmel hozzáment volna két gyereknyi hozománnyal .

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (2706)
alaptalan Creative Commons License 2019.12.12 -7 2 2725

anyádtól kéne megkérdezned, hogy miért pont egy pszighopata faszt választott?

(és bármit mond az elmebeteg NaNe, az ilyen eset a statisztikailag kimutathatatlanul ritka!)

Előzmény: Törölt nick (2707)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -2 0 2724

És sikerült feltárni az okokat is? 

Előzmény: Anyóca99 (2719)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.12.12 -2 0 2723

Várjuk meg, mit válaszol az én kérdésemre. Ha egyáltalán...

Én sem értem, hogyan tagadhat meg egy szülő egy ilyen kérést...

Előzmény: Anyóca99 (2721)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -2 2 2722

Úgy tudom, hogy az ilyen súlyos esetekben irányított láthatás van külső helyszínen, gyermekpszichológus segítségével, és ha úgy tűnik, hogy ezek a láthatások a gyereket sokkolják, akkor megvonhatják a láthatást. 

Előzmény: Törölt nick (2716)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 -1 2 2721

A mamák sajnos már özvegyek voltak akkorra . De ha éltek volna , a papák sem lettek volna elutasítók . Nem is értem a felvetést . A szülő elutasítaná a bajban lévő kölket ? Még ha éppen ő a hibás is ....

Előzmény: püfffneki (2701)
alaptalan Creative Commons License 2019.12.12 -8 1 2720

írja a NaNe (és meg is esküszik rá)

...mennyémá...

Előzmény: Törölt nick (2690)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 0 3 2719

Októbertől decemberig szinte egyébről se beszéltünk . Apu aszonta' mindjárt az elején , hogy várjak , majd kiszeret a csajból . Decemberig bírtam .... Ha nem ritkulnak a kimenők , te elhinnéd ?

Báááár .... szerintem akkor se tudtam volna megemészteni . Csak elkínlódtunk volna még pár hónapot . Minek ? Hogy tropára csináljuk egymás idegeit , idegbajosak legyünk a gyerekekkel ?  Így meg szinte békében váltunk el .... még ügyvédhez se mentünk . Apuka a haláláig tartotta velem a kapcsolatot , az új családjával jópárszor találkoztunk a fiaméknál . Mert érdekes módon apuka akkor kezdett jobban érdeklődni a fia iránt (gyakorlatilag mire megöregedett) , mikor már annak is családja lett .

Előzmény: ásítósmacska (2695)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.12.12 0 0 2718

:-D :-D

Előzmény: robopassmeet (2717)
robopassmeet Creative Commons License 2019.12.12 -2 0 2717

Nem vállalta otthol se a vct műveleti terület ellenőrzését:-))

Előzmény: ásítósmacska (2712)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.12 -1 2 2716

Igen Póniló! OK! Befejeztem. Az esetem teljesen egyedülálló, és egyedi, soha, senki mással nem történt meg hasonló. Én kérek elnézést, és adok hálát a sorsnak, h a fater talált egy lotyót, akin tovább kiélhette a hajlamait. Mert a bíróság szerint volt LÁTHATÁSI JOGA! Szerencsére nem élt vele.

Nem vetítem ki. Tudod, a traumáimat feldolgoztam. Tudom, h vannak ribancok. És azt is tudom, h néha túl van tolva a feminizmus. De azt is tudom, h nagyon sokan szenvednek az igazságtalanságok miatt. És sem a nők, sem a ffiak oldalára nem rakom le a voksomat. 

Két külön dolog amiről beszélünk. 

Nem lehet kijelenteni, h minden nő hazudik, mint ahogy azt sem, h minden ffi egy tróger. 

Ha én állítok valamit, és alátámasztom a saját feldolgozott esetemmel, akkor kivetítek. Ha csak úgy állítom, akkor hazudok.

Sztem téged ért valami olyan trauma, amit nem tudsz feldolgozni, és (legalábbis a látszat szerint ) rohadt előítéletes vagy a nőkkel szemben. 

Anyám közénk állt, és az ütleg ráirányult. Aztán a fater elaludt, és elmenekültünk taxival. 

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (2708)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -2 1 2715

Biztos vagy abban, hogy nem próbálta meg megbeszélni? 

Tudom, hogy kőkemény történet is lehet meg is hallani a másikat akkor, amikor a magunk hibájával kell szembesülni.

Előzmény: Anyóca99 (2709)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.12 -2 0 2714

nem, valojaban eleg tipikusak ezek a valasi, gyerekelhelyezesi ugyek

Előzmény: Törölt nick (2710)
robopassmeet Creative Commons License 2019.12.12 -2 0 2713

Csak szerette a változatosságot:-) De amúgy sok nője lett még utánad?

Előzmény: Anyóca99 (2704)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.12.12 -2 0 2712

Volt róla szó, hogy visszamész? Vagy honnan tudod?

Előzmény: püfffneki (2701)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -2 0 2711

Ahogy abban sem, ha valaki azt mondja, hogy a nő bántalmazást hazudik, csak, hogy megfossza az apát a gyerekétől, te meg hozod a példát a ráordít a pszichomókus, hogy mi lesz, ha hazudik. Másik ügy!

Ugyanazt csinálod, amit nehezményezel. 

Előzmény: Törölt nick (2710)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.12 0 2 2710

Mindenféle eset van. Olyan is van, h a vizsgálatot végző pszichológus ráordít a gyerekre, h az hazudik, és jól gondolja meg, mit mond, mert attól függ, h a faterja börtönbe kerül-e. 

Szerinted?

De erre nem válasz, h egy MÁSIK nő, meg veri a gyerekét. 

Az egy MÁSIK ügy. 

Ha pl. a szomszéd csalja, és veri a feleségét, az nem azért van, mert a kollégád felesége egy kurva. Nincs logikai összefüggés... 

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (2691)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 0 3 2709

" ...tényleg minden rendben volt-e otthon..."

Nyilván nem . Még véletlenül se hiszem .

Demá' apósom is megmondta pár évvel előtte : az egér is megunja mindig ugyanabba a lukba járni . (majd 7 évig jártunk mire összeházasodtunk , az  meg 12 évig tartott .... igazi gyerekszerelem volt) . Egy új szerelem sokkal izgalmasabb lehet , mint megbeszélni otthon , amivel nem elégedett az ember .

Előzmény: Abszolút Igazság (2681)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!