Ő volt az, aki egyoldalúan felrúgta a szövetséget, ő megy. Gyerek nélkül. Fordított esetben a nő leszarja, hogy ő rúgta fel az egyezséget, körömszakadtáig harcol a gyerekért, holott erre semmilyen erkölcsi alapja nincs.
plusz hozzatennem, hogy en valtoltt elhelyezest akartam, kozos felugyelettel. soha nem akartam, hogy eltunjkon a gyerekek eletebol, nekik mindket szulore aktivan szukseguk van.
es valahogy igy indultunk, csak mivel nem volt a kapcsolattartas birosag elott szabalyozva, szep lassan 0-ra csokkent az idom (kb. 1/3-rol indult, az kvazi valtott elhelyezes)
nagyon nem tetszett neki, hogy lett csajom (jobb, csinosabb no), utana jottek a balhek, elidegenites, stb...
amint felmerul a gyerekbantalmazas, csak felugyelt kapcsolattartas lesz. ennek oromere hamis vadak tomkelege van a valofelben levo noktol. szankcio semmi.
"De őszintén szólva magam sem értettem a döntését , hogy elsőre miért hagyatékozta rám a gyerekeket vita nélkül . Megnyugvást is , meg csalódást is éreztem egyszerre . Fordított esetben én körömszakadtáig harcoltam volna értük."
Azt nem tudhatom, hogy mi vezérelte, de így a korrekt. Ő volt az, aki egyoldalúan felrúgta a szövetséget, ő megy. Gyerek nélkül. Fordított esetben a nő leszarja, hogy ő rúgta fel az egyezséget, körömszakadtáig harcol a gyerekért, holott erre semmilyen erkölcsi alapja nincs. Látod, te is ezt tetted volna.
Erről vakerál az olvtárs, akit párszor már lehülyéztél. A nők egy része aljas, ez van.
Akkoriban még nem voltam hülye (dehogynem ! :-D) , most meg még nem vagyok amnéziás .
Sose mismásoltuk a témát , ha vita volt valamiről . Melléduma nélkül , világosan , bele a szemébe .
Rámunt oszt' annyi .... és kéznél volt akibe beleszerethetett . Húsz év nagy idő , plánehogy' a szinte gyerekszerelem óta sokat változhattunk . Mi ebben a létezhetetlen ? Ki tudja ....ha ismerte volna őt is már akkoriban , nem belé szeretett volna-e már akkor is helyettem ....
Nem így volt. Talán lehetett volna így nagyon sok pszichológiai kivizsgálás, meg nem tom én még milyen bírósági hercehurca árán, amik alatt engem szarrá abuzált volna még tovább a rendszer. Szerencsére a fater le se szart. :)
Nemtom' , de kétlem . Elvette a szerelmét (előtte az én vállamon sírta el , hogy terhes a csaj , nősülni kell :-D) , lett 3 gyerekük . Azt viszont tudom , mert elmesélte az új asszony évekkel később , hogy nagyon megbánta .
Igen irónia volt . De őszintén szólva magam sem értettem a döntését , hogy elsőre miért hagyatékozta rám a gyerekeket vita nélkül . Megnyugvást is , meg csalódást is éreztem egyszerre . Fordított esetben én körömszakadtáig harcoltam volna értük .
....és ne mondd , hogy mert nem akart cirkuszt . Egy kis cirkuszolás sose volt akadály a "megbeszéléshez" .
Most is azt gondolom , hogy neki így volt jobb . Nem hiszem , hogy a nála 14 évvel fiatalabb szerelme kitörő örömmel hozzáment volna két gyereknyi hozománnyal .
Úgy tudom, hogy az ilyen súlyos esetekben irányított láthatás van külső helyszínen, gyermekpszichológus segítségével, és ha úgy tűnik, hogy ezek a láthatások a gyereket sokkolják, akkor megvonhatják a láthatást.
A mamák sajnos már özvegyek voltak akkorra . De ha éltek volna , a papák sem lettek volna elutasítók . Nem is értem a felvetést . A szülő elutasítaná a bajban lévő kölket ? Még ha éppen ő a hibás is ....
Októbertől decemberig szinte egyébről se beszéltünk . Apu aszonta' mindjárt az elején , hogy várjak , majd kiszeret a csajból . Decemberig bírtam .... Ha nem ritkulnak a kimenők , te elhinnéd ?
Báááár .... szerintem akkor se tudtam volna megemészteni . Csak elkínlódtunk volna még pár hónapot . Minek ? Hogy tropára csináljuk egymás idegeit , idegbajosak legyünk a gyerekekkel ? Így meg szinte békében váltunk el .... még ügyvédhez se mentünk . Apuka a haláláig tartotta velem a kapcsolatot , az új családjával jópárszor találkoztunk a fiaméknál . Mert érdekes módon apuka akkor kezdett jobban érdeklődni a fia iránt (gyakorlatilag mire megöregedett) , mikor már annak is családja lett .
Igen Póniló! OK! Befejeztem. Az esetem teljesen egyedülálló, és egyedi, soha, senki mással nem történt meg hasonló. Én kérek elnézést, és adok hálát a sorsnak, h a fater talált egy lotyót, akin tovább kiélhette a hajlamait. Mert a bíróság szerint volt LÁTHATÁSI JOGA! Szerencsére nem élt vele.
Nem vetítem ki. Tudod, a traumáimat feldolgoztam. Tudom, h vannak ribancok. És azt is tudom, h néha túl van tolva a feminizmus. De azt is tudom, h nagyon sokan szenvednek az igazságtalanságok miatt. És sem a nők, sem a ffiak oldalára nem rakom le a voksomat.
Két külön dolog amiről beszélünk.
Nem lehet kijelenteni, h minden nő hazudik, mint ahogy azt sem, h minden ffi egy tróger.
Ha én állítok valamit, és alátámasztom a saját feldolgozott esetemmel, akkor kivetítek. Ha csak úgy állítom, akkor hazudok.
Sztem téged ért valami olyan trauma, amit nem tudsz feldolgozni, és (legalábbis a látszat szerint ) rohadt előítéletes vagy a nőkkel szemben.
Anyám közénk állt, és az ütleg ráirányult. Aztán a fater elaludt, és elmenekültünk taxival.
Ahogy abban sem, ha valaki azt mondja, hogy a nő bántalmazást hazudik, csak, hogy megfossza az apát a gyerekétől, te meg hozod a példát a ráordít a pszichomókus, hogy mi lesz, ha hazudik. Másik ügy!
Mindenféle eset van. Olyan is van, h a vizsgálatot végző pszichológus ráordít a gyerekre, h az hazudik, és jól gondolja meg, mit mond, mert attól függ, h a faterja börtönbe kerül-e.
Szerinted?
De erre nem válasz, h egy MÁSIK nő, meg veri a gyerekét.
Az egy MÁSIK ügy.
Ha pl. a szomszéd csalja, és veri a feleségét, az nem azért van, mert a kollégád felesége egy kurva. Nincs logikai összefüggés...
Demá' apósom is megmondta pár évvel előtte : az egér is megunja mindig ugyanabba a lukba járni . (majd 7 évig jártunk mire összeházasodtunk , az meg 12 évig tartott .... igazi gyerekszerelem volt) . Egy új szerelem sokkal izgalmasabb lehet , mint megbeszélni otthon , amivel nem elégedett az ember .