Lelki problémák nyomasztanak? Itt megbeszélhetjük ugyanolyan kötetlenül, ahogyan ezt eddig is tettük, mintha mi sem történt volna..... Bizakodjunk, nem sokáig lesz ez az átmeneti menedékhelyünk!
Linkelni már megtanultam, Meoindil segített (ő mindig segít, ismerem személyesen is, cicás topictaliról), na, hogy ne kelljen végigolvasnod mindent, azt szeretném, ha a képek mellé tudnám írni a szöveget, csak nem megy, hátha te tudsz valamit!:-)
Bocsi a sok kajcis képért, ráadásul egyik se hurkás.:-)
Köszönöm, Gloomy!:-))) Igazán figyelmes vagy, no de ezt tudjuk mindannyian!:-)
Képzeld, ma Békásmegyeren a piacon láttam sült hurkát.:-) Jól megnéztem magamnak, legyenek emlékképeim, aztán kikötöttem a lángososnál, mert már nagyon éhes voltam.:-) (Fogalmam nincs, hány deka lehet 1 hurkinca, 10 dekát árultak 130 pénzért.)
Sajnos illatokat nem tudtam csenni, mert keveredett mindenféle más isteni sült husi illatával, így inkább menekülőre fogtam a dolgot.:-)
Nekem már közel egy évvel ezelőtt javasolta. De nehogy beszedjétek, mert rohadtul unalmas így az élet, mindent leszarok, nem érdekel semmi, nem okoz semmi örömet, és sorolhatnám.
Esetleg akkor lehet jó, ha maximum 4-8 órán keresztül hatna, és munkán kívül nem szednétek.
"Mielőtt betelne a pohár.... Leszarom Ideális megoldás a krónikus munkahelyi stressz kezelésére. A kockázatok és a mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg munkatársait, barátait!"
Nekem is naon tetszik ez a bogyedli!:-) Jó fej a pszichiátered, Gloomy! Holnap úgyis kikirándulok az enyémhez, majd jól megreklamálom, eddig ezt miért nem javasolta nekem?! Remélem, a TB 100 %-ban támogatja, kipróbálnám!:-) Alkalmazási területként első terület a posta lenne, ahol blazírt képpel szipkázzák be a lóvémat, pár "sárga lapra" a dögök! Lehet, még vigyorognék is közben, ha ezt szedném!:-)
Eddig a fiam szokta ezt elkövetni, most hogy nem lakik itt, én csinálom, már nagyon profi vagyok ám!:-) Meg aztán megy a rongyrázás, még a menyemtől maradt itt valami női borotva-szerűség, így könnyű!:-))) Teljesen biztonságos, még ilyen bénáknak is, amilyen én vagyok!:-)
Az előbb levágtam hátul a hajamat alul, meg leborotváltam a nyakamról, ami megmaradt, bekentem a fiam afther shave-jével, most úgy bűzlök, mindjárt rosszul leszek!:-))) Remélem, a macskák is túlélik!:-)