Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
azért az elég durva, hogy lassan már egy kérdést sem lehet feltenni az egyes művészeknek, vagy az ember nem mondhassa el véleményét mondjuk egy zenekarról vagy egy lyan okádék korszakról, mint a reneszánsz mert azonnal letiltják örökre, vagy megszűntetik és törlik a hozzászólásait. jó példa erre mondjuk a belga topics, ahol az elvtelen és színvonaltalan gügyögés és nyalizás magasiskolája látható. hát ez kell mndenhova??
komolyan mondom átnézhetnétek egyszer kétszer a dkba, hogy ott mi megy, és hogy hogyan kéne kezelni a konfliktusokat. nem biztos, hogy azonnali letiltással.
a sitcomos topikról meg annyit,hogy legalább annyit ideírt volna a tettes, hogy "kitöröltem a faszba köcsögök, mert nem tetszik a nicketek"
már megbocsáss, de én semmi ilyesmit nem mondtam rólad vagy neked. persze megvan a véleményem arról, amit csinálsz, de személyedben nem sértegettelek, annak ellenére, hogy te engem nyílvánvalóan egy primitív suttyónak nézel. lelked rajta. egyébiránt, ha nem élvezed, akkor miért csinálod? valami küldetésed van, kiválaszottak erre a feladatra?
lehet, hogy valami rejtélyes ufo jelenség történt ott. tudod, az x aktákban is szokott ilyen lenni meg ufós filmekben, hogy az egész területet lezárják, géppisztolyos, gázmaszkos emberek elküldenek mindenkit a környékről indoklás nélkül
Egyébként nem tartozik, csak akkor ha engem szólítasz meg alanti módon vagy másokat alázol meg.
Nem élvezem, habár neked biztosan így tűnik, de azok sem élvezik, akiknek a topikját szétbarmolják.
Ha nem tűnt volna fel hosszú pályafutásod alatt: nem azért kerül valami kimoderálásra, mert tartalmilag nem értünk vele egyet (a politikába most ne menjünk bele), hanem azért, mert zavarja egy adott topik látogatóit. De őszintén szólva nem hiszem, hogy bármi ráhatással lennének rád az itteni mondatok, így hagyom is az egészet.
Ja, egyébként igen: ingyen, mint az összes modi. Persze ez is hihetetlen, de nem baj; ahogy egyik barátom szokta mondani: persze, zsidó is vagyok meg néger is, sőt az asszonyt is verem és a munkahelyemen rugdosnak, itt viszont kiélhetem a vérszomjamat. Azt a verziót hiszed el, amelyiket akarod.
Az első reklamációnál utánanéztem, sehol nem láttam nyomát a törlésnek (ez lehet programhiba vagy az én vakságom). A topikot régebben sem láttam, nyilván olyan fórumban volt, amerre nem járok. Tudom, hogy hihetetlen, de ha indokolt egy kérés, akkor teljesíteni szoktuk, ha képesek vagyunk rá.
az is a munkakörödbe tartozik, hogy a stílusomat megítéld? ejh, mindegy is, egy dolog viszont komolyan érdekel. ezt te tényleg ingyen csinálod? úgy értem, élvezed, meg minden?
Felajánlkozásodat köszönöm, de szolgálat közben nem iszom és különben sem vindikálnám magamnak a jogot, hogy a moderátori csoport sikereit egyedül arassam le.
Amúgy komolyan gondolod, hogy ezzel a stílussal bármit elérhetsz bármelyik modinál? A gettó topikhoz például senki sem nyúlt hozzá, de aki azzal szórakozik, ezt már leírtam korábban, keresd vissza. Az álláspontunk nem változott.
Levelet pedig bátran lehet írni az Index vezetőségének, nyilván intézkedni fognak a túlkapásokat elkövető moderátorokkal szemben.
itt nem az a baj, ogy eltűnt mester. hanem az, hogy felhalmoztunk benne egy csomó okosságot. és ez most nem tréfa. kábé két hónap ötlethalmazát sikerült kinyírni egy kattintással. szomorú.
és tudtommal, nem bántottam senkit nem offoltam, kivéve tettem megjegyzést itten alább kicsivel elôbb, persze az is demokratikus hogy amoderátorok gyönygyei személyeskedésnek veszenek egyfajtaaaaa kritikár oszt kész, vége ennyi,
és hogy ki vagyok tiltva, okés, hogy olvasni nem olvagathatom a kedves többbbbbiek beszólásait, holott egy regisztrálatlan civil suttyó idetéved aztán az minden kötelezettség nélkül belleles mások életébe: ez felháborító, tessék, tessék, már le is térdepltem, a fejem a földön essetek nekem, gyertek csak!!!
megaztán: mi ez a dolog az egyszer eltévejedett, helyesn írni nem tudó, de frjlôdôképes, és mindazonáltal modora ellenére jóindulató fórumlakó elleni hadjárat miszerint És igen sikerült címû topik sosem éli meg a 24 órát se nem?
kérem ne tekintsük ezt provokációnak, nagyon szeretnék egy saját topikot, voltak rossz döntéseim elhamarkodott lépéseim, de ez még nem ad okott erre az inkvizícióra nem, ? DE!
lécci lécci
a szekretmanos toájban nem kell takarítani úgy jó ahogy van nehallgasatok senkire se, mert akkor az a szólásszabadságban a gát olás, meg ilyen obucmanak megírni való finomságokba torkolik és ha az begyûrüdzzik akkor minden a fejetetejére fog forulni akkkor meghaltokmind, ahogy a vooodoosok mongyák. ja ez persze nem zavar senkit soha az hogy ezt mondják, ez miért nem? akkor kinek mia jó?
krisztina.
Kedves Moderátorok! Szeretnék az engedélyetekkel nevet változtatni: a "Törölt Nick" becenév nagyon tetszik, megkaphatom végre? Vagy ehhez zsidóznom kell? Nem szívesen sérteném meg a barátaimat.