Jujuj, Rozoga,
a hidegfrontot már megbeszéltük, hogy mit von magával, akkor az most NEKED jó volt, ugye? Azért e csupa nagybetű, vagy csak úgy felejtetted???
Bocsánat, kicsit a Tunézia-topicon merengtem, mennyit is időztem ott, de örülök, hogy a társaság egy részét sikerült RESTI-töltelékként itt is üdvözölni, valahol félúton az asztal alá ment-közben, hogy megnézzem, ott vane-a mi Gombócunk :)))
Bocsánatot kerék, de csak a RESTIből nem lehet
ám megélni!
Ezt még nem mondtam volna???
Y-ka, már megint átmentél HUSZ-ba!!!!!!!
De teccik, határozottttan teccik!!!! :)))
És valszeg a KV-t télleg neked kell lefőznöd! :)
Rozogácska, itt vagyok már na!
Te is mindig akkor tűnsz el,
amikor én meg jövök.
Kezd már üldözési mániám lenni. :))
Y-ka, télleg most egy kicsit nem megy ez a lebúj,
de meglásd jönnek az utazások,
aztán olyan forgalom lesz itt,
Hogy még éjszaka is nyitva kell majd tartanunk. :)
Satinettte a meccsnek vége,
vagy dolgozol,
vagy ...(ez most nem jut eszembe),
de biztos volt ilyen is.
Sajnos tegnap este rajtam valami nagyon látszott:((
Gömböcöt már az asztal alatt is szívesen látnám,de úgy tünk cserben hagyja az áldozatait:))
Viszkit nyelni és nem kenni!!!! (én speciel meglehetőst kedvelem, bár tegnap azt az utolsót nem kellett volna.....)
Nem nézed a meccset? A fiam már fetreng a röhögéstől, mert szerinte nem egy mérkőzést nének a riporterrel:)))
SZÁMLÁT azonnal eldobni , fogyasztást letagadni, ugyse látszik rajtunk ,szépen mosolyogni és talán lesz kávé is!nem tudod az arak mért van állandóan az asztal alatt? néha a gombóc is megjelenik ott, közben idefent orcámra kenem a viszkit! ez sem normális
satinette, valami elmult? most meg hiányozunk? egy nőt mégse lehet megismerni
végre eszembe jutott egy utazós történet , és tanulsága is volt , ne ölts zöld burnusz ott ahol a félvilág piros fehér!
Szomorú vagyok,
mert ma kevesen jöttetek RESTI-zni,
csak nem az az oka, hogy igencsak szétOFFoltuk itt páran a topicot???
1000 bocsika!
y22 :)) ,
tudod, veled azé' más lassabban megy :))
De gyere át a szétlövős 5percesbe, oszt meglátjuk, mit tehetünk :)) Hozzad ezt a palacsintává lapított Gombóctölteléket is :))
Mindent olvastam, és nem értem, mért félsz tőlem? Ma nem is utaltam ki egy pofont sem!!!
Mariskánk, WePi, Vippa, Raggi, HHH HB, Rozoga, B-B, G666 és a többiek ,
gyertek má' valami jó kis utazós történettel, na, na.... :))