Barátom, mikor tanulod meg végre, hogy nincs ingyen kaja? A minőséget meg kell fizetni, igaz a ganyét is. A gyártók nem azért termelnek, hogy Te jól járj! A világon mindenhol vannak kategóriák, soha nem fogsz venni olcsón csúcsminőséget. Amit te vettél kulcskészletet azon legalább hatan meggazdagodtak, ez utal is a minőségére. Ha elfogadsz egy tanácsot: Tartsd meg a Szimót és közben próbálj meg egy minőségi motorra gyüjtögetni. Mert így nem ßarsz a kútba, csak a kávájára, és belelököd. Én speciel az utolsó dolog amit vennék egy kinai 4T.
A Riga régen azt jelentette mint sok kínai.legolcsóbb kat.
A szocik minősége is kérdőjeles,és az is igaz hogy rengeteg sárga furikázik és szinte mind hazai terméken.Egy a titok,ha vki parázik, szétszed és újra összerak.(szimmeringek,csapágyak kuka,minőségit bele.)
Multkor ismerősöm vett indiai no name csillagvillás kulcskészletet...nem hobbiszintre!
Ajánlotta,én is vettem a lidl-ben...vmi 2500ft-volt és van benne minden 6-tól 24-ig!És bírják,még a pici kulcsok is...szóval egyáltalán nem rossz némelyik!
Ázsiáé a jövő,nem lehet versenyezni vele...a történelem során minden nagy változás onnan jön(hunok)
Japán belpiaci masina.Azt hiszem 6 lóerős,de van hozzá tuningcucc.A Motor Revüben volt róla cikk,majd elküldöm.Én egyszer Cub70-el mentem,az látod frankó kis masina.Húz is,meg keveset is eszik.Csak ritka.ilyen volt
Haveromék raktak össze ilyen quadokat,mesélte, hogy a lengőkarok lemezből voltak hajlítva, és a merevítés szintén lemezből, két ponthegesztéssel odatéve...
A kínaiaknak nagyon sokat kell kémkedni ahhoz hogy utolérjék a japán minőséget.Ha olyan király lenne a munkájuk akkor nem kellett volna anno garanciában cserélni a blokkot a robogókban mert kiszakadt az alja középálványostól.
Nem vagyok elfogult (teljesen) a szoci gépek felé, van hondám, az eredeti japán, ha lenne egy kis időm, nagyon imádnivaló gépezetet lehetne belőle faragni. Már nagyjából kész van, sikerült a magyar kókányolásokat áthidalni, lecserélni rajta, még egy felső tűgörgő hányzik (amit egyetlen helyen kapni az országban 3500 Ft-ért (Babettáhz ugyanaz 180 Ft)... érted, és ez még japán, nem kínai)
Bármilyen hihetelen, Mercedes, BMW, Audi is hal meg kenéshiány miatt. Különolajzású kétüteműek is. A 4T a kisebb fogyasztásával gyorsan megtérülhet, ha elég olcsón jutsz hozzá.
Kb .olyan, mint hogy a Hayabusa rosszabb, mint a Simson, mert drágább hozzá az alkatrész, a gumi, és többet is fogyaszt. :-)
a kínai olcsóbb,de szarabb.Nem véletlen szabadulna meg sok ember tőle.De bedőlt a hülye reklámnak,és volt olyan ostoba hogy elhitte azt hogy negyedáron meg lehet venni ugyanazt a motort.