Szuperaranyos! Bacsi bebotorkal a B3 moge bottal. Es elkezd izesen jatszani Midori Ono kisjány orgonajan. 4 kezes, es kozben majd leesik a lany fuatamaitol Jack McDuff:-) Oriasi, a zene alazat, es elismeres.
Deja Vu, nalam is igy volt az A100-om dedikalva Rhoda Scott alltal...sosem felejtem el, eppe aznap toltottem be a 30-at.
Azt a szentsegit, ilyen jot regen lattam. A 2 oreg csont mit jatszik, es milyen izzel....azt mar mellekesen, hogy igy kell szolnia egy tokeletes B3-nak...csodalatos
Tegnap Matyóóó ismét a romkocsmában volt vala. Számomra az amerikai szakszissal még inkább bejön. Ok, hagyományosabb stílus, de pont az, amihez a fülem "hozzászokott". Ezt a csapatot nagy koncerttermekben, népszerű helyeken kéne szerepeltetni. Aki tudna bármilyen fellépési lehetőséget, ne tűrtőztesse magát!
Én nem mernék általánosítani, csak azt mondhatom, hogy tapasztaltam, az XP rendszernél az NI B4 1.1 és a Modular Moog stand-alone verzióknál előfordult "beragadás". Ugyanakkor ezen programok VST pluginjei vidáman működtek ugyanazon számítógép ugyanazon rendszerén, ha a Cubase vagy más VST Host programon keresztül lettek megszólaltatva.