Keresés

Részletes keresés

*Fleur* Creative Commons License 2010.06.09 0 0 150
Na, idegyűltek a báránykák és ezt nagyon értékelem:D Glee hozott, Candy, oszt maradj is és térítsd a népet Te is:)))

Az újoncok közül kettőt ma kivégeztem- gyilkos vagyok, na. Szóval, az egyik Aragorn által is ajánlott Persons Unknown, a másik pedig a Pretty Little Liars, amit kapásból kaszáltam, vazz ezt a tini-született feleségek utánzatot! No mehet is oda, ahonnan jött.
A Persons Unknown viszont elég érdekes ahhoz , hogy folytassam, és ahogy utánaolvastam, egyelőre 13 részre van hitelesítve. Nekem konkrétan Saw (összes:D) utánérzésem volt ,levágott lábak, széttrancsírozott tüdők és agyvelő nélkül. Nem rossz, tényleg, a szereplők viszont egyelőre nem mozgattak meg, ez változhat.
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.09 0 0 149
Úristen, nekem kell az a 230 epizód! Nem tudok nélküle élni! :D Bé, te be tudod lőni, meddig láthattuk mi a TV2-n?
Előzmény: *Fleur* (75)
mizchris Creative Commons License 2010.06.09 0 0 148
http://www.youtube.com/watch?v=MT-t98iY7ac
Hopp, Châteauvallon-i polgárok :))) az is jó volt.
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.09 0 0 147
Ne haragudjatok, miután elküldtem a hsz-t, akkor döbbentem rá, mekkora baromságot írtam. :D Csak mivel Fleur barátném indítota a topicot, kapásból csajokra asszociáltam (jól van na, meleg van, este van, munkahét van...), de persze nagyon örülök, hogy a nemek aránya 50-50!
Előzmény: Aragorn83 (139)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.09 0 0 146
Hehe, a Sunset Beach-et meg akartam említeni, de egy "mi volt a leggagyibb sorozat, amit néztetek és szerettetek?" kérdés után. :D Én imádtam! :))) LOL, akkora gagyiság volt, totálisan komolyanvehetetlen sztorival, ami egy ponton átment valami misztikus őrületbe, és a végét sosem láttuk. (el kéne kérni Joe Torrent bácsitól azt is) Dorothy és SB, akik az interneten ismerkedtek meg. :D Dögös pap is mekkora volt, aki persze szerelmes lett....meg Olivia, aki kavart a lánya pasijával, és sokkal szexibbek voltak együtt, mint a lánya, meg a pasija... :) Jaj, tisztára előttem van most az egész, pedig volt vagy 50 karakter. :D
Előzmény: *Fleur* (71)
mizchris Creative Commons License 2010.06.09 0 0 145
A Torchwood - Children of earth volt abból eddig a legjobb, azóta sem kapok levegőt (mondjuk nem kellett volna megölni benne tudjukkit...). Az új Doki meg próbálkozik, nem is olyan rossz ez a Matt Smith, de nekem úgy elmúlt a sorozat iránti teljes odaadás, mint egy nátha. Eccleston meg Tennant, az igen. Ez az új kisfickó aranyos...csak nekem nem Doki.

A brutál hajú kiscsaj, akire én emlékszem, az ausztrál volt és a jövőből jött, ez is volt a címe, A jövőből jött lány, de lehet, hogy volt földönkívülis is :) És azt mondjuk Alanának hívták. És sztem csúnya volt.

Két újabb jutott az eszembe: Örvény? Kinek van meg? Holtra betojtam, mikor megnéztem. A másik meg, nagy szerelmem volt A nagy titok, vegyesvágott sorozat volt, főleg franciák voltak benne, és a lényeg az volt, hogy feltalálták a halhatatlanság vírusát és azok, akik fertőzöttek voltak, egy szigetre vonultak és nem mehetett oda senki, mert ugye akkor mindenki halhatatlan lenne...emlékszem, szerettem :) aki talál nekem róla klippet, főcímzenét, megköszönöm :)
Előzmény: smudy (141)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.09 0 0 144
Ezeket nem nagyon ismerem. (Bár hallottam már róluk) Ergo nem is nézem őket. :)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.09 0 0 143
Majka? Ez tetszik! :)

Biztos hogy cseh kislány és nem ózdi szőrös fickó? :DDD
mizchris Creative Commons License 2010.06.09 0 0 142
Ó, az egész jó volt, csak a pasas volt benne olyan kockafejű, hogy nem tudtam igazából megkedvelni. Ez a Dolph Lundgren típusú pasas :) De voltak benne nagyon jó részek és izgalmas is volt, kölyökfejjel legalábbis nagyon sokat néztem :)
Előzmény: zsesszi (132)
smudy Creative Commons License 2010.06.09 0 0 141
Kösze, kedves!
És az ismerős hogy Torchwood? Dr. Who spinoff. Na az még egy pervez sori, sztem csipáznád. ;DD
Ami meg még esdzembe jutott mikor nosztalgiáztatok, hogy tök rég óta keresek egy cseh "sci-fi"-t amit gyerekkorunkban néztünk. Egy földönkívüli kislány pottyant a Földre benne, asszem Majka volt a neve, és brutál albínó beatles haja volt. Találós kérdés: Mi volt a címe?
Előzmény: Aragorn83 (138)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.09 0 0 140
nahááát, egy régen látott kedves ismerős! :)
Előzmény: Candy Perfume Girl (137)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.09 0 0 139
Pasik is vannak itt ám! Szóval szerintem fifty-fifty a nemek aránya.
De lehet, hogy tévedek. :)))
Előzmény: Candy Perfume Girl (137)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.09 0 0 138

Van egy másik sorozatos topic, de oda már akkor se nagyon írtak, amikor betettem jó pár hónappal ezelőtt a kedvencek közé. Ide legalább írkálnak. :)

Itt a Spartacus topic linkje: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9197234

Így még keresned sem kell. :)

Előzmény: smudy (134)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.09 0 0 137

Helló Csajok! :)

nagyszerű ötlet volt ez a topic, vagyok és leszek, és igyekszem aktívkodni is, de egyelőre végigolvasok mindent, amit írtatok. :)

Addig is egy szó és egy sorozat: GLEE. Nekem ez a tévés szezon róluk szólt, és most volt az évadzáró, szenzációs zárása egy szenzációs évadnak, egyszerűen tökéletes epizód volt. Akinek kell valami, ami tutibiztos gyógyzser a rosszkedv ellen, az próbálja be, mert ez egy boldogságbomba. IMÁDOM. Most az a kérdés, mi tetszett jobban, a House finálé vagy a Glee finálé...hmmm...tényleg nem tudom. :)

The dreams that you dare to dream really do come true.

Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.09 0 0 136
Naná, hogy emlékszem az egyik kedvencem a főcímzenéje. :)

Bírtam ezt a kissé dilis nagycsaládot. :)
Előzmény: szanzaveronika (128)
smudy Creative Commons License 2010.06.09 0 0 135
Szívemből szóltál! Egyre kevesebb dolgot nézek szinkronosan pontosan ezen okokból.
Előzmény: Aragorn83 (28)
smudy Creative Commons License 2010.06.09 0 0 134
Most találtam rá erre is, nem tudtam, hogy vagytok... :))
Megyek-megyek!!!
Előzmény: Aragorn83 (25)
smudy Creative Commons License 2010.06.09 0 0 133
Nem sorstárs, "SORI"társ! :DDDD
Nap kérdésére: Minek a tv, ha már mindig egy évaddal előtte jársz? :p
torrent rlz!!!
Előzmény: *Fleur* (24)
zsesszi Creative Commons License 2010.06.09 0 0 132
ha dizni:
nehéz napok a Föld nevű bolygón!
Előzmény: mizchris (131)
mizchris Creative Commons License 2010.06.09 0 0 131
Na, közben eszembe jutott még másik három sori is:

- Wildside: ezt is a Disney-n belül adták, onnan emlékszem rá, hogy John D'Aquino abban nagy kedvencem volt, kést is hajigált benne, és Meg ryan is játszott a soriban.
- Brisco County Jr: Bruce Campbell azóta kicsit meghízott, de a Burn Notice-ban szeretjük.
- Ausztrál Expressz forever, Nicole Kidman is benne volt :)
mizchris Creative Commons License 2010.06.09 0 0 130
Közben tervszerűen továbbmentem és elkezdtem nézni az új sorit, a The Good Guys-t és az első két rész után azt mondom, igazán nekem való és érdemes nézni :) Pöpec. Colin Hanks meg tiszta apukája, de azért mégsem :)) A füle főleg :D
mizchris Creative Commons License 2010.06.09 0 0 129
Naná, kedvenc őrült családom, miután megnéztem azt, döntöttem el, hogy ha lehet, két gyereknél megállok, na, esetleg még egy harmadik belefér :DDD Patrick Duffy-nak jól állt a szerep, nagy kedvenceim meg JT és Cody volt :)))))
Előzmény: szanzaveronika (128)
szanzaveronika Creative Commons License 2010.06.09 0 0 128
És a Step by stepre emlékszik még valaki?
szanzaveronika Creative Commons License 2010.06.09 0 0 127
EPIZÓDONKÉNT??????
Előzmény: havasar (109)
szanzaveronika Creative Commons License 2010.06.09 0 0 126
hm, hát köszi. : ))) Most DH-zok, de nem szeretek sokat aludni, úgyhogy hamarosan belenézek ebbe is. : )))
Előzmény: zsesszi (114)
szanzaveronika Creative Commons License 2010.06.09 0 0 125
Ó, egy hét múlva szerintem már teljesen felkészült leszek. : )))
Előzmény: *Fleur* (110)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.09 0 0 124

ezt most találtam:

http://www.sorozatjunkie.hu/2007/04/01/amazon-irta-platschu/

itt is minden hozzászóló a LOST-al hasonlítja össze az Amazont!

Előzmény: mizchris (123)
mizchris Creative Commons License 2010.06.09 0 0 123
Ó, te jó ég, most néztem, hogy a kis csávó, aki Will Bauert játszotta, picit megnőtt :D

Előzmény: mizchris (121)
mizchris Creative Commons License 2010.06.09 0 0 122
A Hull High-t nagyon szerettem, különsen azért, mert Will Lyman volt benne a tanár és őt meg nagyon megkedveltem anno a Tell Vilmos sorozatban :) Azt hiszem, a sorozatfüggőségem nem most kezdődött, régi motoros vagyok. Mindegy, ideje volt bevallani magamnak :DDD
Tau bácsiról meg annyit, hogy óriási lelkesedéssel néztem :)
Előzmény: zsesszi (111)
mizchris Creative Commons License 2010.06.09 0 0 121
Azt hittem, rajtam kívül senki nem emlékszik rá :))) Pedig ti itt mind kincsesbánya vagytok :D Hogy ezt mennyire bírtam, sosem felejtem el, mikor az operaénekesnő áriával riasztotta el a vadakat :DD
Előzmény: mindenki senkije (104)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!