Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Na, idegyűltek a báránykák és ezt nagyon értékelem:D Glee hozott, Candy, oszt maradj is és térítsd a népet Te is:)))
Az újoncok közül kettőt ma kivégeztem- gyilkos vagyok, na. Szóval, az egyik Aragorn által is ajánlott Persons Unknown, a másik pedig a Pretty Little Liars, amit kapásból kaszáltam, vazz ezt a tini-született feleségek utánzatot! No mehet is oda, ahonnan jött. A Persons Unknown viszont elég érdekes ahhoz , hogy folytassam, és ahogy utánaolvastam, egyelőre 13 részre van hitelesítve. Nekem konkrétan Saw (összes:D) utánérzésem volt ,levágott lábak, széttrancsírozott tüdők és agyvelő nélkül. Nem rossz, tényleg, a szereplők viszont egyelőre nem mozgattak meg, ez változhat.
Ne haragudjatok, miután elküldtem a hsz-t, akkor döbbentem rá, mekkora baromságot írtam. :D Csak mivel Fleur barátném indítota a topicot, kapásból csajokra asszociáltam (jól van na, meleg van, este van, munkahét van...), de persze nagyon örülök, hogy a nemek aránya 50-50!
Hehe, a Sunset Beach-et meg akartam említeni, de egy "mi volt a leggagyibb sorozat, amit néztetek és szerettetek?" kérdés után. :D Én imádtam! :))) LOL, akkora gagyiság volt, totálisan komolyanvehetetlen sztorival, ami egy ponton átment valami misztikus őrületbe, és a végét sosem láttuk. (el kéne kérni Joe Torrent bácsitól azt is) Dorothy és SB, akik az interneten ismerkedtek meg. :D Dögös pap is mekkora volt, aki persze szerelmes lett....meg Olivia, aki kavart a lánya pasijával, és sokkal szexibbek voltak együtt, mint a lánya, meg a pasija... :) Jaj, tisztára előttem van most az egész, pedig volt vagy 50 karakter. :D
A Torchwood - Children of earth volt abból eddig a legjobb, azóta sem kapok levegőt (mondjuk nem kellett volna megölni benne tudjukkit...). Az új Doki meg próbálkozik, nem is olyan rossz ez a Matt Smith, de nekem úgy elmúlt a sorozat iránti teljes odaadás, mint egy nátha. Eccleston meg Tennant, az igen. Ez az új kisfickó aranyos...csak nekem nem Doki.
A brutál hajú kiscsaj, akire én emlékszem, az ausztrál volt és a jövőből jött, ez is volt a címe, A jövőből jött lány, de lehet, hogy volt földönkívülis is :) És azt mondjuk Alanának hívták. És sztem csúnya volt.
Két újabb jutott az eszembe: Örvény? Kinek van meg? Holtra betojtam, mikor megnéztem. A másik meg, nagy szerelmem volt A nagy titok, vegyesvágott sorozat volt, főleg franciák voltak benne, és a lényeg az volt, hogy feltalálták a halhatatlanság vírusát és azok, akik fertőzöttek voltak, egy szigetre vonultak és nem mehetett oda senki, mert ugye akkor mindenki halhatatlan lenne...emlékszem, szerettem :) aki talál nekem róla klippet, főcímzenét, megköszönöm :)
Ó, az egész jó volt, csak a pasas volt benne olyan kockafejű, hogy nem tudtam igazából megkedvelni. Ez a Dolph Lundgren típusú pasas :) De voltak benne nagyon jó részek és izgalmas is volt, kölyökfejjel legalábbis nagyon sokat néztem :)
Kösze, kedves! És az ismerős hogy Torchwood? Dr. Who spinoff. Na az még egy pervez sori, sztem csipáznád. ;DD Ami meg még esdzembe jutott mikor nosztalgiáztatok, hogy tök rég óta keresek egy cseh "sci-fi"-t amit gyerekkorunkban néztünk. Egy földönkívüli kislány pottyant a Földre benne, asszem Majka volt a neve, és brutál albínó beatles haja volt. Találós kérdés: Mi volt a címe?
nagyszerű ötlet volt ez a topic, vagyok és leszek, és igyekszem aktívkodni is, de egyelőre végigolvasok mindent, amit írtatok. :)
Addig is egy szó és egy sorozat: GLEE. Nekem ez a tévés szezon róluk szólt, és most volt az évadzáró, szenzációs zárása egy szenzációs évadnak, egyszerűen tökéletes epizód volt. Akinek kell valami, ami tutibiztos gyógyzser a rosszkedv ellen, az próbálja be, mert ez egy boldogságbomba. IMÁDOM. Most az a kérdés, mi tetszett jobban, a House finálé vagy a Glee finálé...hmmm...tényleg nem tudom. :)
The dreams that you dare to dream really do come true.
Na, közben eszembe jutott még másik három sori is:
- Wildside: ezt is a Disney-n belül adták, onnan emlékszem rá, hogy John D'Aquino abban nagy kedvencem volt, kést is hajigált benne, és Meg ryan is játszott a soriban. - Brisco County Jr: Bruce Campbell azóta kicsit meghízott, de a Burn Notice-ban szeretjük. - Ausztrál Expressz forever, Nicole Kidman is benne volt :)
Közben tervszerűen továbbmentem és elkezdtem nézni az új sorit, a The Good Guys-t és az első két rész után azt mondom, igazán nekem való és érdemes nézni :) Pöpec. Colin Hanks meg tiszta apukája, de azért mégsem :)) A füle főleg :D
Naná, kedvenc őrült családom, miután megnéztem azt, döntöttem el, hogy ha lehet, két gyereknél megállok, na, esetleg még egy harmadik belefér :DDD Patrick Duffy-nak jól állt a szerep, nagy kedvenceim meg JT és Cody volt :)))))
A Hull High-t nagyon szerettem, különsen azért, mert Will Lyman volt benne a tanár és őt meg nagyon megkedveltem anno a Tell Vilmos sorozatban :) Azt hiszem, a sorozatfüggőségem nem most kezdődött, régi motoros vagyok. Mindegy, ideje volt bevallani magamnak :DDD Tau bácsiról meg annyit, hogy óriási lelkesedéssel néztem :)
Azt hittem, rajtam kívül senki nem emlékszik rá :))) Pedig ti itt mind kincsesbánya vagytok :D Hogy ezt mennyire bírtam, sosem felejtem el, mikor az operaénekesnő áriával riasztotta el a vadakat :DD