Keresés

Részletes keresés

Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 0 2 2758

Köszönöm szépen .:-)

Előzmény: ásítósmacska (2756)
alaptalan Creative Commons License 2019.12.12 -9 2 2757

...csak évekkel később (többen mint az publikus) ugyanis a gyerek később felnő, és a többségük minden, DE VALÓBAN MINDEN követ megmozgat, hogy megismerje az igazságot. És a "birtokon belüli" luvnya kezdhet szirénázni: "Hát ezt érdemlem TŐLED, lelkemből lelkedzett magzatom, akiért MINDENT megtettem?"

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (2741)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.12.12 -2 1 2756

Ctlr  és a + egyedejű lenyomásával. 

Akármekkorára nagyíthatod... 

Előzmény: Anyóca99 (2755)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 -1 2 2755

Szívesen olvasnám , de ehhez nagyítót kell vegyek . Még szemügében is kínlódás . Talán nappal ....

Nem lehet felnagyítani ? (én almafabéka vagyok hozzá)

Előzmény: HalleLuisa (2754)
HalleLuisa Creative Commons License 2019.12.12 -4 2 2754

Anyóca, ezt neked és a többi széplelkűnek hoztam, évekkel ezelőtt linkelte még Kakukk a femiben, olvasd végig, milyen technikákkal élnek a gátlástalanabbjai, amikor a láthatási trükkökre kerül a sor: http://www.apaklub.hu/apaklub/node/52

Előzmény: Anyóca99 (2751)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.12.12 -2 1 2753

:-D

ITT a pont! :) 

Előzmény: Abszolút Igazság (2752)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2019.12.12 -8 3 2752

Fene tudja, mit hoz a jövő. Már vannak élethű szexbabák, egyre olcsóbbak és az ágyban sem rosszabbak sok unott feleségnél (a plafont nézni ők is tudják, ráadásul soha nem fáj a fejük). Ha ehhez még hozzájön a mesterséges méh is, tényleg fel kell kötni a gatyájukat a nőknek, mert hamar vége lehet a jó világnak.

Már most is el lehet éppen gondolkodni azon, hogy a nőknek mindig is azért kedveztek, vigyáztak rájuk, óvták őket, mert ők szülték a gyerekeket és tartották fenn a társadalmat. Ha ezt már alig felerészben teljesítik, akkor át kellene gondolni a fenti társadalmi megegyezést, aktuális-e még...

"Olyan igazság meg soha a büdös életben nem lesz , amit mindenki elismer ."

Kivéve az abszolút igazságot. Azt mindenki elismeri :-)))

Előzmény: Anyóca99 (2751)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 0 5 2751

"A lényeg, hogy mindenről a férfi tehet. "

Mé' .... nem ? :-D

Van rá megoldás . Éljenek nő nélkül ! Akkor nem lesznek kihasználva szegénykék . A nő meg ha akar gyereket , majd megy a mesterséges megtermékenyítésre , ahová az egyedül élő férfiak pénzért leadták a leadni valót . Férfiak meg keresnek béranyát , ha utódra vágynak . Mindenki jól jár , mindenkinél marad a gyerek . :-)

Hülyeséget félretéve : olyan nincs , hogy mindig a nő , vagy mindig a férfi a hibás . Is-is . Esete válogatja .

Csak marhára elfogultak vagyunk a sérelmeink okán . Olyan igazság meg soha a büdös életben nem lesz , amit mindenki elismer .

Előzmény: Abszolút Igazság (2750)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2019.12.12 -9 1 2750

A lényeg, hogy mindenről a férfi tehet.

Ha egy nő bántalmaz, ha megöli a csecsemőjét, ha hamisan vádol, ha kifoszt váláskor - mind-mind a férfiak hibája...

És ki tudja, talán így is van. Mert hagyták a fejükre nőni a nőket, azok pedig szemmel láthatóan nem mindig képesek maguk féken tartani az ösztöneiket :-(

Ha patriarchátusban élnénk, nem történhetnének meg ilyesmik.

Előzmény: Cabron01 (2749)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -3 1 2749

A legszebb, amikor a házasság nő általi felrúgásának okaként a férj általi elhanyagolás van megnevezve. :)

Előzmény: Abszolút Igazság (2748)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2019.12.12 -7 1 2748

"Ő volt az, aki egyoldalúan felrúgta a szövetséget, ő megy. Gyerek nélkül."

Ezt mondom én is. Az üzleti életben nem lehet csak úgy felrúgni egy szerződést, vagy ha mégis megteszi valaki, akkor ő a felelős minden kárért. Csak a házasság olyan, hogy ha a nő rúgja fel, akkor még többet is nyerhet, mint ha becsülettel betartja az egyezséget. Nem véletlen, hogy mióta megjelent a 'no fault divorce' intézménye, drámaian lecsökkent a férfiak házasodási kedve.

Előzmény: Cabron01 (2736)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -4 0 2747

Én arra gondoltam, hogy körömszakadtáig ragaszkodik ahhoz, hogy a gyerekek felügyelete nála legyen. Ez nem korrekt. Tehát beleszeret valakibe, otthagyja aput és "természetesen" viszi a gyerekeket. Na, ezzel van a bajom. Nem, akkor gyerek marad apunál alapjáraton, és ő egyezkedjen apuval, és/vagy a bírósággal. 

Előzmény: Anyóca99 (2745)
püfffneki Creative Commons License 2019.12.12 0 3 2746

Jó korán megözvegyültek.

Előzmény: Anyóca99 (2721)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 -1 3 2745

No azé' csak gondolkozz !

Ha bármelyik fél megcsalja a másikat , attól még szívből szeretheti a gyerekét , akihez körömszakadtáig ragaszkodna .

Házasként hasonló ingerenciát még másik pacákért nem éreztem , de naívan azt gondolom , hogy a megcsaló fél nem azzal a gondolattal küzd , hogy megcsaljam/ne csaljam a hitest , mer' a gyerekem ellen vétek .  Bele se gondol ....és nem mert aljas .

Viszi az érzelme , vagy a fütyije .

LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.12 -3 0 2744

nalunk is akkor volt a legjobb a gyerekeknek, amikor sokat voltak velem

de mar mindegy

Előzmény: Cabron01 (2742)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.12 -2 2 2743

Amúgy nálam pl. a fasz= a klufi sahárral... :) Sajnálom, de ez van... Szóval nálam a fasz csakis Királyfi lehet! :) 

Minden egyéb is van, de az a pöcs kategória, ami nem = a fasszal! :)

Fasznak lenni dicséretes, drága szép tulajdonság. 

A Fasz: bátor, erős, okos, humoros, nyugodt, magabiztos (nem öntelt), nagylelkű, meleg szívű, halk szavú, stb... (mer' tuggya, h az övé mindenkiénél nagyobb, és ez önmagában megnyugtatja, és nem is szándékozik beszállni a kis pöcsök egymással való versengésébe)

A pöcs ennek éppen az ellenkezője... 

:)

Előzmény: alaptalan (2734)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -2 2 2742

Nővéremék is elváltak, van egy közös gyerek. Sima válás volt, a kötelező békéltetőn kívül semmi nem történt, mindent közös megegyezéssel csináltak. A gyerek annyit volt az apjával, amennyit csak akart, és az apja is a gyerekkel. Mindkettőjüknek új család már unokával, a mai napig teljesen jó a viszony, és mindig is az volt, holott a tesómat szintén nem érintett jól, amikor később lett egy új nő, pedig ő volt, aki feltette a pontot az í-re, de eszébe nem jutott volna akadályozni a volt férjét a láthatásban. Sőt, inkább azon törpögött, hogy túl keveset vannak együtt, és volt is egy hét itt, egy hét ott időszak. A gyerek baromira élvezte, más volt apánál és más anyánál. De ehhez kellet az, hogy a két fél megeméssze a saját kudarcukat és ne keverje bele a gyereket.

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (2741)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.12 -2 2 2741

az eleg kemeny dolog, havonta ket orat latni a gyereked

nekem volt atmeneti szabalyozas kethetente 2x8 ora, hat kurva keves es kurva szar volt

a toled es a gyerekektol elvett eveket senki sem fogja visszaadni

es a legtobb no gyoztesen tavozik ezekbol az ugyekbol

es soha nem fizetnek meg a szemetsegeikert

Előzmény: Cabron01 (2740)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -1 1 2740

A felügyelt kapcsolattartás üdvös, viszont a hamis vád szankciók nélkül hagyása nagyon nem.

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (2737)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.12 0 1 2739

:) Ez tetszik! Tréfás kedvű kópé... :) Már loptam is! :)

Előzmény: alaptalan (2734)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.12 -2 1 2738

Ő volt az, aki egyoldalúan felrúgta a szövetséget, ő megy. Gyerek nélkül. Fordított esetben a nő leszarja, hogy ő rúgta fel az egyezséget, körömszakadtáig harcol a gyerekért, holott erre semmilyen erkölcsi alapja nincs.

plusz hozzatennem, hogy en valtoltt elhelyezest akartam, kozos felugyelettel. soha nem akartam, hogy eltunjkon a gyerekek eletebol, nekik mindket szulore aktivan szukseguk van.

es valahogy igy indultunk, csak mivel nem volt a kapcsolattartas birosag elott szabalyozva, szep lassan 0-ra csokkent az idom (kb. 1/3-rol indult, az kvazi valtott elhelyezes)

nagyon nem tetszett neki, hogy lett csajom (jobb, csinosabb no), utana jottek a balhek, elidegenites, stb...

LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.12 -2 1 2737

amint felmerul a gyerekbantalmazas, csak felugyelt kapcsolattartas lesz. ennek oromere hamis vadak tomkelege van a valofelben levo noktol. szankcio semmi.

Előzmény: Cabron01 (2722)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -2 2 2736

"De őszintén szólva magam sem értettem a döntését , hogy elsőre miért hagyatékozta rám a gyerekeket vita nélkül . Megnyugvást is , meg csalódást is éreztem egyszerre . Fordított esetben én körömszakadtáig harcoltam volna értük."

Azt nem tudhatom, hogy mi vezérelte, de így a korrekt. Ő volt az, aki egyoldalúan felrúgta a szövetséget, ő megy. Gyerek nélkül. Fordított esetben a nő leszarja, hogy ő rúgta fel az egyezséget, körömszakadtáig harcol a gyerekért, holott erre semmilyen erkölcsi alapja nincs. Látod, te is ezt tetted volna. 

Erről vakerál az olvtárs, akit párszor már lehülyéztél. A nők egy része aljas, ez van. 

Előzmény: Anyóca99 (2726)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -2 1 2735

De most már így van. Tehát, van változás.

Előzmény: Törölt nick (2730)
alaptalan Creative Commons License 2019.12.12 -9 0 2734

nyilván...

(bisssssztos ezért neveztem tréfás kedvű kópénak! Mert annyira együttérzek vele)

Előzmény: Törölt nick (2727)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 0 2 2733

Persze .  " Nem tehetek róla , hogy beleszerettem . "  Ne mondd , hogy nem nyomós ok !

Előzmény: Cabron01 (2724)
robopassmeet Creative Commons License 2019.12.12 -2 0 2732

És szted miért akarta volna tartani veled a kapcsolatot?

Előzmény: Törölt nick (2730)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 -1 3 2731

Akkoriban még nem voltam hülye  (dehogynem ! :-D) , most meg még nem vagyok amnéziás .

Sose mismásoltuk a témát , ha vita volt valamiről . Melléduma nélkül , világosan , bele a szemébe .

Rámunt oszt' annyi .... és kéznél volt akibe beleszerethetett . Húsz év nagy idő , plánehogy' a szinte gyerekszerelem óta sokat változhattunk .  Mi ebben a létezhetetlen ?  Ki tudja ....ha ismerte volna őt is már akkoriban , nem belé szeretett volna-e már akkor is helyettem ....

Előzmény: Cabron01 (2715)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.12 -1 1 2730

Nem így volt. Talán lehetett volna így nagyon sok pszichológiai kivizsgálás, meg nem tom én még milyen bírósági hercehurca árán, amik alatt engem szarrá abuzált volna még tovább a rendszer. Szerencsére a fater le se szart. :)

Előzmény: Cabron01 (2722)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.12.12 -2 1 2729

Ezt - fordított felállásban - pont ti csináljátok!

Előzmény: Törölt nick (2727)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!