Keresés

Részletes keresés

LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.13 -4 2 2764

szexuális erőszak bűncselekmények elképesztően kis hányada, csupán 0,24%

vs

Az igazságügyi statisztikák és a kutatások adatainak összevetéséből arra a becslésre juthatunk, hogy a nemi erőszak elkövetőinek legalább 99%-a Magyarországon büntetlen marad.

jo lenne, ha kitalalnatok mi van, mert itt van egy 4x szorzo. tudom aprosag az eredeti hazugsaghoz kepest, de hat akkor probaljatok mar meg precizen hazudni

ha jol latom, magyaroszagon 100000 emberre 6.1 nemieroszak jut, vagyis kb. evi 600, vagyis szerintetek 250000 koruli az eves nemi eroszakok szama. mindez kb. 2 millio 18-60 ev kozotti nore, vagyis minden 8-ik not megeroszakolnak minden evben.

hazudjatok nagyobbat idiotak!!!

Előzmény: ám3 (2761)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.13 -2 3 2763

es tudod mi a legrosszabb? hogy baratnok, forumtarsak, ugyvednok nem hutik az ilyen picsakat, hogy hagyjak abba, hanem plusz tippek jonnek, kiokositjak (megerdemli a kocsog es hasonlo a kommentar)

Előzmény: Anyóca99 (2759)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.13 -2 1 2762

Oszt mi van, ha a pasik basznak leadni spermát? Spermabankokat felrobbantani, és nuku sperma. :)

Előzmény: Anyóca99 (2751)
ám3 Creative Commons License 2019.12.13 -4 3 2761

"A bántalmazók újabb és újabb generációjának kinevelését támogatjuk, ha nem merünk szembenézni vele, hogy a családon belüli erőszak nem magánügy" 

"a szexuális erőszak bűncselekmények elképesztően kis hányada, csupán 0,24%, a nők ellen elkövetett fizikai erőszakkal járó bűncselekmények 0,5%-a kerül mindösszesen regisztrálásra a rendőrségen"

"A rendőrök nem egyszer lebeszélik az áldozatokat a feljelentésről, az érintett nők áldozathibáztatással szembesülnek már a rendőrségi kihallgatás során, a távoltartásról hiányos információkat kapnak és nagyon kevés esetben rendelik el a hatóságok a végzést, a bírósági folyamatok évekig elhúzódnak, és az érintett nő biztonsága ez idő alatt a legkevésbé sem garantált"

https://hvg.hu/elet/20191212_Generaciorol_generaciora_teremtjuk_ujra_az_eroszakot_csaladon_beluli_eroszak_bantalmazas_NANE?fbclid=IwAR3a1VfPskaGOG4AyIZJ8f5bX0xNNzCfLF9kYLhtPkhkWVj4r05JEUSFDuU

ám3 Creative Commons License 2019.12.13 -2 3 2760

"Miért maradnak nők bántalmazó kapcsolatokban?

Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy sokan azért maradnak a bántalmazó házastárs mellett, mert nem mernek elmenni. Egyébként nem is nekik kellene elmenekülniük, hanem a bántalmazót kellene lekapcsolni róluk. Halálfélelmük van, és nem merik megszakítani a kapcsolatot, mert tudják, hogy veszélyben van az életük. Vagy a gyerekük élete. Az csak legenda, hogy azért marad, mert annyira szerelmes a férjébe. A bántalmazott nők jelentős része nagyon szeretne megszabadulni a férjétől, de vagy nem mer elmenni, vagy nincs lehetősége. Hová menjen? Ott él egy faluban egy 40-50 éves bedolgozó, van három gyereke, akik oda járnak iskolába, ott az otthona - merre induljon? Ez azért nem olyan egyszerű.

Elképzelhető, hogy sokaknál az erőszak ellenére megmarad az érzelmi szál az agresszorhoz?

Van ilyen is, ez egy furcsa pszichológiai folyamat eredménye. Ezek a nők egy olyan hosszan tartó manipulációnak és agymosásnak vannak kitéve, aminek az eredményeképpen eljutnak odáig, hogy azt gondolják, ők erre jók, ennyit érnek, hogy ilyen kapcsolatban éljenek. Hogy annyira csúnyák, kövérek és rossz háziasszonyok, hogy örülniük kell, ha egy ilyen drága jó ember elviseli őket. Aki tizenöt éven át azt hallja, mennyire semmirekellő, annak nulla önbizalma marad a végére."

https://magyarnarancs.hu/belpol/otthon_edes_otthon_morvai_krisztina_buntetojogasz-63559

Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 -2 4 2759

Az eszem megáll és csak ácsorog  .

Ennyi rosszindulatú rafinériát ....!  Az önző hülyék ! Annyi eszük meg nincs , hogy a gyerek a legnagyobb vesztes .

Előzmény: HalleLuisa (2754)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 0 2 2758

Köszönöm szépen .:-)

Előzmény: ásítósmacska (2756)
alaptalan Creative Commons License 2019.12.12 -9 2 2757

...csak évekkel később (többen mint az publikus) ugyanis a gyerek később felnő, és a többségük minden, DE VALÓBAN MINDEN követ megmozgat, hogy megismerje az igazságot. És a "birtokon belüli" luvnya kezdhet szirénázni: "Hát ezt érdemlem TŐLED, lelkemből lelkedzett magzatom, akiért MINDENT megtettem?"

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (2741)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.12.12 -2 1 2756

Ctlr  és a + egyedejű lenyomásával. 

Akármekkorára nagyíthatod... 

Előzmény: Anyóca99 (2755)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 -1 2 2755

Szívesen olvasnám , de ehhez nagyítót kell vegyek . Még szemügében is kínlódás . Talán nappal ....

Nem lehet felnagyítani ? (én almafabéka vagyok hozzá)

Előzmény: HalleLuisa (2754)
HalleLuisa Creative Commons License 2019.12.12 -4 2 2754

Anyóca, ezt neked és a többi széplelkűnek hoztam, évekkel ezelőtt linkelte még Kakukk a femiben, olvasd végig, milyen technikákkal élnek a gátlástalanabbjai, amikor a láthatási trükkökre kerül a sor: http://www.apaklub.hu/apaklub/node/52

ásítósmacska Creative Commons License 2019.12.12 -2 1 2753

:-D

ITT a pont! :) 

Előzmény: Abszolút Igazság (2752)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2019.12.12 -8 3 2752

Fene tudja, mit hoz a jövő. Már vannak élethű szexbabák, egyre olcsóbbak és az ágyban sem rosszabbak sok unott feleségnél (a plafont nézni ők is tudják, ráadásul soha nem fáj a fejük). Ha ehhez még hozzájön a mesterséges méh is, tényleg fel kell kötni a gatyájukat a nőknek, mert hamar vége lehet a jó világnak.

Már most is el lehet éppen gondolkodni azon, hogy a nőknek mindig is azért kedveztek, vigyáztak rájuk, óvták őket, mert ők szülték a gyerekeket és tartották fenn a társadalmat. Ha ezt már alig felerészben teljesítik, akkor át kellene gondolni a fenti társadalmi megegyezést, aktuális-e még...

"Olyan igazság meg soha a büdös életben nem lesz , amit mindenki elismer ."

Kivéve az abszolút igazságot. Azt mindenki elismeri :-)))

Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 0 5 2751

"A lényeg, hogy mindenről a férfi tehet. "

Mé' .... nem ? :-D

Van rá megoldás . Éljenek nő nélkül ! Akkor nem lesznek kihasználva szegénykék . A nő meg ha akar gyereket , majd megy a mesterséges megtermékenyítésre , ahová az egyedül élő férfiak pénzért leadták a leadni valót . Férfiak meg keresnek béranyát , ha utódra vágynak . Mindenki jól jár , mindenkinél marad a gyerek . :-)

Hülyeséget félretéve : olyan nincs , hogy mindig a nő , vagy mindig a férfi a hibás . Is-is . Esete válogatja .

Csak marhára elfogultak vagyunk a sérelmeink okán . Olyan igazság meg soha a büdös életben nem lesz , amit mindenki elismer .

Előzmény: Abszolút Igazság (2750)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2019.12.12 -9 1 2750

A lényeg, hogy mindenről a férfi tehet.

Ha egy nő bántalmaz, ha megöli a csecsemőjét, ha hamisan vádol, ha kifoszt váláskor - mind-mind a férfiak hibája...

És ki tudja, talán így is van. Mert hagyták a fejükre nőni a nőket, azok pedig szemmel láthatóan nem mindig képesek maguk féken tartani az ösztöneiket :-(

Ha patriarchátusban élnénk, nem történhetnének meg ilyesmik.

Előzmény: Cabron01 (2749)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -3 1 2749

A legszebb, amikor a házasság nő általi felrúgásának okaként a férj általi elhanyagolás van megnevezve. :)

Előzmény: Abszolút Igazság (2748)
Abszolút Igazság Creative Commons License 2019.12.12 -7 1 2748

"Ő volt az, aki egyoldalúan felrúgta a szövetséget, ő megy. Gyerek nélkül."

Ezt mondom én is. Az üzleti életben nem lehet csak úgy felrúgni egy szerződést, vagy ha mégis megteszi valaki, akkor ő a felelős minden kárért. Csak a házasság olyan, hogy ha a nő rúgja fel, akkor még többet is nyerhet, mint ha becsülettel betartja az egyezséget. Nem véletlen, hogy mióta megjelent a 'no fault divorce' intézménye, drámaian lecsökkent a férfiak házasodási kedve.

Előzmény: Cabron01 (2736)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -4 0 2747

Én arra gondoltam, hogy körömszakadtáig ragaszkodik ahhoz, hogy a gyerekek felügyelete nála legyen. Ez nem korrekt. Tehát beleszeret valakibe, otthagyja aput és "természetesen" viszi a gyerekeket. Na, ezzel van a bajom. Nem, akkor gyerek marad apunál alapjáraton, és ő egyezkedjen apuval, és/vagy a bírósággal. 

Előzmény: Anyóca99 (2745)
püfffneki Creative Commons License 2019.12.12 0 3 2746

Jó korán megözvegyültek.

Előzmény: Anyóca99 (2721)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.12.12 -1 3 2745

No azé' csak gondolkozz !

Ha bármelyik fél megcsalja a másikat , attól még szívből szeretheti a gyerekét , akihez körömszakadtáig ragaszkodna .

Házasként hasonló ingerenciát még másik pacákért nem éreztem , de naívan azt gondolom , hogy a megcsaló fél nem azzal a gondolattal küzd , hogy megcsaljam/ne csaljam a hitest , mer' a gyerekem ellen vétek .  Bele se gondol ....és nem mert aljas .

Viszi az érzelme , vagy a fütyije .

LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.12 -3 0 2744

nalunk is akkor volt a legjobb a gyerekeknek, amikor sokat voltak velem

de mar mindegy

Előzmény: Cabron01 (2742)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.12 -2 2 2743

Amúgy nálam pl. a fasz= a klufi sahárral... :) Sajnálom, de ez van... Szóval nálam a fasz csakis Királyfi lehet! :) 

Minden egyéb is van, de az a pöcs kategória, ami nem = a fasszal! :)

Fasznak lenni dicséretes, drága szép tulajdonság. 

A Fasz: bátor, erős, okos, humoros, nyugodt, magabiztos (nem öntelt), nagylelkű, meleg szívű, halk szavú, stb... (mer' tuggya, h az övé mindenkiénél nagyobb, és ez önmagában megnyugtatja, és nem is szándékozik beszállni a kis pöcsök egymással való versengésébe)

A pöcs ennek éppen az ellenkezője... 

:)

Előzmény: alaptalan (2734)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -2 2 2742

Nővéremék is elváltak, van egy közös gyerek. Sima válás volt, a kötelező békéltetőn kívül semmi nem történt, mindent közös megegyezéssel csináltak. A gyerek annyit volt az apjával, amennyit csak akart, és az apja is a gyerekkel. Mindkettőjüknek új család már unokával, a mai napig teljesen jó a viszony, és mindig is az volt, holott a tesómat szintén nem érintett jól, amikor később lett egy új nő, pedig ő volt, aki feltette a pontot az í-re, de eszébe nem jutott volna akadályozni a volt férjét a láthatásban. Sőt, inkább azon törpögött, hogy túl keveset vannak együtt, és volt is egy hét itt, egy hét ott időszak. A gyerek baromira élvezte, más volt apánál és más anyánál. De ehhez kellet az, hogy a két fél megeméssze a saját kudarcukat és ne keverje bele a gyereket.

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (2741)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.12 -2 2 2741

az eleg kemeny dolog, havonta ket orat latni a gyereked

nekem volt atmeneti szabalyozas kethetente 2x8 ora, hat kurva keves es kurva szar volt

a toled es a gyerekektol elvett eveket senki sem fogja visszaadni

es a legtobb no gyoztesen tavozik ezekbol az ugyekbol

es soha nem fizetnek meg a szemetsegeikert

Előzmény: Cabron01 (2740)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -1 1 2740

A felügyelt kapcsolattartás üdvös, viszont a hamis vád szankciók nélkül hagyása nagyon nem.

Előzmény: LokhajtasosCsillamponi (2737)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.12 0 1 2739

:) Ez tetszik! Tréfás kedvű kópé... :) Már loptam is! :)

Előzmény: alaptalan (2734)
LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.12 -2 1 2738

Ő volt az, aki egyoldalúan felrúgta a szövetséget, ő megy. Gyerek nélkül. Fordított esetben a nő leszarja, hogy ő rúgta fel az egyezséget, körömszakadtáig harcol a gyerekért, holott erre semmilyen erkölcsi alapja nincs.

plusz hozzatennem, hogy en valtoltt elhelyezest akartam, kozos felugyelettel. soha nem akartam, hogy eltunjkon a gyerekek eletebol, nekik mindket szulore aktivan szukseguk van.

es valahogy igy indultunk, csak mivel nem volt a kapcsolattartas birosag elott szabalyozva, szep lassan 0-ra csokkent az idom (kb. 1/3-rol indult, az kvazi valtott elhelyezes)

nagyon nem tetszett neki, hogy lett csajom (jobb, csinosabb no), utana jottek a balhek, elidegenites, stb...

LokhajtasosCsillamponi Creative Commons License 2019.12.12 -2 1 2737

amint felmerul a gyerekbantalmazas, csak felugyelt kapcsolattartas lesz. ennek oromere hamis vadak tomkelege van a valofelben levo noktol. szankcio semmi.

Előzmény: Cabron01 (2722)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -2 2 2736

"De őszintén szólva magam sem értettem a döntését , hogy elsőre miért hagyatékozta rám a gyerekeket vita nélkül . Megnyugvást is , meg csalódást is éreztem egyszerre . Fordított esetben én körömszakadtáig harcoltam volna értük."

Azt nem tudhatom, hogy mi vezérelte, de így a korrekt. Ő volt az, aki egyoldalúan felrúgta a szövetséget, ő megy. Gyerek nélkül. Fordított esetben a nő leszarja, hogy ő rúgta fel az egyezséget, körömszakadtáig harcol a gyerekért, holott erre semmilyen erkölcsi alapja nincs. Látod, te is ezt tetted volna. 

Erről vakerál az olvtárs, akit párszor már lehülyéztél. A nők egy része aljas, ez van. 

Előzmény: Anyóca99 (2726)
Cabron01 Creative Commons License 2019.12.12 -2 1 2735

De most már így van. Tehát, van változás.

Előzmény: Törölt nick (2730)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!