Lelki problémák nyomasztanak? Itt megbeszélhetjük ugyanolyan kötetlenül, ahogyan ezt eddig is tettük, mintha mi sem történt volna..... Bizakodjunk, nem sokáig lesz ez az átmeneti menedékhelyünk!
Hoztam pár fényképet innen a szomszéd topicból! Diétázóknak és fogyózóknak nem kifejezetten ajánlott képsorok következnek, kéretik tekintetüket másfelé irányítani!:-DDD
Ugye?:-) Szerintem is! Sajnos, már hónapok óta nem láttam, viszont ma apucikája segédletével felhívott, és beszélhettem vele telefonon!:-)) Még nem derült ki számomra, mit jelent, ma mennek "bikinizni", majd rákérdezek a fiamnál, ha jön.:-)
Szerintetek meddig fogja nyomatni ez az akárki ottan a hülyeségeit?:-( Szerencsémre én még nem éltem meg ezt a korszakát, csak bízni tudok benne, valamikor abbahagyja! No meg hogy nem téved erre, mert itt csak az Index moderátorai moderálhatnak, én sajnos, nem.:-(
Hát persze!:-) Nagyon nem szeretem a családi fotókat a falon, így viszont egy helyen van mindenki, aki nekem tényleg jelent vagy jelentett sokat az életemben. Arról nem beszélve, nem kell a csupasz szekrényfalat néznem. Sok mindenre felhasználom a damilt, az ötletek meg csak úgy jönnek maguktól. Ránézek valamire, s kitalálom, én mire tudom felhasználni.:-)
Ja, meg mindjárt egy lakást is hozzá!:-) Gloomykám, még ez se igazán férne el, csak álmodozom, az olyan jóóóóóóóó!:-DDD Most megsasoltam, még lehet a 2 szekrényt tologatni pár centit, többet nem.:-( Oda közéjük kellene, persze nem a plafonra! (Van itt elég hely, úgy nézem.)
El nem tudom képzelni, hogy lehet így egymás hegyén-hátán aludni!:-) Az enyémek sajnos ki nem állhatják egymást, nekem jó pár évet kell még várnom egy ilyen képre! Már az is nagy eredmény, megtűrik egymást az ágyamon. Különös megfigyelni őket, valahogyan "megdumálják", éppen melyik alhat a nagypárnámon velem! Már olyan is volt, egyikkel aludtam el, a másikkal ébredtem! Elég csendben adták elő a váltást.
A kicsi viszont imád tévézni! Fekszik az ágyon, és figyeli a műsort! A múlt héten néztem egy macskás ismeretterjesztő műsort, csak kapkodta a fejét, meg kereste a "betolakodót", mert éppen 2 macs morgott egymásra kegyetlenül a területharc miatt. Hiába na, ő vadon élt, még frissek az élményei.:-( Ha vihar van, mindig lesi még a mai napig is a plafont, idő kell hozzá, megszokja, már nem kell áznia, fáznia, éheznie. Imádom a kis dögöt!:-)) Amikor megmentették, azt hitték, idős cicuska, mert csak egyetlen fogacskája van. Az ivartalanításkor állapította meg a doki, éppen hogy elmúlt 1 éves, nagyon fiatal cicuska, valamilyen rendellenesség miatt nem nőttek ki a fogacskái.:-(
Ha ilyen képeket raksz ide, akkor én nem tok ám koncsentrálniiiiii! :) Szal én az IE-t nem szeretem. Én Operát használom, de sztem az most mind1, mert abban is a kép mellett van a szöveg, aztán meg mégsem úgy jelenik meg. Én úgy csináltam, hogy .... az első kép, meg szöveg az tiszta, avval nincs gond. A második kép beszúr, utána a szöveg beír, majd most jön a gloomy féle rafináció: A szöveg elé a kurzor, majd annyi enter, hogy a megnézben a kép mellé kerüljön a szöveg. Nem éppen tudományos, viszont rafkós....(mint én?) :)
Gloomy, ezt nem értem: Internet Explorer alatt már a kép mellett van a szöveg, a Mozillában meg nem.:-( Persze mindkét helyen a tartozékokkal együtt, amik ugye nem kellenének.:-(