Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Sziasztok, Methadon szeretné tudni, hogy meddig tart még a letiltása, mikor szólhat végre hozzá a topikokhoz, egyébként biztos benne, hogy valami félreértésről van szó, és csak véletlenül vették el a Jogait.
Más. Én úgy tudtam, hogy topikot csak az összes hozzászóló beleegyezésével lehet törölni, úgyhogy nem igazán értem, mért mondta 223, hogy akár törölheti is a Sickratman-topikot, talán nem jól emlékszik a Móduszra.
Követelem a Miért nincs magyar sitcom.? c. topik visszahelyezését a Kultúra fórumba, mivel ok nélkül töröltétek. És ne mondjátok, hogy nem volt ilyen topik, mert volt. Tessenek utánanézni. Micsoda banda...
Van egy játék, amiben a játékmester kirak egy mintázatot színes bábukból, letakarja, és ezt kell kitalálnia a játékosnak. Először találomra kirak egy mintát, és visszajelzést kap, hány szín stimmel, illetve hány bábu helyét találta el pontosan a versenyző. Ezen információ birtokában újabb mintákkal próbálkozik. Most mi is ezt játsszuk, kis nehezítéssel, mert csak igen-nem visszajelzést kapunk.
megkérdezhetem, hogy a kultúrából végérvényesen kitiltott (bazmeg ilyen nincs is egyébként....) dumbó27 anti reneszánsz topikjából mi a retkes halálér törölték a hozzászólások felét???
itt szépen meg lett kérve minden egyes szimpatikus és szép moderátor, hogy hagyják azt a topikot a romantikus rendmániájukkal a faszba!!
miért kellett belekontárkodni???
így az egésznek semmi értelme....
vagy talán az volt a zavaro, hogy a moderátorok számára oly kedves emberek indulatos és trágár szavakban bővelkedő hozzászólásait vesézte ki szegény azóta kivégzett gamen testvér?????
emmán komolyan mondom szánalmas!!
és kérem válaszoljanak legalább annyit, hogy "most jól megkaptad te pöcs!"
hogy legalább lássam, hogy nem hiában püfölöm itt ezt a kurva klaviatúrát, és em hiába nézegetem az okádék budapest parádé okádék soundtrackját, amelyet a pofámba nyomnak jobboldalt, de nincs sok szükségem rá hogy őszinte legyek.
Alázatosan követelem, hogy a Miért nincs magyar sitcom.? c. topikot eredeti helyére eredeti állapotában visszahelyezni szíveskedjenek. Ez nem kifogás, hogy nem is tudunk ilyenről, meg minden szar.
Kedves Moderátorok. tényleg csak érdeklődök, hogy milyen alapon folyik a szűrési elv. H. Flóra hozzászólását pl. miért töröltétek ? tehát csak SRM gyanakodhat a belgára, más már nem ? szeretném megérteni pontosan, miheztartás végett is.
engem is kitöröltek ismét. Kedves moderátorok, azt szeretném megkérdezni, hogy előreláthatólag mikor mentesülök végre a büntetett előélethez fűződő hátrányoktól, azaz mikor mehetek oda vissza ? Lehet, hogy valamikor majd megszeretem SRM-et akkor ugye írhatok majd én is ?
Gyerekek, itt vmi váltás történhetett. A topik elején "kultmoderátor" ezt írta, amikor Olvasószem kiakadt, hogy őt buzizzák és kritizálják a róla szóló topikban:"C'est la zsízny, ahogy a művelt kínai mondaná Londonban, amikor elfelejtkezik a fordított közlekedésről...Topikot nem csak tömjénezésre lehet nyitni."
Kissé önkényesen, amolyan hűbelebalázs módjára ténykedtek kedves modik, nem?Itt nem csak az van, amit szuri mond, hogy "Te (moderátor) mondod meg, hogy mi az a anyázás", hanem nem tudja a bal kéz, mit csinál a jobb. Nem kéne vmi konszenzus miheztartásvégett?
kérem a kultmodit, hoyg csináljon rendet a Sickratman Fan Club! című topicban, mert offtopic párbeszéd folyik durva személyeskedéssel és trágárkodással karöltve!
előre is köszönöm. ha engeditek, hogy engem pl. pöcsfejnek nevezzenek, nagyot csalódom bennetek.
de nem csak ilyen hozzászólásaim hiányoznak. az a helyzet, hogy voltam már párszor letiltva, azóta kifejezetten odafigyelek , hogy ne lehessen belémkötni a modus alapján. most is a legnagyobb ügygonddal jártam el, ennek ellenére mégis eltűntek hozzászólásaim. mondjuk mindegy, csak megjegyeztem, hogy ez kicsit furcsa.
ezúton kérem a moderátorokat, hogy ne tegyék be a lábukat az anti reneszánsz topikba, mert nincsen rájok igény. ha anyázás lesz megoldják a beltagok. remélem a saját topicsomban beszélhetek csúnyán??
azzal fizetek a szolgáltatásért, hogy elolvasom a hírdetéseket. ha kitiltasz nyílván nem történik semmi, de ha mindenkit kitiltasz, le lehet húzni a rolót, mert nem hinném, hogy te fogod finanszírozni a kóceráj működését.
a modus szerinted az, hogy kussolok, vagy kitiltasz. mit ragozzuk erről van szó.
kedves 233, én egyáltalán nem anyáztam, inkább engem gyökereztek le, de ez mindegy. határozottan állítom, hogy nem beszéltem csúnyán, sőt, igyekeztem békíteni. nem értem, mi volt a baj a hozzászólásaimmal.
"Nagy az internet, sok helyen lehet dagonyázni. Itt a dolgok jelen állása szerint nem. Mi itt a köztisztasági dolgozók vagyunk, akik takarítanak utánatok. Ha nem tetszik, ám így jártál." sajnos az indexhez kábé ugyanannyi közöd van, mint nekem. kíváncsi vagyok, hogy a főnökséged mit szólna, ha meglátnák, hogy küldöd el innen az embereket.
a csúnya beszéd.: egyszer már kifejtettem neke, hogy én az index cikkeiből tanulok. Uj Péter feledhetetlen kurvaanyázásai, havas henrik faszozása, tóta w. seggezése mutatja nekem az utat. az index fórumaiban tényleg nem használhatok olyan szavakat, amelyek a főoldalon megengedettek??
nem eygmással foglalkoztunk benn, hanem a Művész Úrral, akiről a topics szólt!!
mi a huligán világgal kellett volna foglalkozni???? egy szánalmas gyökér kéréséeére, aki (FAtMó) meggyőződésem, hogy provokátor volt, hisz egy vgy két hozzászólása volt össsz vissz a topicsban kinyírtál egy csomó hozzászólást, amelyek sekretman lemezéez képest még finomak is voltak. ez kabaré!!
hát éppen ez az. itten van ez a szikretmen gyerek, előadja magát, mint a polgárpukkasztás meg a tabudöntögetés bajnoka (a buzis számon elsőre még röhögtem is), aztán besértődik, mint egy kis kurva, és ocsményságoakt kezd kiabálni. a következő lépcsőben jönnek a megmentők, hogy sikretnek az ő művészi nagysága irént érdeklődőket megvédjék legott. szánalmas kisszerű, de leginkább kibaszott béna.
nade pont erről beszélek, hogy nem lehet egy ellenvéleményt se megfogalmazni. mer azonnal jön a tiltás. minden egyes gondolathoz nyissak egy topicsot??
nem is azt akartam, hogy nyúlj hozzá a belgához, de szerintem gáz, hogy csak ez mehet, a kritika meg nem. most teszem azt elmentem a koncertre, és nem írhatom be, hogy szar volt a hangzás mer azonnal törlik a nicket.
"
A dk-t ne hasonlítsuk össze a kultúrával, ide sokkal érzékenyebb emberek járnak, amúgy ott sem marad meg sokáig a 'keresztbe-anyázás'. " cöcö. sokkal érzékenyebbek. hát persze. olvass bele mondjuk a reneszánsz topikba, vagy s ekretman töppedt hiénafaszozó írásaiba, és rájössz szerintem te is, hogy te nem igazán erre gondoltál, amikor azt írtad: érzékeny. a dkban, meg elég komoly anyázás megy, de nem nagyon kérlik a törléseket, vagy ha igen, ott csúnya megvetés jár érte. lehet, hogy szerinted egyszerűbb emberek, de én nem igazán ziszem. ezt
"Nézd: nyitsz egy topikot egy téged érdeklő témáról, aztán bezuhan pár ember, aki csak fikázza az egészet és lehetetlenné teszi azok társalgását, akiket érdekel a dolog. Szerinted ez korrekt?": elmondásod szerinte, ez úgy néz ki, hogy van valamiféle kommandó, amely minden ok nélkül megy és széjjelbasz mindent. a hülye sekretmannal se lett volna semmi gond, ha nem ír egy provokatív lemezt, aztán pedig besértődik minden szaron, többek között olyan dolgokon, amelyeket egy albumon keresztül vagdos mások fejéhez. a rajongói meg egy külön történetet érdemelnek.
Lehet. Ha szerinted okádék korszak a reneszánsz, akkor ezt írd le az anti-renenszánsz topikban és senki nem fog bántani. A belgahoz nem tudok hozzaszolni, több modi van, mindenki azt olvassa, ami érdekli (hacsak nincs direkt kérés, de akkor sem fogok hozzányúlni egy olyan topikhoz, aminek a tartalma nem érdekel és/vagy nem értek hozzá, ezt majd megteszi az, aki ebben illetékes).
A dk-t ne hasonlítsuk össze a kultúrával, ide sokkal érzékenyebb emberek járnak, amúgy ott sem marad meg sokáig a 'keresztbe-anyázás'. Nézd: nyitsz egy topikot egy téged érdeklő témáról, aztán bezuhan pár ember, aki csak fikázza az egészet és lehetetlenné teszi azok társalgását, akiket érdekel a dolog. Szerinted ez korrekt?
A bájolgással nem tudunk mit kezdeni, van, akinek ez kell. Ha engem zavar (igen), akkor nem megyek abba a topikba, főleg nem azért, hogy fikázzam őket.
A sitcom törlésre nem tudok mást mondani: nem én töröltem, a törlések között nincs ott, újra megnéztem, ettől függetlenül a modik nevében természetesen elfogadom a kritikádat, de segíteni sajnos nem tudok.
zeuszka,
halvány gőzöm sincs, hogy a software miket vizsgál olvasáskor. Ha egy letiltott nicket nem enged be olvasni sem, az tényleg marhaság, csask éppen a modik nem tudnak mit kezdeni vele.
szopiszuri,
hosszú ez a történet, majd egyszer máskor, amikor lesz rá időm. Most nincs, elnézést.