IGen jól láttad van egy fehér nyakkendője egy picike. Őt "színhibás" volta miatt el akarta a tenyésztő altatni én meg megmentettem. Egyszerűen gyönyörű és imádnivaló!!!!! Nálunk ő családtag, nem kiállítási-tenyésztési célból vásároltuk.
Molly imád tévézni,az állatos filmeket szereti nagyon.Volt hogy rá akart ugrani,mert egy elefántot mutogattak,és az nem jött be neki.De a majmokat imádja,meg ha kutyás műsor van,akkor keresgélik a tv mögött a Kittyvel együtt a kiskutyákat.
Olyan édesek voltak valamelyik nap: a fókuszban mutattak pici kutyikat,akik persze nyüszögtek,és hát az ösztön,Molly és Kitty kétlábon állva bámulták a tévét.....
Az a toy kislány....istenem,egy tünemény!!!Jól látom hogy van benne egy kis fehér?Vagy félrenéztem valamit?
Lehet, hogy butát kérdezek. Ti mit tudtok arról, hogy a kutyák látják e a tévét? Mert a mienk tegnap nagyon úgy tűnt, hogy nem tud elszakadni a lovas díjugrató programtól:)
Valaki azt mondta, hogy ők nem láthatják, mert síkban van!
Ha van valakinek közép uszkár fekete kanja,aki kölyökért fedezne egy igen szép szukát írjatok,mert aktuális lenne kb egy hónapon belül és küldjetek képet is róla,ha tudtok:goldhunter@freemail.hu-ra a XVII ker és környékéről várjuk a jelentkezőket...
A sípolós tehénkéje állatorvos által ellenjegyezve:)) Sajnos a tehénke is le szokott este feküdni, velünk együtt, mert első éjjel olyan koncertre riadtunk fel, hogy hírtelen azt sem tudtuk, mi történt. A tehénke koncertet adott, Mogyi ellátta a baját!
Most olvastam, hogy egy Roti megevett egy nagy halom golflabdát, betárazta magát rendesen, de doki kellett hozzá::((
Nekünk a játékok miatt volt egy kis traumánk a héten.
Fira kedden este kapott egy új játékot. Tíz perccel később egy jókora darab hiányzott a játékból. Este már nem értem el az állatorvost. Másnap reggel a rendelőben kezdtünk. Semmi bíztatót nem mondott. Elmondta a lehetőségeket, hol, hogyan akadhat el, mikor mit kell csinálni, mit figyeljek a kutyuson az elkövetkező napokban. Sőt az összes játékát is bekérette és tíz játékból kettőt engedélyezett. Mesélt nemrég történt hasonló eseteket. Több városi állatos ismerősömmel beszéltem, tőlük is rémtörténeteket hallottam. Olyan lelki beteg voltam a héten, hogy a Párom azt mondta én rosszabbul vagyok mint a kutya. Fira jókedvű, vidám és rendkívül eleven volt, mint mindig. Aztán csütörtök, péntek és még szombat délelőtt is minden székletben játékdarabkákat találtunk. Úgy néz ki jól szétrágta és talán minden távozott a szervezetéből, de mondta az orvos, hogy még figyeljük a közérzetét és a székletét.
Számomra nagyon jó lecke volt, úgy hogy ha veszünk, vagy kapunk játékot csak az orvos ellenőrzése után adom Fira-nak.
Fira szombaton kapott egy papucsot (Ezt odaadhattam neki):
Bár én akkor még nem tudtam, hogy létezik ez a topic, amikor ezt megnyitottad és igazán így nem is "ismerlek", viszont az előző munkahelyemen nagyon sok volt a szabadidőm és rengeteget olvastam vissza. Szóval jó téged itt látni és én is szeretnék képet Öcsiről is, mert olvastam a történetét!
Sípolós tehén! :) Dolly már 9 éves, neki van egy "Csipi"-je, ami a kezdetektől megvan. CSipi, mert egy csipogós plüss csirke, amiből már hál'istennek teljesen kihalt a csipogó, de ő még mindig úgy játszik vele, mintha benne lenne. :))
Múlt héten voltunk szépülni a kozmetikusnál, egy kutyás hölgy megjegyezte, hogy milyen szép a kis uszkárom, szép szürkés, ha felnő, majd ezüst uszkár lesz?
Mondtam, hogy már felnőtt egy ideje, jövőre lesz 14 éves. :)))
Kezdő uszkár tulajdonosok-rajongók vagyunk. A képen látható 6 hónapos fiatalúr, már 4 hónapja él velünk. A neve Mogyika. A játékát éppen nem rendeltetésszerűen használja::)))))